Çin´den Linux tabanlı yeni telefon.

0
conan
E28 isimli bir Çin şirketi Ağustos'tan beri iç pazarda linux tabanlı PDA/Cep telefonu kombinasyonu olan ürünü E2800'ü yaklaşık 600$lık bir fiyatla pazarlamaktaymış. 123 gramlık bu alette cep telefonu, dokunmatik ekran, PDA, el yazısı tanıma, sayısal fotoğraf makinası, SD card ile hafıza genişletebilme (512MB) gibi özellikler var. Ekranı 240x320 ve 4096 renk olan telefonun yakında amerika ve avrupa pazarına sunulması düşünülüyormuş.

Görüşler

0
Sijiero
Hayran olmamak elde değil ya. Elin çinlisi yapıyor gerçekten. Şuraya bir günde "Türkiyede ..... falan yapılmıştır. Bilmem ne zaman piyasaya sürülcekmiş, hadi merakla bekliyelim" v.s gibi bişe ne zaman yazıcağız ya :(
0
FZ
Bu nasıl bir aşağılık kompleksidir ben bunu çözemedim! Hayır yani Türkiye´nin dünyanın 1 numaralı refah, ilim, irfan, teknoloji, vs. ülkesi olmadığı hepimizin malumu da yani bir başka ülkedeki sıradan bir ticari teknoloji nasıl oluyor da böylesine bir aşağılama için kestirmeden bir sebep teşkil ediyor?
0
Sijiero
bunun aşşağılık kompleksiyle alakasını çözemedim!!!!!

Sanırım aç karnına msj yazıyorsun. sinir yapıyor heralde....

Bir kere msj ı okursan " hani afdamlar yapmış biz de yapalım" gibi bir hava sezersin. "adamlar yapıyor ya gerçekten biz de kahveye gidip okey oynamaya devam diye bişe " algılıyormusun gerçekten?

!!!! gerçekten sinirlendim!
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Mandrake'den İsim Değişikliği

berkin

Mandrake Linux, Conectiva ile birleşiminden sonra karşımıza yine önemli bir gelişmeyle çıkıyor. Mandrake, ismini MANDRIVA olarak değiştiriyor.

Gel vatandaş geeell... BEDAVA Linux Mainframe´e gel...

sidar

IBM, Linux'a kur yapmaya devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda başlatılan büyük çaplı Linux destek operasyonunun bir parçası olarak herkese Linux'u tanıtmayı/sevdirmeyi misyon edinen IBM, zSerisi'den 10 işlemcili bir mainframe'i tüm kullanıcılara açacak. Kayıt olan kullanıcılar 2.1 terabyte'lık disk kümesine sahip olan bu dev Linux makinesine Telnet/SSH aracılığı ile bağlanarak web'de surf edebilecek, program geliştirip test edebilecek; kısacası istediği herşeyi yapabilecek. Kayıt olan herkese sanal sunucular verilmesi sayesinde kullanıcılar herhangi bir makineden Telnet/SSH aracılığı ile IBM'in bu dev makinesine girip top oynatılabilecek.

Eski Windowsçularda Yeni Başlayan Linux Merakı

murat09

Son bir kaç aydır sık ziyaret ettiğim bir forumdan bir copy paste yapacağım. Umarım arkadaşımızın verdiği link hala çalışıyordur:

Linux for Playstation 2!!!

larweda

Sony, oyun konsolu Playstation 2`nin için uzun süredir beklenen Linux işletim sistemli paketini ilk sürümününü duyurdu.

Maalesef sadece Japon pazarı için...

OpenBSD 2.9 Çıktı!

PCc0d3r

OpenBSD 2.9 çıktı! Bilindiği gibi OpenBSD BSD çeşitleri arasında güvenliğe en çok önem veren işletim sistemleri arasında.
\r Daha fazla bilgi için: Release Notes ChangeLog