İlgili Yazılar

Google web sayfalarını gerçek zamanlı olarak indekslemeye başladı!

esrefatak

Bloğunuza az önce eklediğiniz bir makalenin adını Google'da arattırsanız sonuç listesinde adınızı göremezsiniz. Çünkü Google bloğunuzdaki yeni sayfalara birkaç günde bir bakar. Bu gecikme sıkıntıları artık son buluyor. Artık yeni sayfalar birkaç dakika içerisinde Google'da çıkmaya başlayacak. Fakat önemli bir nokta var; yazıyı yeni eklediğiniz için henüz yazınıza kimse bağlantı koymadı. Bu durumda Google sayfanızın rank'ını nasıl tespit edecek?

Ve Google Chromium OS huzurlarınızda

anonim

Google merakla beklenen işletim sistemi Chromium OS'un geliştirme sürümünü duyurdu. Geliştirme sürümü sitesinden indirilip derlenebilir.

Google Web Toolkit (GWT)

Skeleton

Google Maps ve Gmail gibi AJAX uygulamalarının kolay bir şekilde geliştirilmesini amaçlayan ve bir Java yazılım geliştirme ortamı sağlayan Google Web Toolkit (GWT) duyuruldu. Yahoo'nun YUI'sine karşılık atılmış bir adım olsa gerek.

Google: Aziz mi Şeytan Mı?

anonim

Artık Google ile ilgili haberleri okumaktan biz usandık fakat Google yeni ürünler çıkarmaktan usanmadı. Google'ın çıkardığı son son ürün Google Homepage API yardımıyla istenildiği şekilde web sayfaları düzenlenebilecek, tabii ki ajax ve atom teknolojileri üzerinden.

Detaylı bilgi için buraya, APIiçin buraya bakabilirsiniz.

Google Android işletim sistemli Asus EeePC

anonim

Google'un Android işletim sistemi sonunda Netbook sahasına da gözünü dikti. Önceleri sadece mobil cihazlar için düşünülen Android, payını arttırmak istiyor. Asus EeePC'ler üzerinde yapılan testler başarılı olursa ki çok büyük ihtimalle öyle görünüyor, yaz sonlarına doğru üzerinde hazır Android yüklü EeePC'leri piyasada görebileceğiz. Google ile Microsoft arasındaki rekabet işletim sistemi pazarında da kızışacak gibi görünüyor.