Dünyadaki Yerimizi Bilelim

0
FZ
Güzide site Lambda the Ultimate'i gezerken yaptıkları bir haritayı gördüm, FM'nin nesi eksik dedim.

frappr.com sağolsun yepyeni bir maymunluk sistemini 37 saniyede hayata geçirmek mümkün ve böylece artık FM de dünyadaki yerini aldı FM haritası ile.

Not: Kendinizi kaydederken, zip kod mu yok ki benim ABD usülü zip kodum diye telaşa vermeyin ortalığı hemen altındaki Not in the US? Click Here linkini tıklayın, hayatın tadını çıkarın...

Görüşler

0
FZ
E tabii şimdiye dek kendilerini ekleyen üyelerimizin hepsi Istanbul'dan olunca ayrı ayrı görmek için delicesine "zoom" yapmak gerekiyor, böyle de bir durum var ne yazık ki (derdimiz o olsun...)
0
conan
Eklendim! ;)
0
FZ
Süper! :) ABD'den, Belçika'dan FM üyeleri dünya haritası üzerinden bize selamlarını iletmiş ;-)
0
vst
Yahu, aslinda cok da guzel bir olay... Kim nerede biliyoruz. FM uluslararasi sosyal agi :)
0
butch
ha şunu bileydin!
0
innaw
$oyle bir secenek de var, FM'de de guzel olur bence:
http://clustrmaps.com/index.htm
0
vst
Ama bunu Google yapmamis ki :)
0
innaw
ah google tabii ki.. insanlar bo$una bebeklerinin ismini "google" koymuyorlar :)

http://googleblog.blogspot.com/2005/10/we-get-letters-3.html
0
vst
Anaaa, gercekten Google koymuslar bebenin ismini... "Carol (adamin karisi, bebegnin annesi) knew how serious I am – she knows how much I adore Google services." hehee...
0
FZ
Haritanın kuzey bölgesine kendisini iliştiren İsveç'ten Fatih Köksal'ın yolladığı selamı günün sözü seçmek istiyorum müsaadenizle :)
0
fkoksal
:) tesekkurler , teveccuunuz efenim. Kimse kimseyi kandırmasın istedim. Nasıl olsa uzaktır, kimse gidip bakmaz mantıgıyla soylenmis olsa gerek. "isvecin kızları guzel degil".
0
FZ
Tüh! İptal ediyorum o halde ben vize işlemlerini, o kadar da para vermiştik... :-p
0
etguler
Benzer bir çalışma Firefox eklentisi Minimeter'ın geliştiricisi tarafından da yapılmıştı. Jabber kullanıcıları için kullanımı kolay bir uygulama. Listenize map.bot@gmail.com 'u ekliyor ve bir ielti gönderiyorsunuz. Size haritada yerinizi işaretlemeniz için bir link veriyor. epigoon.com/maps adresinde haritayı görebilirsiniz.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

2001´in sonu ve Fazlamesai.net

butch

2001 yılının son düzlüğüne girildi. Artık fazlamesai.net ile ilgili bir sene öncesine ait verilere sahip olduğumuzdan geçen bir senenin sorgulamasını hep beraber yapabiliriz dedim. Hem belki bu vesileyle önümüzdeki yıl kitlemizi ve hitlerimiz nasıl büyütebileceğimiz konusunda bize yeni fikirler verebilirsiniz.

Yıl 2031 kamu-net üst kurulu dördüncü kez toplandı :-)

musshani

Türkiye'nin Avrupa Birliği'nin eAvrupa+ girişiminde yeralabilmesi için başlatılan eTürkiye eylem planı ve yapılanmasının sahibi, Kamu-Net Üst Kurulu toplantısında yine saptanamadı.

Kurulduğu 1998 yılından beri geçtiğimiz hafta üçüncü kez toplanabilen Kamu-Net Üst Kurulu eTürkiye eylem planında alacağı görevin ne olması gerektiğine bu hafta yapılacak yeni bir toplantıyla karar verecek.

Mozilla Dükkan Kuruyor

vst

Mozilla Vakfı şirket kurmaya karar verdi. MozillaZine'de de duyurulan haberin ardından, vakfın şirket kurma fikrinin sebepleri de ortaya çıktı:

Fazlamesai 1 yaşında

butch

Az önce Sundance'e fazlamesai'nin birinci yılı dolunca birşeyler yapalım dedim ve o anda farkettim ki fazlamesai ben bunları söylerken zaten 1 yaşına girmiş. Bir anda garip oldu ortalık ve biraz gülüştük. Evet, fazlamesai.net'te ilk haberin yayınlanmasından bu yana tam 1 yıl geçmiş. Bunu sizlerle de paylaşalım dedik. Bizim için çok zevkli geçti geçtiğimiz bir sene ve ben kendi adıma çok şey öğrendim siteye katkıda bulunan herkesten.
Neyse saçmalamaya başlamadan durayım ve seneye de buralarda ve daha güçlü olacağımız umudunu içimde taşıdığımı söyleyeyim. Herkese teşekkürler...

FM ne kadar teknik ?

sundance

FM yayına başladığından bu yana yaklaşık üç yıl geçti. Bu süre içinde, hayatımızda bir çok değişiklikler oldu, birçoğumuzun evine Internet girdi, yeni teknolojiler gelişti, cep telefonlarımız, cep bilgisayarlarına dönüştü vs.

Bu hal ve gidişat içinde, FM okurlarının sitenin mevcut yapısını nasıl bulduklarını merak ettik. Sizce FM gerektiği kadar detaylı ve teknik bir şekilde, Internet ve insan konularına eğiliyor mu ? Yoksa aşırı teknik bir şekilde antin-kuntin mevzularda kayıp mı oluyor ? :)