BroodWar TotalConversion

0
sundance
Birşeyi açıklığa kavuşturalım biz BroodWar bağımlısıyız! O yüzden fazlamesai'nin ilk yazısının BroodWar hakkında olması da tesadüf değil :) Konumuz BroodWar üzerine bir çok değişiklikler yapan, enteresan bir site; www.infoceptor.com
Infoceptor oldukça ilgi çekici bir site. Herne kadar temelde Starcraft, Warcraft ve Diablo hayranlarına yönelik olsa da bilimkurgu sevenler için de bir kaç güzel romana sahip.

Hikayelerin en önemli yanı Starcraft dünyasında geçiyor olmaları ve hemen her hafta yeni bölümler eklenmesi. Edebi olarak oldukça hoş hikayeler olmalarının yanısıra, Starcraft hayranlarının birçok sahneyi anında gözlerinin önüne getirebilecek olmaları bu romanları çok daha çarpıcı kılıyor

Peki bu sitede sadece hikayeler mi var ?

Tabi ki hayır, asıl çarpıcı olan sitenin StarCraft üzerine birçok yenilik içermesi. Buradaki dosyaları indirip Starcraft üstünde çeşitli değişiklikler yapmanız mümkün olduğu gibi, başkaları tarafından yapılmış değişiklikleri de uygulayabilirsiniz.

"Bu türden siteler çok var ben bunu ne yapayım ?" de diyebilirsiniz. Fakat Infoceptor'da diğer sitelerde olmayan bambaşka bir şey var, o da Warcraft III TC.

Basitçe şöyle diyebiliriz, siteden 20Mb kadar bir dosya alıp bunu Starcraft'a install ediyorsunuz ve oyundaki bütün karakterler değişiyor. Bu basitçe resimlerin değişmesi de değil, ırklar, yaratıklar, silahlar, özellikler, sesler bile değişiyor. Dahası bu değişiklikler Warcraft III'e oldukça benzer değişiklikler. Yani bambaşka bir oyun oynar hale geliyorsunuz, tamamen farklı karakter özellikleri taktikleri olan bir oyun.

Tabi bunların yanında diğer strateji sitelrinde görmeye alışık olduğumuz Strateji, Gallery vs. gibi bölümlerde var. Hatta Multimedia bölümü altındaki MP3'leri şiddetle tavsiye ederim :)

Kısaca her yönüyle dört dörtlük bir site. Sizi uzun süre oyalayacağına eminim. www.infoceptor.com

Görüşler

0
anonim
vallaha star craft oynamayı özledim yapalım bi gün
cenk mambo mambo italiyano
0
conan
Evet Fazlamesai'nin ilk yazisindan bile birseyler ogrenmek mumkun. Yillardir oynarim bu oyunu ama bu siteyle ilk defa (bilincli) karsilastim hehe.

Bu arada yorumlarin html gucunu deniyeyim dedim ;) Bu site guzelmis.

Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Karton Dünyasında Yeni Gelişmeler Var!

parsifal

Kızımın 8-9 ay önce arkadaşında gördüğü oyun konsolunu çok beğenip istemesiyle Nintendo Switch ile tanışma fırsatı bulmuş ama okuduğum pek çok yorumda genel olarak geleceğinin parlak olmadığını düşünerek mesafeli durmaya karar vermiştim.

Önümüzdeki günlerde, Switch, kara bulutları Labo ile dağıtmayı planlıyor. Labo, mukavvadan yapılmış aletlere, oyuncaklara, eşyalara can veriyor. İster...

Go GNU Go: Hikarunix

sefalet

Hikarunix, GNU Genel Kamu Lisansı (GNU General Public License) ile sunulan CD'den çalışan bir Linux sürümüdür.Temel sistemi DamnSmallLinux (DSL) tasarısından almaktadır. DSL, bir usb belleğe sığacak (yaklaşık 50mb) GNU/linux sürümüdür. DSL'in temel bileşenleri de Knoppix dağıtımından elde edilmiştir.

Efsanevi Türk Oyun Programcısı Türkiye´ye Döndü

FZ

Kendi geliştirdiği grafik motorunu kullanarak programladığı demosu, Intel şirketi tarafından Pentium 4 (2.2 Ghz) mikroişlemcisinin tanıtımında kullanılmak üzere seçilen Mevlüt Dinç, Türkiye´ye döndü.

Daha önce Enduro Racer (Amstrad CPC), Last Ninja2 (ZX Spectrum), Hammerfist (Amiga), Time Machine (Amiga), First Samurai (Amiga) ve Street Racer (Nintendo SNES) gibi oyunlara imza atan Dinç ve ekibi şimdi de ACTOR (Xgen) isimli yeni bir oyun motoru üzerinde çalışıyorlar.

King

elendil

Kahvehane kültürü olanlar bilirler, kahvehaneler sadece çay içilen, hatun ve futbol muhabbeti yapılan, hesabına kağıt oyunları oynanan yerler değildir.

Activision microtransaction için oyuncu eşleştirmeyi kullanmanın patentini aldı

Lethe

Oyun dünyasında microtransaction trendi çıktı çıkalı çoğu oyuncunun rahatsız olduğu gerceği ortada. Activision'a (ve dolayısıyla Blizzard'a) oyun içi satışlardan kazandığı 3.6 milyar dolar yetmemiş olacak ki kendileri artık oyuncuları eşleştirirken yetenek ve tecrübe dışında daha az oyun içi alım yapan oyuncuları daha cok alım yapanlarla eşleştirmeye başlayacak.

Yani oyuna yeni baslamış...