Cebit 2008 ve Linux

0
probit
7-12 Ekim arasında düzenlenecek olan CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı'na linux işletim sistemlerini ve kurumsal çözümlerini kurum ve şirketlere tanıtmak, bilgi vermek ve hizmet sunmak için Linux34 olarak katılmaktayız.

Salon 10'daki Linux34 standımızı ziyaret etmeniz bizlere destek olacak ve mutluluk verecektir.

Görüşler

0
anonim
Linux dağıtımlarını cd veya dvdye yazıp satmaktan başka yaptığınız herhangi bir iş var mı acaba ki standınızı ziyaret edelim.Bilgilendirirseniz sevinirim.
0
tejas
Debian t-shirt'leri çok hoş olabilir mesela.
0
anonim
Özgür dünyanın özgür çocukları azcık zeka oldu mu neler yapıyorlar bakın da görün.
bir yanda Linus Torvalds bir yanda Linux34
çok teşekkür ediyorum sizlere insanlık adına bu büyük hizmet için.
0
hnl
Sizce ne yapmamlılar sizde onu söyleyin
0
anonim
Linux dağıtımlarını cd ve dvdye yazıp belli bir bedel karşılığı satmamalılar.Çünki bu o yazılımların lisanslarında bulunmayan bir fikir ve eylem özgürlüğü kaldı ki hiçbir şekilde geliştirmede bulunmadan bu şekilde sadece maddi bir çıkar gözetmek bu yazılımları üretenlerin düşüncelerini suistimal eden bir yaklaşım.nerden tutsan yalnış.
0
aircanada
arkadaşa tamamen katılıyorum linux dağıtımları neden 20 25 milyon gibi paralarla satıldığını anlayamadım açık kaynağın özünde insanların daha rahat ,kolay ve en önemlisi herhangi bir bedel ödemeden ulaşabileceği bir düşünce yatmıyo mu yoksa ben mi yanlış biliyorum?
0
zekzekus
eh oldukça yanlış anlamışsınız.
0
zzveyz
bizde 19.99 24.99
0
FZ
FM'den FZ ve butch da orada olacak ;-), Bilgi Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri bölümünden Mehmet Gencer‘in TBDGENC GeekZone kısmındaki ‘Açık kaynak ve innovasyon fırsatları’ sunumunu izlemek üzere. Herkesi bekleriz.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Karar Ağaçları Semineri

FZ

İstanbul Bilgi Üniversitesi, Bilgisayar Bilimleri Bölümünün düzenli olarak gerçekleştirdiği seminer dizisinin bugünkü oturumunun konusu "Karar Ağaçları - Decision Trees".

Karar ağaçları veri modelleme amaçlı olarak kullanılan bir yöntemdir. Yapay zekâ ve makina öğrenmesi bağlamında bilgisayarın sınıflandırma ve regresyon yapabilmesi için karar ağaçları kullanılabilir. Bu model içsel karar düğümlerinden ve sonlandırıcı yapraklardan oluşur. Her içsel karar düğümü bir f(x) karar fonksiyonunu barındırır ve düğümün her dalı da bir karara karşılık gelir. Ağaçtaki her yaprak bir sınıf etiketi taşır.

Tarih: 16 Aralık 2002
Yer: Kuştepe Kampüsü, Akademik Kurul Odası
Saat: 18:30
Semineri veren: OLCAY TANER YILDIZ, Bogaziçi Üniversitesi, Bilgisiyar Mühendisliği Bölümü

MySQL Veritabanı Sunucusu Semineri

caglar_onur

Linux Kullanıcıları Derneği, 22 Aralık 2004 Çarşamba günü saat 19:00'da IBM İstanbul Linux Merkezi'nde bir seminer düzenliyor. MySQL, özellikle web-veritabanı uygulamalarında yaygın olarak kullanılan özgür bir veritabanı sunucusu. Seminerde MySQL sunucusu; tablo tipleri, kullanıcı yetkilendirmesi, sistem kayıtları, grafik arayüzü ve daha birçok yönü ile ele alınıyor.

İzmir Penguenleri Toplanıyor

anonim

İzmirli Linux severler tanışma ve paylaşım amacıyla Kurban Bayramı'nın 3. günü yani 22 Ocak Cumartesi günü saat 12.00 de Konak Pier'deki Rıhtım Cafe'de toplanacaktır. İzmir ve civarında bulunan bütün GNU/Linux severlere açık çağrıdır... Gelmek isteyenlerin iletişimin sağlıklı kurulması ve organizasyon açısından yambaxx@gmail.com adresine mail atmaları rica olunur. Ayrıca son gelişmeler buradan takip edilebilir. Buluşmak üzere...

Jon `Maddog´ Hall Ankara´da!

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği, Ankara'da 13 Mart Cumartesi günü Linux ve özgür yazılım dünyasının üstadlarından Jon 'Maddog' Hall'un konuşma yapacağı bir seminer düzenliyor. Saat 14:30-17:30 arasında Maddog bizi özgür yazılımların geçmişi, bugünü ve geleceğinde bir yolculuğa götürecek. -Ayrıntılı Bilgi-