GMAIL: pop3 desteği ekledi

0
mos
1000 mb 'lık e-posta kotası sunmasıyla dikkatleri henüz beta aşamasındayken bile üzerine çekmeyi başaran GMAIL , şimdi de pop3 ve otomatik posta yönlendirme desteği sağlıyor.


POP desteğini e-posta istemcinizde nasıl kullanacağınızı merak ediyorsanız buraya

Otomatik posta yönlendirme (mail forwarding) desteğini nasıl kullanacağınızı öğrenmek için şuraya

GMAIL da ne diyorsanız önce buraya tıklayın.


Görüşler

0
mturker
Pop3 ü kaldırmışlar heralde. Benim settings te sadece forwarding çıkıyor.
0
mos
hayir, dun de bir kac arkadasimda kapaliydi pop destegi.

ilginctir, POP destegi acik olanlarin davetiyeleri bitmisti, kapali olanlarin elinde davetiyeler vardi hala.
siz davetiyelerinizi bitirdiniz mi? yoksa? :-)
0
mturker
Bir tane kaldı, onu da bitirince çıkacak mı şimdi yani ? :)
0
osmanizbat
Benim ki de daha açılmadı. GMail yardım bölümünde pop desteğinin kademe kademe verileceği yazıyor. http://gmail.google.com/support/bin/answer.py?answer=13294&topic=194
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Information Architects Sunar: Internet Web Trends Metro Haritası

FZ

O bir harita. O bir metro haritası. Hayır o bir Internet haritası. Hayır o bir yeni trendler... O bir... o bir...

İyisi mi ne olduğuna siz karar verin:

ICQ`da Patladı !

sundance

Akşam eve geldim Butch ile iki satır bir muhabbet edeyim, bir iki yeni projeden bahsedeyim diye Internet`e girdim. O da ne ICQ `Rate Limit Exceed, Please Try To Connect In A Few Minutes` demez mi ?

Şu ana kadar Internet üzerindeki en iyi fikirlerden biri olan ICQ`nun, aynı zamanda Internet üzerindeki en kötü planlanmış ve uygulanan yazılımlardan biri olması bir yana (neden açık hali ile 20küsur mb bu ICQ 2000!) sanırım artık onlar da Türk`ün gücü karşısında yetişemez hale geldiler :)
İddia ediyorum ICQ kullanıcılarının dörtte biri Türk ve bu sayı gittikçe de artıyor :)) Benim aldığım mesajı siz de aldıysanız veya sebebi hakkında bilginiz varsa bir yorumda bulunuverin

Bana Homer'ın resmini yapabilir misin Abidin? CSS ile

sundance

Browserların Web standartlarına uyup uymadığını kontrol eden Acid testi oldukça meşhur. Birçok browserın bu testlerden geçememiş olması da ilginç bir detay.

Bu testin geliştirilmesi de oldukça sıkıntı yaratmış. Fakat bazı arkadaşlar, bir seviye daha ileri taşıyarak, CSS'ler ile Homer Simpson resmi yapmışlar. CSS'e nasıl takla attırılır görmek istiyorsanız animasyona bir göz atın.

Google´dan çıkmak istiyorum ;)

sundance

Google´ın spider programcıkları Internet´i aralıksız tarayarak yeni sayfaları, eski sayfalardaki en son değişiklikleri Google´ın devasa depolama alanlarına atıyorlar. Bu sayede Internet´ten kalkan bir içerik, geçici bile olsa uzun süre Google´dan erişilebilir kalıyor.

Hal böyleyken Yok kardeşim benim sitemi Google indexlemesin ya da Sağolsun şimdiye kadar indexlediniz ama bundan sonra istemiyorum, beni cache dışına alabilir misiniz ? gibi ihtiyaçlar hasıl olduğunda ;) başvurulabilecek güzel bir makale

Webby Awards...

BatoR

6. webby awards ödülleri açıklandı.
Ticaret, eğitim, moda, film, oyun, sağlık vb... dallarında dereceye girenler ve birinciler...( hmm uygulama alanında google.com )
Aslında koşulları falan tam okumadım ama 7.'si için Fazla Mesai'yi aday gösterelim; eğer dil olayı yoksa şartlarda (language) neden olmasın değil mi ama ?? ! ??
Durun ben bu haberi size gönderdikten sonra şartları iyice bir okuyayım...
Bilahare bildireceğim...