Bilişim Sektöründe Örgütlenme Paneli

0
anilK
Bilişim Sektöründeki örgütlenme ve sendikalaşma sürecinin yaygınlaşması için 5 Eylül Cuma günü "Bilişim Sektöründe Örgütlenme" konulu bir panel düzenleniyor.

Konuşmacılar:

Şükran Soner ;Cumhuriyet Gazetesi

Gerhard Rohde; Uni Global Sendikası; IT Örgütlenme Başkanı

Koen Dries; LBC Sendikası, Belçika; IT Örgütlenme Yöneticisi

Gürsel Doğru; Tez Koop İş Sendikası Başkanı

Kurtuluş Kaya; EMO İstanbul Şube Başkan Yardımcısı (Moderatör)

Gündem:

18:00 - 18:30 Kayıt

18:30 - 19:30 Bilişim Sektöründe Örgütlenme Paneli

19:30 - 20:00 Ara

20:00 - 21:00 Soru-Cevap

Yer:

Yıldız Teknik Üniversitesi, Oditoryum Beşiktaş

Daha fazla bilgi için

Görüşler

0
codeburn
Toplantı Tarihi Geçmiş fakat 17 eylülde dördüncü toplantı varmış ilgili linkten ulaşılabilir...
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

400 saniyelik tasarım ve teknoloji sunumları

anonim

Mimarlık, moda, fotoğraf, video, grafik, endüstriyel, Internet, ve medya teknolojileri alanlarından ondört tasarımcı buluşuyor. Her biri 400 saniyelik sunumlar yapacak.

Difuzyon.org tarafından düzenlenen bu seri etkinliklerde İstanbul’da tasarım adı altında yapılan işlerin görüntülenmesi, sunulması, ve tartışılması amaçlıyor. Buluşma bugün (Perşembe) akşam 19:00 da şurada olacak.

FrontSITE i18n Çalışması #1: GNOME

anonim

FrontSITE, özgür yazılım projelerinde yerelleştirme çalışmalarına destek olmak amacıyla Zincirlikuyu'daki ofisinde 17 Ocak Cumartesi günü, bir günlük bir çalışma düzenliyor.

Bu kapsamda ilk hedef olarak GNOME projesi Türkçe yerelleştirme çalışmaları seçildi.

Haberin detayları

23 Mart, İstanbul Üniversitesi

hcg

İstanbul Üniversitesi Bilgisayar Kulübü ve Linux Kullanıcıları Derneği Seminer Çalışma Grubu işbirliğiyle. 23 Mart Pazartesi günü saat 13'te, İstanbul Üniversitesi Avcılar Kampüsü Mühendislik Fakültesi binası, Mavi Salon'da Mahir Aşut tarafından Linux ve Özgür Yazılım İş Modeli başlıklı bir seminer verilecektir. Katılım her zaman olduğu gibi ücretsiz.

7. Geleneksel Programlama Yarışması - ODTÜ

FZ

ODTÜ Bilgisayar Topluluğu diyor ki: Ülkemizde programlamacılığın gelişmesine, GNU/Linux'un yaygınlaşmasına ve bilgisayar bilimcilerini bir araya getirmeye katkıda bulunmak, eğlenirken öğrenmek ve kazandırmak için yarışmamız üzerine düşen görevi başarıyla gerçekleştiriyor.

Bu sene yedincisini gerçekleştirdiğimiz yarışmamıza katılım hiç zor değil. Tek yapmanız gereken ön eleme sorularını çözerek 15 Nisan 2004 günü saat 23:59'e kadar bize göndermek. Sorular üzerinde istediğiniz kadar düşünebilirsiniz. Çözüm yolunu bulduktan sonra yazacağınız C veya C++ dillerindeki programınızı sınayarak bize gönderebilirsiniz. Üstelik başvuruda bulunmak için tüm sorulara çözüm bulmak zorunda değilsiniz.

2006: Bir Şenlik Hikayesi

tongucyumruk

Radyonun çalan alarmıyla uyandım. "N'olur 5 dakika daha" düğmesine mucidini utandıracak kadar çok sayıda tekrar tekrar bastıktan sonra kafamdaki jeton ağır ağır hareketlenmeye başladı ve bir "ping" sesi eşliğinde düşmesi gereken yere düştü. Bir anda ayın 11'i olduğunu ve şimdiden açılış konuşmasını kaçırdığımı farkettim!