100.000 $ isteyen

0
anonim
$100.000`lık Hacking Yarışması.Korea Digital Works`un düzenlediği yarışma`da firmanın güvenlik programı olan WOKS tarafından korunan servera ilk erişim hakkı kazanan ve ismini sitenin index`ine yazan Hacker`a tam $100.000 ödül verilecek.
Yarışmanın amacı KDWorks`un ürünü olan World OK Security`nin (WOKS) ne kadar güvenli olduğunu dünyaya kanıtlamak. Yarışmaya katılmak için www.woksdome.org adresine giderek kayıt yaptırmak gerekiyor. Kayıt yaptırırken isim, e-mail adresi ve kimlik numarası yada pasaport numarası gibi bilgilerinizi vermeniz gerekiyor.

Eger hacking yarışmasını kimse kazanamazsa firma en iyi tekniği kullanan 5 yarışmacıya $10.000 verecek.

Yarışmacılar kurallarada uymak zorunda. Kurallardan bazıları; yarışmacılar sistemi kapatmamalı, diğer yarışmacıları etkileyecek bir şey yapmamalı, DOS saldırıları ile sisteme aşırı yükleme yapmamalı gibi. Kuralların tamamını yarışma sitesinden okuyabilirsiniz.

Görüşler

0
FZ
Bakalım ICQ numarasını ele geçirmekle, başkasının Hotmail e-maillerini okumakla caka satan arkadaşlar 100.000$ kazanabilecekler mi? ;-) Kore'liler hodri meydan demiş...
0
anonim
tabi canim kesin yaparlar ;)
neden olmasin ha mail hacklemissin
ha ozellikle hacker'lara karsi korunan bir server'i hacklemissin
galiba unuttunuz burasi turkiye
0
anonim
aaa kırmayın canım çocukların hevesini. hem kızdırmayın bakayım, sonra sizinde icq numaranızı çalıp mailinizi hack ederler haaa. O zaman görürsünüz gününüzü...
0
anonim
sanmiyorum hackliycek kimse olcagini. bu arada haber cehennem.com dan
0
HoLY
Bugün aldigim bi mail e göre hackersrus tarafindan server hacklenmiş.Ayrindılı bilgide vardi kullanilan teknik hakkinda,Adamlar iyi para gödürdü helal olsun valla:)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Hacker`lar İşe Alınır mı?

FZ

Yukarıdaki sorunun cevabı nedir diye düşündünüz mü bilmiyorum ama benim cevabım "alınmalıdırlar, tabii haklarında gerekli araştırmalar ve testler yapıldıktan sonra" şeklindeydi.

Bugün okuduğum bir haberde ise yakın zamanda yapılmış bir araştırmaya göre şirket yöneticilerinin görüşlerinin bu konuda olumsuz olduğu anlatılıyor.

Hackerlar işe alınır mı? haberindeki sonuçların ilginç olan kısmı ise genel eğilimin hackerları tam zamanlı şirket elemanı olarak değil de daha çok aralıklarla başvurulacak bir tür danışman statüsünde yönünde olması.

Crack aracı olarak Google

sundance

Google'a gidip, allinurl:wwwboard/passwd.txt arattırırsanız, size çok kullanılan bir forum programı olan wwwboard sitelerinin admin isimleri ve DES ile kodlanmış (Jack the Nipper ile çözülebilecek) şifrelerini bulabilirsiniz.

Bu ve bunun gibi başka Google incelikleri için bu makaleyi okuyabilirsiniz.

Zombie virüsü geri döndü

FZ

Korku filmi başlığı gibi göründüğüne bakmayın, tüm zamanların en karmaşık virüslerinden biri olan Zombie, geri döndü ve bu sefer daha da gelişmiş ve güçlenmiş.

Symantec`ten Peter Szor`un açıklamalarına göre Mistfall motorunu kullanan virüs, hafızada kendine 32 MB yer ayırıp, bulaşmaya çalıştığı programı "decompile" edebiliyor. Daha sonra program kodunun bir kısmını belirleyip iptal ediyor, kendini o bölgeye yerleştiriyor, veri referanslarını yeniden oluşturup, çalışabilir program dosyasını (.exe dosyayı) yeniden derliyor. Böylece ZombieMist, bulaştığı şeye dönüşmüş oluyor. Szor'un açıklamalarına göre böyle bir durumla ilk defa karşılaşılıyor.

Gelecek'ten yeni bir ürün: Firewall Suite™

anonim

Gelecek A.Ş 'den küçük, orta ve büyük boy işletmelerde kullanıcıların internet kullanımını ve kısıtlamarını yönetmek, gelebilecek saldırıları engellemek ve haberdar olmak ayrıca ağ trafiğinin yönlendirilmesi amacıyla hazırlanmış yeni bir güvenlik duvarı yazılımı ...

Siyah Şapkalar Buluşuyor (Black Hat USA 2005)

sefalet

Siyah Şapkaların buluşması rüya şehri Las Vegas'da gerçekleşmekte.Bilişim güvenliği üzerine çeşitli bildiri ve eğitimlerin verildiği etkinlikler 23-28 temmuz arasında.

Etkinliklerin içeriğine bakmak için;
http://blackhat.com

Ama açıkcası benim haberi paylaşmamın nedeni giden olur ihtimali değil, şu adresteki güzel arşiv;
http://blackhat.com/html/bh-multimedia-archives-index.html