Ağ Cihazlarının Öntanımlı Parola Listesi

0
Soulblighter
Bu adreste birçok ağ cihazının üretici tarafından tanımlanan parolalarını bulabilirsiniz.

Görüşler

0
hako
İşte bu nedenledir ki ağ cihazınızı alır almaz değiştirebiliyorsanız kullanıcı adını, değiştiremiyorsanız en azından parolasını mutlaka ve hemen değiştirmelisiniz.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Gerçek Tesadüfi (!) Sayıların Peşinde.

FZ

Tayvan merkezli chipset, anakart, vs. üreticisi VIA Technologies firması tesadüfi (random) sayı üretilmesini donanımsal olarak sağlayan bir mekanızmayı son geliştirdiği C3 isimli mikroişlemcisine eklediğini açıkladı.

Seksi Bilgisayar Kasaları (yakıyor ;-)

FZ

Şimdiye dek eminim pek çok ilginç bilgisayar kasası görmüşsünüzdür. Etrafınızdaki dükkanlarda ya da Apple'ın, IBM'in tasarladığı bazı modellerde falan.

Ancak bir de şu modellere bakmanızda fayda var, şimdiye dek gördüğüm en seksi, en yakıcı bilgisayar kasaları sanki desktop themes fiziksel dünyaya girmiş gibi ;-)

Türkiye'de de bu tip fantastik tasarımları üretip ciddi ciddi satan bir yer biliyor musunuz?

HD DVD Kapımızıda

St

PCWorld'ün haberine göre NEC CD, DVD, ve HD DVD entegrasyonunu gerçekleştiren ilk okuyucuyu geliştirdi. Ülkemizde henüz yeterince yaygınlaşma imkanı bile bulamayan DVD teknolojisinden HD DVD teknolojisine yumuşak bir geçiş için üretilen okuyucu, üç kuşak optik diski desteklemesi sayesinde kullanıcılar için büyük kolaylık sağlayacak.

Orjinal Haber: http://www.pcworld.com/news/article/0,aid,118976,00.asp

Creative Sound Blaster Live Value Muamması

mambo

Creative'in ses ve grafik kartlarında ileri noktada olduğu herkes tarafından biliniyor. Ama Creative'in en iddalı olduğu Sound Blaster Live Value eğer yüklenebilirse(!) gerçekten çok kaliteli bir ses kartı ve size kartın sürücüsü ile birlikte verdikleri LAVA programı mp3 formatındaki müzik dosyalarının sıkıştırılmasından kaynaklanan ses kayıplarını en aza indirmesi ve şu anki bilgisayarda müzik dinleme ortamında en çok kullanılan format olan mp3 için gerçektende çok güzel bir olay ama ne varki sürücü ile birlikte verdikleri lava programına karşı Creative Sound Blaster Live Value sürücüsü Windows 98 ve Windows 98SE için yeterli değil.

Sihirli Küp İnternet için hazır...

parsifal

Intel işbirliği ile yüksek performanslı, düşük enerji tüketimli, internet aracı piyasaya çıktı. Windows CE veya Linux'u yüklenmiş CerfCube'ün boyutları sadece 7.6 cm x 7.6 cm x 7.6 cm.

Server gereçleri, bilgi toplama aygıtları, tarayıcılar için kusursuz bir çözüm. 32 MB Ram, 16 MB Flash, StrongARM 1110 işlemcili CerfCube'ün satış fiyatı 495$. Wİndows CE kurulumunda Bluetooth, Linux kurulumunda ise Apache web server mevcut.
İnanmazsanız:CerfCube™