$1.99'a kadar domain isimleri ama haber bu değil :)

0
sundance
Godaddy.com bir başka ürünle birlikte alındığı takdirde domain isimlerini $1.99'a kadar düşürmekte.

Fakat asıl haber bunun reklamını Super Bowl'da yapmak için tekrar tekrar başvurup sansür komitesi tarafından reddedilmelerinde. Reddedilen 14 reklamın bir kısmı daha çekilmeden, konsept aşamasında reddedilerek bambaşka bir rekora da imza atmış.. Saldırgan reklamcılık diye buna diyorlar herhalde.

Görüşler

0
Soulblighter
Haberde verilen godaddy adresine (http://http://www.godaddy.com) tıklayınca microsoft.com'a gidiyor. Başka adreslerde de denedim. http://http:// ile başlayan ne adres yazarsanız yazın, microsoft.com'a gidiyor. Bu olay Firefox'ta var :) IE'de yok. Microsoft Firefox'un içine kod sızdırmış. Saldırgan reklamcılık :)
0
tongucyumruk
Ben tıklayıca w3.org'a gidiyorum?
0
ttk
Opera ise şuraya gidiyor :
http://www.http.com//www.godaddy.com/
0
oktaypocan
Bunun Firefox ile alakası yok... Firefox, Google'a soruyor, Google da "http://" araması için ilk sırada http://www.microsoft.com/ adresini veriyor. Google da bu aramayı doğrudan yapıp sonucunu görebilirsiniz. Tabii, neden "microsoft" bu aramada ilk sonuç, ayrıca tartışmak gerek.
0
anonim
O http://http:// yazınca MSN de arama sitesinin açilması FireFox un açığından değil !
Senin bilgisayarına arama yapılaçak yer olarak MSN yi yani http://search.msn.com adresini atamış olmandan kaynaklanıyor !! Mesela googleyi atasan bu sefer google çıkar ulaşılamayan adreslerde !!
0
korocop
ya ben domain işleri için sürekli godaddy kullanıyorum, ama asıl yorumum bu değil :))))) bana da bir mail göndermişler otomatik olarak, superbowl reklamlarına başvurularının hepsini detaylı olarak anlatmışlar. gerçekten çok güzel neden güzel çünkü sürekli denemişler, ayrıntılı olarak tüm reklam başvuruları sitelerinde mevcut...
0
hAhAyiDU
Firefox bağlantıya tıkladığımda http://www.altavista.com/ adresine gidiyor.
0
byselim
Link hatalı olduğu için herkesin default arama motoruna yönlendiriliyor link :) Kişiden kişiye bu yüzden değişiyor yani. Ama yazma amacım bu değil :P Bu kadar çok başvuru yaparak rekora imza attı. Ama belkide istediğini yaptı. Bakın FazlaMesai ye konu oldu :) Reklamını yaptı.
0
urxalit
Hayır öyle değil. GoDaddy'den sık sık alan adı alımı yapıyorum. Yeni bir alan adı alacağınızda proxy (web değil) ile whois'deki kişisel bilgilerinizi gizlemeyi isteyip istemediğiniz soruluyor. Bunun normalde alan adı masrafına ek olarak yıllık $8 olduğunu, ama şu an yeni alan adıyla birlikte bu özelliği alırsanız; $2 alan adı yıllık ücreti + $8 private registration = $10 olur diyorlar. Ana sayfalarında filan yaptıkları yıllık domain $2 reklamı da bunun için. Yoksa private registration olmadan aldığınız alan adı yine $8.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

VCD Track 02

FZ

İstanbul Bilgi Üniversitesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü öğrencilerinin geçen yıl içinde ürettikleri işlerden zengin bir seçkinin sunulacağıTrack 02 sergisi 14 Haziran - 12 Temmuz tarihleri arasında, İstabul Bilgi Üniversitesi, Taksim Hazırlık binasında izlenebilir.

\r \r Multimedya, web tasarımı gibi yeni medya ürünlerinin yanı sıra grafik tasarım ve fotoğraf gibi daha geleneksel işlerin de monitörlerde izlenebileceği sergide video çalışmalar projeksiyonla gösterilecek. Tasarımcı olsun olmasın, görsel kültüre ilgi duyan herkese açık olan bu sergi sıradışı tasarımlarla genç tasarımcıların beynini ve ruhunu kışkırtacağa benzer.

Internet B*ktur!

FZ

Siber yaşam yeni bir kültür yarattı ama herkes için aynı sonucu doğurduğunu söylemek mümkün değil. İşte 11 alternatif bakış açışı. Bakalım bu garip ve radikal manifestoya ne tür tepkiler gelecek:

FRP (Fantasy Role Play) Tutkunları İçin

redline99

Sıfırdan PHP ve MySQL ile yazdığım 7-8 aydır açık olan bir FRP web sitem var. Benim gözlemlerime göre Türkiye'de bu konuda derin bir eksik var. (FRP siteleri var ama kimisi Firefox'la kesinlikle uyumlu değil, ve çoğu phpnuke gibi sistemler üzerine kurulu.) Böylece bende bir FRP delisi olarak bu siteyi yaptım. İlgili arkadaşların acımasız yorumlarını :P ve yardımlarını beklerim: www.darkredtr.com

Nokia Series 60 ürünleri için Açık Kaynak Kodlu Browser geliştiriyor.

ae

Basın duyurusunda ve e-posta grubunda belirtildiği üzere, Nokia KDE'nin Konqueror'ının içerisindeki KHTML ve KJS yi temel kabul eden yeni bir mobil gezgin geliştirdiğini açıkladı.

Apple ile de ortak giden çalışmalar sonucunda yeni Series 60 internet gezgini, Apple'ın Safari gezgininde de kullanılan, açık kaynak kod uygulama bileşenleri olan WebCore/KHTML ve JavaScriptCore/KJS yi kullanacak.

Milyonluk web sayfasının son numarası!

sundance

Daha önce haber yaptığımız MillionDollarHomepage.com'da finale yaklaşıldıkça heyecan artıyor.

26 Ekimden bu yana $504,000'lık satış yapan MillionDollarHomepage.com son bin pixeli de ebay üzerinden $1 fiyatla satışa çıkartmış. 151 kişi teklif vermiş durumda ve şu anki fiyat $38,200. Bir sonraki aşama da bence domain ismini satmak olur herhalde :)