Çalışan Bir GNU/Linux Prosesinin Çıktısını Bir Dosyaya Nasıl Yönlendirirsiniz?

0
FZ
Linux, hacking, proses cambazlığı departmanından bildiriyoruz: Bir süre önce başlattığınız bir GNU/Linux programı var ancak şimdi ona müdahale etmek ve ürettiği çıktıyı başka bir yere yönlendirmek istiyorsunuz. Bunu o prosesi durdurmadan yapmanın bir yolu var mıdır acaba?
Redirecting Output from a Running Process başlıklı ipucu ps, gdb gibi araçlarla bunun nasıl yapılabileceğinin güzel bir örneğini veriyor.

Bu arada konu bu tür şeylerden açılmışken bir prosesin o andaki durumunu olduğu gibi bir dosyaya kaydeden sonra bambaşka bir makinada, bambaşka bir zamanda kaldığı yerden başlatmanızı 'çok kolay' şekilde sağlayan CryoPID de ilginizi çekebilir.

Görüşler

0
Dite
Dikkat etmemiz gereken ufak bir nokta var. Eğer programcı memory mapped io kullanmışsa, eski file handle'ı kapadığımızda yeni yaratılan handle' hafızaya bağlanmayacaktır.
0
zzveyz
benim hp c6200F çok fonksiyonlu yazıcım var ona çıktı gönderemiyorum!
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Wii Dizüstü

FZ

Wii laptop olsa nasıl olurdu? Konuya bir hacker el atarsa ortaya böyle bir Wii laptop projesi çıkar. Tabii daha nostaljik olanlar da Commodore 64 dizüstü projesine bakabilirler ;-)

Firefox 1.5 : Minimeter Reloaded

darkhunter

Küçük bir müdahale ile minimeter eklenetisi (evet, bazıları için çok önemli bir araç) Firefox 1.5 ile çalır duruma geldi.
Firefox 1.5 uyumlu minmeter'ı buradan indirebilirsiniz.
Hikaye'nin ayrıntılarını merak edenler panhaema.com'a bakabilirler.

Yüksek teknoloji ürünü bir otomobil mi? Bir daha düşünün...

darkhunter

Günümüz otomobillerinin çoğunda kullanılan (Chrysler, Daewoo, Fiat, General Motors, Honda, Jaguar, Toyota, Volvo ve Volkswagen) ve merkezi kilit, çalıştırma fonksiyonlarının güvenliğini sağlayan KeeLoq mekanizmasının, sanıldığı kadar güvenli olmadığı geçtiğimiz günlerde duyurulmuştu.

Open Office Sunumlarınızı Cep Telefonunuzdan Yönetin

anonim

Open Office eklentisi mOOo Impress Controller ile cep telefonunuzdan sunularınızı kontrol altına alın:

6 degrees of Wikipedia

FZ

"Six degrees of separation" lafı dünyadaki iki kişinin ortak tanıdıkları aracılığı ile düşündüklerinden çok daha yakın bağlantılı olduklarını anlatmak için kullanılır.

Six degrees of Wikipedia da benzer şeyi Wikipedia'daki ansiklopedi maddeleri için denemenizi sağlıyor. Tek yapmanız gereken siteyi ziyaret edip iki kavramı girmek. Eğer bir yönde sonuç çıkmazsa, diğer yönde de test etmek mümkün.