Espri Bulamadım

0
butch

Görüşler

0
FZ
Paradoksal ve kendi kendine göndermede bulunan bir karikatür olmuş! :)
0
axanc
Lamer: abi merhaba..
IT-CEO: buyur dostum..?
Lamer: abi sende vidayı saat yönünün tersinde iki tur çeviren tornavida var mı..? bendeki olmuyor da..
IT-CEO: de get..
0
anonim
He he he....
Güzel bir yaklaşım.

Bu arada bu penguen lerin cizimlerini, arka planlari filan hazir olarak bir yerde varmi?

En azindan biz de birşeyler üretelim :)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

FBI 10 yıl önce OpenBSD IPSEC 'e gizli arkakapılar(backdoors) ekledi!!

y0rk

GoVirtual Education CEO'su Gregory Perry FBI ile imzaladıgı NDS in bitiminden hemen sonra bir itirafta bulundu. 10 yıl önce FBI tarafından OpenBSD IPSEC içersine birden fazla backdoor yerleştirdiklerini duyurdu. openbsd kullanan vpn ve firewall lar artık güvenli degil, VMWare VSphere in durumu ise tartışılır duruma geldi.

Kış Geldi

butch

Özgürlük hakkında...

pismikrop

Dün yaşadığım bir olay internet ve lisans özgürlükleri hakkında aklıma ciddi şüpheler getirdi. Dünyaca ünlü günlük yazılımı b2evolution'a birisi kürdistan bayrağı açıp, Türkiye'nin yarısından fazlasını içerisine alan Kürdistan haritası gösterdi.

Ben elimden geldiğince böyle bir ajitasyona kanmamaları gerektiğini söyledim. Ama nafile! Hesabımın kapatılacağını söylediler. Şimdi tüm fazlamesai.net okuyucularına soruyorum: Sizin yaptığınız özgür bir yazılıma birisi Türkiye'nin yarısını içerisine alan (?) Kürdistan yerelini koymasını isterse kabul eder misiniz?

Özgürlük bir terörist devletin eylemlerine yardım edecek kadar ileri gider mi?

Bir Bilimadamının Dünyanın Gidişatı Üzerine Dedikleri

FZ

Gelmiş geçmiş en büyük, en vizyon sahibi bilimadamlarından, insanlık kültürünün yüz akı insanlardan Albert Einstein'i çoğumuz fotoelektrik üzerine yaptığı çalışmalar ve aldığı Nobel ödülü, evrene, uzay-zamana bakış açımızı kökünden değiştiren "Rölativite Teori"leri ile biliyoruz.

Aynı bilimadamının kendi zamanında dünyanın gidişatı üzerine düşüncelerini bilen var mı peki? Görebileceğiniz gibi üstad, fildişi kulesinde denklemlerle boğuşup durmanın dışında başka konular üzerine de düşünmüş vakti zamanında. Hazır iş-güç-patronluk-işçilik muhabbeti açılmış iken damardan gireyim dedim:

Why Socialism?

Gözlem: Ne zamandır birşey yazmamıştım ama gene

cayfer

Tipik bir "Windows power user" ortalama günde iki saatini boşa harcıyor...
Kendi çevremde "bilgisayar işini bilen" ve XP gibi güncel Windows işletim sistemi kullanan insanların ortalama günde iki saatlerini sistemlerine "ilgi" göstermekle geçirdiğini gözlüyorum.

Bu gözlem herhangi bir bilimsel yönteme dayanmıyor. Ölçmedim, hesaplamadım. Baştan belirteyim de metodoloji konusunda eleştiriler almayayım.