EclipseCon 2006: En iyi Geliştirici Aracı Ödülü RadRails'in

0
anonim
Rails 1.0 ve Agile Web Development with Rails kitabının Jolt ödüllerini kazanmalarından sonra Rails ile ilgili bir başka araç daha birinci geldi.

Rails için Eclipse platformu üzerinde çalışan bir entegre geliştirme ortamı olan RadRails, Ruby on Rails sitesinde de kullanılması tavsiye edilen editörlerin arasında gösteriliyor.
Görünüşe göre Rails'in kalitesi ve seçkinliği onu kullanan insanlara da yansıyor. Belki de bu çalışmaların diğer bir ortak paydası olan Ruby dili tüm bu başarıların perde arkasındaki asıl kaynağıdır.

İlgili Yazılar

Ruby Haber Turu

anonim

Sözü uzatmaya gerek yok sırada bekleyen çok haber var. Hemen bakalım, geçtiğimiz günlerde Ruby dünyasında neler olmuş.

* Pınar Yanardağ verdiği ilk seminerinin sunumlarını buraya koymuş. (Tabi ki Ruby semineri. Seminerlerinin devamını dileriz...)
* MySQL yükselen Ruby güneşine kayıtsız kalamamış ve resmi sitesinde Ruby Formunu açmış.
* 25000 satır Changelog'un incelenmesiyle ortaya çıkan Changes in Ruby 1.9 belgesi incelenmeye değer.
* O'Reilly Radar a göre geçtiğimiz 3 aylık sürede Python kitabı satışları %20 artarken Ruby kitap satışlarındaki artış 1552% olmuş.
* Hazır kitap bahsi açılmışken Ruby ile grafik arayüzlü programlar geliştirmek isteyenler için Rapid GUI Development with QtRuby kitabının 8.50$ lik pdf sürümü ekonomik ve önemli bir kaynak olarak Ruby'cileri bekliyor.

Ruby On Rails Reklamları

meddah

Rails Envy ekibi, Apple'ın PC ve Mac reklamlarından ilham alarak çok hoş RoR reklamları hazırlanmış. Peki kime karşı dersiniz;
Ruby on Rails vs PHP
Ruby on Rails vs Java

netSınav: Ruby On Rails Uygulaması Geliştirimi

anonim

Ruby On Rails ile internet üzerinden sınav sisteminin nasıl geliştirileceğine dair bölümsel halde ilerleyen bir tasarı netSınav.

Ne olduğuna dair detaylı bilgi burada yer alıyor.

Ayrıca 1. bölüm , 2. bölüm , ve 3. bölüm bağlantıları.

RadRails 0.6.3

anonim

Ruby On Rails ın havada uçan karada kaçan BGE (Bütünleşik Geliştirme Ortamı) si RadRails ın yeni versiyonu çıktı.
Bu versiyonda dikkat çeken yenilikler; Entegre MVC test ortamı ve hayatınızı zevkli ve kolay kılan RadRails eklentilerine artık RadRails içinden de bir kaç tıklama ile ulaşmanız olarak sayılabilir.
Herkese zevkli kodlar dilerim....

Ruby on Rails

malkocoglu_2

Popüler nesnesel tabanlı dil Ruby için yeni bir altyapı projesi, Rails piyasaya çıktı. Rails, veri tabanı erişimi, görsel HTML kodlarınız için bir MVC altyapısı, sayfa içinde Ruby bazlı bir dil ile veriye erişim sağlayarak, Web odaklı kodlamanın tüm ihtiyaçlarını cevaplamaya talip bir proje. Java'dan sonra, lider olacak diğer dilin Ruby olacağını düşününen şahsımız için bu gelişme güzel bir haber oldu.

http://www.rubyonrails.com

"Rails is a full-stack, open-source web framework in Ruby for writing real-world applications with joy and less code than most frameworks spend doing XML sit-ups"