Deliriyorum

0
redogre

Görüşler

0
auselen
peh, bir de izmir'i görün.
0
conan
:)
0
feran
delirmek için tek sebep sıcaklarsa size ne mutlu :D
0
simor
Aynadaki yansıma kimin?
0
redogre
ayna mı? spirited away posteri o..

youtube trailer

poster
0
redogre
ayna mı? spirited away posteri o.. youtube trailer poster
0
simor
Filmi seyrettim ama posterini hiç görmemiştim. Peki neyi ifade ediyor?
0
anonim
Ahanda, arkada bi "spirited away" afişi gördüm sanki :D
Taparim :)
0
pvc
Orası sıcak mı? Burada olsan gerçekten delirirdin. Tek gözün değil iki gözün birden kanlanırdı ve sokağa çıkıp önüne gelene saldırırdın herhalde. Akabinden 2 tane hastabakıcı gelip sana bir diazam ignesi yapar sonra deli gömlegi geçirir, kollarından tutup sürükleyerek ambülansa atarlardı. Sen sıcak görmemişsin!
0
Zebani
Burası neresi?
0
Zebani
kare yaz tatiline mi çıktı? :)
0
redogre
Yok, buradayım ama iş yoğunluğu nedeniyle ilgilenemedim. Ama butch kardeşim gelip kamçıyı sırtımda şaklatınca sanırım bolca karikatür çıkacak :)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Tamam sigarayı da bıraktık, acaba susuzlukla ne kadar başa çıkabiliriz...

butch

Oh dedik herşey pek güzel, memleket bu krizi atlatır elbet. Bu gerçekleştiğinde biz de ayakta ve buralarda olursak artık bizi ve yapabileceklerimizi hiçbirşey engelleyemez. Ama bugün bütün umutlarım tamamen yıkıldı. Bazılarımızın temel besin kaynağı sigaraya gelen yeni zamdan dolayı. Birileri bizi buralarda istemiyor. Gidin buralardan diyor, buralarda çalışanı, birşeyler yapmak isteyenleri sevmezler. Mümkün olan ne kadar alakasız detay varsa tepenize yıkarlar ve sizi iyice nefessiz bırakırlar.
Sadece bunlarda değil. Duyduğuma göre Eylül ayında elektrik de zamlanıyormuş hem %50 düzeylerinde. Anlaşılan artık kısa zamanda bir B planına ihtiyacımız var.

En güzel başlangıç sitesi

sundance

Digg.com son zamanlarda görmeye başladığımız, RSS, blog, social bookmarking gibi teknolojileri birleştiren bir site.

Beğenilen makaleler/haberler mantığı ile çalışıyor ve oldukça ilginç şeyler bulmak mümkün. Bu mantıkta Reddit.com'a da benzemekte. Oldukça başarılı, tavsiye ederim.

Ama benim kişisel tercihim, yıllardır DailyRotation.com

MEB Harikalar Diyarında

butch

2006 SourceForge.net Community Choice Awards

anhanguera

"2006 SourceForge.net Community Choice Awards"´a 14 farklı katagoride toplam 40 adet proje sourceforge tarafından aday gösterilmiş ve 17 Martta sonuçlanan ilk ön eleme gerçekleştirilmişti. Şimdi sıra asıl oylamada.

Aday gösterilen 40 proje arasında Türkiye`den iki adet proje de yer alıyor, Xynth, ve F4L.

ICQ ve Network Adminlerle Başetmelerin İncelikleri - 1

sundance

Gestapo bir Network Admininiz mi var ? ICQ`u port bazında ve mirabilis.com`a her türlü erişim olarak firewalldan kesti mi ? Buyrun size çözümler.

Öncelikle gidip Miranda adresinden nightly sürümü indirin. Ardından kontrol etmeniz gereken iki şey var eğer port bazında bir sınırlama varsa 4000 nolu port kapatılmış diyelim, ICQ 21 numaralı porttan da hizmet verebiliyor, sadece portu ayarlayıp kullanmaya devam edebilirsiniz...