Google Web Toolkit (GWT)

0
Skeleton

Görüşler

0
yilmaz
ikisinide şöyle bir inceledim.
GWT çok fazla js kodu oluşturuyor. 2-3k lık dosya 15-20 k ya çıkabiliyor. js koduda baya karışık düzenlemek biraz zor.
YUI deki bileşenler objeler o yuzden oluşuyor içine js yazması kolay fakat bunda da bazı bileşenlerde opera da problem çıkarıyor. "drag n drop" ve "slider" biraz problemli.
0
cbc
gwt nin ürettiği js kodunu neden değiştirmek istiyorsunuz ve nasıl yapıyorsunuz? kullanıcıya varmadan filter mı kullanıyorsunuz?
0
yilmaz
dinamik üretilen içeriğe göre js kodunda ufak değişiklik yapmak gerekiyor bazen. tekrar java kodu yazıp ondan mı çevrim yapayım.
0
cenkcivici
Evet GWT nin kotu tarafi Java kodundan olusturulan JS kodlarinin cok kotu olmasi. Autocomplete gibi birsey yazmak prototype ile ornegin 10-15 satir ise bu GWT ile 10 katina cikiyor.
0
mbayer
Örnekleri inceledim yahoo'nunki daha kullanışlı geldi. Google neden sunucuyu java tabanlı server üzerinde çalıştırıyor kendisi java kullanmadığı bir gerçek. Siz bunlarla oyalanın mı diyor yoksa taşıması kolay diye mi yaptı :)
0
ahmetaa
google java kullanir. kesin bildigim reklam sisteminin sunucu yani tamamen java. gmail, Blogger ve kismen Gtalkin sunucu tarafinin (buyuk cogunlugunun) Java oldugunu okumustum.
0
ahmetaa
eger vaktiniz varsa suradan dinleyebilirsiniz. http://www.javapolis.com/confluence/display/JP05/2006/02/12/Joshua+Bloch+and+Neal+Gafter+interview
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Google İstanbul'da Dil Uzmanı / Editör / Dilbilimci Arıyor

FZ

Google Jobs Türkiye bölümünde görülebileceği gibi Google, Türkçe uzmanları arıyor. Linguist - Istanbul olarak geçen ilanda belirtilen özellikler şöyle:

Google'dan güvenli iletişim için yeni bir adım: Anahtar Şeffaflığı Sistemi

tongucyumruk

Tam da WhatsApp'ın kullanıcıların şifreleme anahtarlarını değiştirmesinin bir güvenlik açığı oluşturup oluşturmadığının tartışıldığı şu günlerde Google sanki önceden durumun kokusunu almış gibi kullanıcıların anahtarlarını ve anahtar geçmişlerini doğrulamayı sağlayacak Anahtar Şeffaflığı (Key Transparency) aracını duyurdu.

Anahtar Şeffaflığı sunucu/istemci modeli ile çalışan bir anahtar...

Çin işi Google!

anonim

Google her zaman iyi haberler verecek değil ya, bu Google haberi de sahip olduğu avantajları kamu zararına ama kendi bütçesi yarına kullanan Google ile ilgili.

Google, Microsoft'a Resmen Savaş İlan Etti

linker

Google, ücretsiz online tablolama ve metin işleme yazılımı yapacağını ve Microsoft'un bu piyasadaki rakibi olacağını doğruladı.

Google ve İşe Eleman Alma Yöntemlerinden Biri Daha

FZ

Askerliğini yapmakta olan matematikçi bir dostumun dikkatini çekmiş, Google'dan eski bir blog girdisi, paylaşayım dedim. Euler sabitinde, virgülden sonra akıp giden sayı dizisi içindeki ilk 10 basamaklı asal sayıyı soran ve bunun sonucuna .com uzantısı ekleyip oluşturulan URL'den bilgisayarcılara çağrı yapan bir ilan! ;-)

http://www.google.com/googleblog/2004/07/warning-we-brake-for-number-theory.html

Eğer cevabı biliyorsanız (ya da bulabiliyorsanız), web tarayıcınızdan ilgili siteye gidip ne olduğunu görebilirsiniz ;-)