Fazlamesai.net Radyoda

0
sundance
Bugün (20 Şubat 2002) Saat 14:30`da Burç FM`de küçük bir söyleşiye Fazlamesai ekibi olarak katılacağız.

\r Eğer ilginizi çekerse bulunduğunuz bölgedeki Burç FM frekanslarından radyo ile ya da online olarak dinleyebilirsiniz.

Görüşler

0
anonim
Şööle bir mp3 teknolojisi kullanılsa yada text olayına girilse de biz 14:30 da okulda olan yada çalışan insanlar da bundan faydalansak....

Redogre
0
anonim
bende katiliyorum arka
benim de isim vardi....
0
sleytr
bencede, ben evdeydim ama bulunduğum yerde burçfm çıkmıyor ve online yayında çalışmadı :(
0
anonim
nerden buldunuz bu radyoyu
arkadaş müslüman mahallesin de salyangoz satılır
mııı
satılsaydı bölee satılırdı heraldee
MIZRAK
0
sundance
al iste, biz de soyle ortaya sahane bir kafasi karisik yaptirsak diyorduk :)
hosgeldin
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Hakia'dan Sonra Tanbul

anonim

Türk arama motorları zincirinin en son halkası, Tanbul. İlk defa yabancı bir sitede gördüğüm Tanbul'u bu sefer de eHub'da görünce Türkiye'de de duyurmak istedim. Ancak Tanbul Hakia gibi arkasında milyon dolarlar olan hırslı bir proje değil; daha çok Turkix'den tanıdığımız Emre Sokullu'nun hobi amaçlı, henüz konsept aşamasındaki bir araştırma projesi. Tanbul'un ABD'den patentli teknolojisinin -pek de ipucu vermeyen- bir özetini şu adresten bulmak mümkün.

Kelime Dağarcığımızı Geliştirelim!

parsifal

TDK, hemen hemen haftada iki üç kere girdiğim ve yazım klavuzunu ve sözlüğünü kullandığım en güvenilir Türkçe kaynak.
Geçen gün tesadüf eseri şöyle bir link'e rastladım. Bu link ile elmek (e-posta) grubuna üye oluyorsunuz ve her gün elmek adresinize Türkçe Sözlük’te ve Yabancı Kelimelere Karşılıklar kitabında yer alan birer sözü göderiyorlar.

O R M A N S I Z L A Ş M A !

butch

"Sayın Milletvekilimiz,

Hükümetimiz, Anayasamızda değişiklik yaparak "31.12.1981 tarihinden önce bilim ve fen bakımından orman niteliğini tam olarak kaybetmiş" olduğu için orman sayılmayan alanları satarak gelir elde etmeyi düşünmektedir. Söz konusu değişiklik, bozuk orman olarak nitelendirilen ancak ülkemizin yaban hayatı bakımından son derece önemli olan maki ve fundalık gibi alanların elden çıkması için zemin hazırlayacaktır. Böylece, bu dünyadaki varlıklarını sadece ülkemiz topraklarında sürdürebilen birçok bitki ve hayvan türünün son bireyleri için, son yaşam şansı da yok olacaktır...

Metnin devamını görmek ve Atlas Dergisi'nin başlattığı kampanya katılmak için buraya.

Lapis Linux Wiki Açıldı

Arkantos

İlk Türkçe Linux Özgür Linux Ansiklopedisi (wiki) açıldı. Henüz işin başında olduğumuz için içerik tamamlanmadı ve bazı eksiklikler var ama ileride sizin de katkılarınızla daha güzel olacak. Tüm penguenleri bekleriz.

Haydi koş koş ...

http://wiki.linux-sevenler.org

Paul Graham ESR'den Daha mı Aptal?

malkocoglu_3

(BileBlog'dan çevirilmiştir). Paul Graham ESR'dan daha mı aptal? Paul Graham yine zihin özürlü spastik geri zekalı olduğunu ispatladı. Zannediyor ki, bir doğa kazası sebebiyle diğer normâl biberon kullanan Slashdot kullanıcılarından ayrı ve konuşmaya değer birşeyleri var. Adamın aptallığı ve cahilliği şaşırtıcı boyutlarda. Hitap ettiği grup, eğer bu mümkünse, ondan daha fazla yardıma muhtaç. Adamın ve grubun arasındaki simbiyotik ilişkiye bir analoji olarak sadece uç noktada bir şeriatçı imam, ya da aşırı sağcı ve deli, kürtajı destekleyen herkesin bebekleri filan yediğini bir grup ortabatılı (midwest) Amerika'lı beyinsize anlatan evanjelist bir Hristiyan aklıma geliyor (bazı tercümeler kesilmiştir). Nereden başlamalı ki? (sansur)