Google AdSense ve EFT Dönemi

0
anonim
Google AdSense yayıncılarının ödemelerini Türkiye'de de EFT ile ödeme hizmetini başladı. Daha önce Google'dan çek bekleyen yayıncıların paraları artık doğrudan banka hesaplarına yatacak.
Google'ın çekle ödeme sisteminde çek normal posta ile Türkiye'ye ulaştırıldığında çekin tahsile verilmesi için oldukça geç kalınıyor, hızlı teslimat seçeneğinde ise AdSense kullanıcıları fazladan 25 dolar ödemek zorunda kalıyordu. Ayrıca tahsile verilen Google çekleri için muhabir banka masrafı ve komisyonları kesiliyordu. EFT ile ödeme seçeneğinde AdSense kullanıcılarının sitelerinde yayımladığı Google metin reklamlarından kazandıkları ücretler aylık olarak sorgusuz sualsiz hesaplara elekronik fon transferi şeklinde aktarılacak.

Referans:Tubider

Görüşler

0
Skeleton
2 ay öncesinin haberi bu...
0
butch
Türkiye'ye EFT yapmaları yeni bir haber bildiğim kadarıyla.
0
yilmaz
1 aydan fazla oluyor.
0
butch
Bir dahaki sefere siz haber yapınız bir zahmet.
0
yilmaz
eleştirmek için söylememiştim. Zaten çok da önemli bir haber olduğunu düşünmüyorum.
0
ebola
görelilik ne güzel şey. sizin için eski olan bu haber benim için yeni. sizin için önemsiz olan bu haber benim için önemli. galiba bu site tek bir kişi için faliyet göstermiyor.
0
yilmaz
eleştirmek için öyle yazmadım. Zaten adsense hesabı olan bir kişi hesabına giriş yapınca yeşil kutucuk içinde uyarı çıkıyor.
0
ttk
Atışmak veya kimseyi savunmak için de yazmıyorum ama duramadım yazacağım.

Daha önce de sitede göremediğim en azından baktığım başka kaynaklarda da görmediğim bir haberi burada görünce bir arkadaş "bu şu kadar zamanlık haber hıh" gibisinden bir yorum yazmıştı ister istemez canım sıkıldı.

Haberi olan haberdar olmayanlara bildirsin, bildirmiyorsa bari sitede o konuda haber çıkınca "yahu bu bilmem ne zamanın haberi" demesin bari, çünkü buna hakkı yok.

Haliyle insanların ağzı torba değil büzülemez ama hem kabahatli hem de hesap sorar durumları ister istemez can sıkıcı oluyor.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

RSS'ler İçin Google Reklamları

butch

Yoğun içerik sağlayan ve bu hizmeti ufak da olsa bir gelire çevirmek isteyenler için önemli bir rol üstlenen Google Reklamları, uzun bir süredir çözüm bekleyen bir konuya daha el attı. RSS besleme(feed) için Google Reklamları deneme sürüşüne bir süre önce başladı.

Google her zaman doğru yapmıyormuş!

anonim

Google dünyanın en büyük IT şirketlerinden biri olma yolunda emin adımlarla ilerliyor, ve bünyesinde konusunda dünyanın en uzman adamlarını çalıştırıyor, bu çalışanlar herşeyi en iyi yolla yapabiliyorlar fakat normal matematiksel çıkartmayı yapamıyorlar! :). İsterseniz bir deneyin

Kaynak: digg.com

Google Tuvaletlerinde Neler Oluyor?

FZ

Google'ın nasıl bir şirket olduğunu anlamak istiyorsanız tuvaletlerine bakın.

Kampüsteki her tuvaletin ısıtmalı özel oturaklar ve kablosuz iletişimle bazı mekanizmaları tetikleyen düğmeleri olmasından bahsetmiyoruz. Artık Google tuvaletlerinde karşınıza "Testing on the Toilet, Testing code that uses databases." gibi başlıkları olan ve teknik konularla ilgili kısa sorular, örnek kod parçaları içeren tabelalar çıkıyor!

Google basın günü haberleri

larweda

Bugün Google Press Day adında bir basın toplantıları zinciri düzenledi. Webcast'i ve programı burada, (şu an hala devam ediyor). İzleyen bir arkadaşın yorumları ve özetleri de burada.

Benim özetlemek istediğim, bugün yapılan 4 yeni duyuru var:

Google'dan Zihin Kontrol Hesapları

ae

Gerçi ne kadar doğrudur değildir tartışılır ama Register'da şöyle bir haber var : "Google plans orbital mind control" .

Google Kampusunde, Area 51 modundaki 43.binadaki bir fikir fırtınasının ekran görüntüsünü vermişler. Görünenler ilginç : GOOGLE OS ,Spy Satellite , Orbital Mind Control.

Ana fikir ise : "İndexlenmiyorsa yokedilmeli" imiş.