Scremastered

Battle Cruiser Remastered

6
sundance

Blizzard Starcraft'ın 20.yılında, Starcraft Remastered'ı yayınlayacağını duyurdu. 4K grafikler ve uyum sorunları giderilmiş halde çıkacak oyun heyecanla bekleniyor.

Bir anlamda e-spor dünyasını başlatan, hala Güney Kore'de 2 tv kanalında 24 saat yayını yapılan orjinal Starcraft'ı sevenler içinse başka bir güzel haber, orjinalin bedava olması.

Eski bir Starcraft'çı daha ne ister? Tabi ki free as freedom olup Linux'a gelmesini ;) Trailer

Görüşler

1
FZ

Bu keyifli haberi okuyunca aklima 17 sene once fazlamesai.net'i baslatan ilk haberin geldi:

1
butch

Büyük haber. Heyecan içinde beklemeye geçtim.

2
redogre

file

1
Betelgeuse

İlk versiyon starcraft'ı ve ardından Broodwar'ı deliler gibi oynardık. Bilgisayarda oynadım dediğim son oyundur. Sonrasında linux kullanmaya geçtik, oyun için windows kurmakla uğraşamam deyince de oyun oynamaktan uzaklaştım.

FSGS (free starcraft game server) sunucuları üzerinden ne çok oynardık.

Bu oyunun linux üzerinde çalışanı çıksa ya da bir şekilde linuxda çalışabilse çok kötü olur. işler güçler kalır hep. :)

Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Mount&Blade (At ve Kılıç)

zgf

Mount&Blade büyük bölümü evli bir Türk çift tarafından geliştirilen bir Action/RPG oyunu. Yakın zaman önce ekibe iki kişi daha katıldı. Oyun beta aşamasında olduğundan henüz mağazalardan perakende satışı yapılmıyor, sadece oyunun resmi sitesinden alabilirsiniz ancak Paradox Entertaintment'ın GamersGate portalında oyunun resmi sitesine ek olarak satışı başlayacak.

Sanane.com Bakımda!

sundance

Yıllardır, büyük bir özveri ve çaba ile ayakta duran, çoğumuzun ilgi ile takip ettiği Sanane.com 'Servislerimizide bakım çalışması yapılmaktadır kısa süre sonra tekrar bağlanmayı deneyiniz' ibaresi ile servisini durdurdu.

Söz konusu duraklamanın gerçekten bakımdan mı kaynaklandığını, ya da SIERRA (HalfLife ve daha birçok oyunun dağıtıcıs)'nın sunucu açma izni ile ilgili aşağıdaki maildan mı kaynaklandığını bilememekteyiz. Fakat bir gerçek SandWaves.org'un yayında olduğu

Dileğimiz çok sevdiğimiz Sanane.com operasyonuna devam edebilmesi.

Oyunlar ve Yapay Zeka

redogre

Ufak bir oyun programlamak için etrafta dolaşırken GameAI adlı bir siteye rastgeldim. Çok derli toplu bir site olmamasına rağmen oyunlar ve yapay zeka ile ilgili bir çok ilginç bilgi ve link içeriyor.

Özellikle You Know Your Game Is In Trouble When adlı bölüm gerçekten gülmekten kırılarak okunacak bir bölüm.

ASUS oyunlarda hile yapan ekran kartı sürücüleri çıkartıyor!

larweda

Tayvan bilgisayar parçaları üreticisi ASUS, ki en çok anakartları ve ekran kartları ile tanınır, uzun zamandır eleştirilen online oyunlarda hile yapmaya yardımcı olan yeni görüntü kartı sürücülerini piyasaya sürdü. Özellikle Half-Life, Quake gibi First-Person Shooter (Birinci şahıs vurucu :-)) oyunlarda, gölgeleri kapatma, duvarların içini görmek gibi taktik avantaj sağlayacak hilelerin sürücü seviyesinde yapılmasına olanak sağlayacak ekran kartı sürücüleri, online oyun topluluklarının tepkisini çekiyor.

Crytek, Oyun Motorunu İngiliz Üniversitelerine Bağışladı

Evil_Empire

1999 yılında Almanya'da doğup büyüyen Türk kardeşler Cevat Yerli, Avni Yerli ve Faruk Yerli tarafından kurulan Crytek firması; FarCry oyunuyla geliştirilmeye başladıkları CryEngine oyun motorunu, İngiliz üniversitelerinin kullanıma açtı...

Devamı burada...