Dünyanın bütün webcamlerini getirin!

0
sundance
Küçük bir Google hack daha. Birisi çıkmış ve Google searchlerle bulabildiği bütün serbest erişim webcamleri bir harita üzerinde toplamış

Google, Geo-location, delicious gibi bir çok servisi biraraya getirmesi açısından ilginç. Sitede yazdığına göre bu kadar kamera arasında pr0n kameralar da süpriz yumurtaymış, ben görmedim, bilmiyorum.

İşyerinde bayık bir gün mü, canınız iş yapmak istemiyor mu? Buyrun takılın

Görüşler

0
sefalet
Bir soru:

Neden kameraların hemen hepsi Avrupa ve Amerika kıtasında? Neden mesela internetin en çok kullanıldığı ülkeler arasında olan Japonya gibi bir memleketten sadece iki tane?
0
ttk
Merhaba

Sorunuz üzerine Google'da "japan webcam" (tırnaksız) aramasını yapınca en azından Japonya'da tonla web kamerası olduğunu gördüm. Gerçekten de adil bir şekilde toplamamış ilgili kişi anlaşıldığı kadarı ile bilgileri.
Ama yine de güzel bir fikir.
0
sefalet
inurl:"ViewerFrame?Mode="

inurl:"axis-cgi/mjpg"

"powered by webcamXP" "Pro|Broadcast"

(intitle:"VisionGS Webcam Software")|(intext:"Powered by VisionGS Webcam") -showthread.php -showpost.php -"Search Engine" -computersglobal.com -site:golb.org -site:chat.ru -site:findlas

inurl:indexFrame.shtml Axis

camera linksys inurl:main.cgi

intitle:liveapplet inurl:LvAppl

"Display Cameras" intitle:"Express6 Live Image"

intitle:"active webcam page"

intitle:"EvoCam" inurl:"webcam.html"

intitle:"Live View / - AXIS"

intitle:"my webcamXP server!" inurl:":8080"

intitle:"toshiba network camera - User Login"

(intext:"MOBOTIX M1" | intext:"MOBOTIX M10") intext:"Open Menu" Shift-Reload

intitle:"Live View / - AXIS" | inurl:view/view.shtml^

inurl:"ViewerFrame?Mode="

intitle:"WJ-NT104 Main Page"

site:.viewnetcam.com -www.viewnetcam.com

intitle:snc-z20 inurl:home/

intitle:snc-rz30 inurl:home/

tilt intitle:"Live View / - AXIS" | inurl:view/view.shtml



Google'dan daha iyi hizmet verdiğim lütfen kayıtlara geçsin. :)


Her an olabilme ihtimali yüksek bir olay:

Türkiye'de bayram geldi diye havaya ateş ederek 2 kişinin ölümüne bir kişinin yaralanmasına neden olan şahıs, Birezilya'daki evinde olaya şahit olan Roberto tarafından teşhis edildi.Birezilyalı duyarlı vatandaşın yetkililere başvurması neticesinde ülkemize getirilen Roberto, sanık ile yüzleştirildi.Roberto yetkililere sanığı göstererek "o insanımsı bu" dedi.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Google Earth Flight Simulator

nehuse

Google GEarth'e koyduğu gizli yumurta ile microsof'tun flight simulatorüne rakip çıkardı.

Şu adreste anlatıldığına göre Ctrl+Alt+A tuş kombinasyonu ile açığa çıkan Google Flight simulator F-16 ve Sr-22 gibi iki uçakla dünya üzerinde uçmanızı sağlıyor.

Microsoft'un yeni arama motorundan sonra Google'dan yeni bir işletim sistemi!

anonim

Microsoft'un yeni arama motoru Bing'i duyurmasından sonra Google'da yeni işletim sistemi Google Chrome OS'u duyurdu ve rekabet iyice kızıştı. Duyuruda ilginç olan bir diğer kısım ise bu işletim sisteminin Linux tabanlı olacağı. Bunun Linux ve özgür yazılım dünyasına eksi ve artıları sizce ne olur?

Google ile Bloglar da Aranacak

melitical

Google blogların aranmasını sağlayan bir hizmet başlatıyor. Bu şekilde, sadece google 'ın sahibi olduğu blogger.com 'a kayıtlı bloglar değil, internetteki tüm bloglar aranabilecek. Şimdilik sadece haziran 2005 sonrası gönderilenler kayıt edilebiliyor fakat bloglardaki daha eski yazılarında sisteme kayıt edilmeye çalışıldığı google tarafından bildirildi. Bu hizmet sayesinde bloglardaki spesifik yazılara da ulaşılabilecek.
news.bbc.co.uk

Google Summer of Code 2008 başladı!

anonim

Geçtiğimiz üç yıl boyunca açık kaynak dünyasında ağırlığı artan ve 90 ülkeden 2000 kadar programcının gözetiminde 1500 öğrencinin yarattığı ürünleri yazılım dünyasına bağışlayan Google Summer of Code 2008 başladı!

Python'un Yaratıcısı Google'a Geçti

FZ

Jeremy Jones'tan aldığımız bir habere göre, Python'un yaratıcısı ve fikir önderi yazılım uzmanı Guido van Rossum da artık bir Google çalışanı. Konu ile ilgili olarak ilgili comp.lang.python tartışmasına bakılabilir.