Google Calendar

0
anonim
Yine bir google haberi, biliyorum hepiniz benim gibi sıkıldınız ama adamlar durmuyor ne yapabiliriz, google calendar, ilk intiba gayet iyi, ilerde bunun API'lerini açıp bizi çok zahmetten kurtabilirler belki...

Görüşler

0
innaw
API'si de gelmi$: http://code.google.com/apis/gdata/calendar.html
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Google basın günü haberleri

larweda

Bugün Google Press Day adında bir basın toplantıları zinciri düzenledi. Webcast'i ve programı burada, (şu an hala devam ediyor). İzleyen bir arkadaşın yorumları ve özetleri de burada.

Benim özetlemek istediğim, bugün yapılan 4 yeni duyuru var:

Google Talk!

goktan

Bir süredir beklenen oldu ve sonunda Google yeni IM servisini "tabiki" beta olarak kullanıma açtı.

Google Android

auselen

Google mobil telefonlar için yazılım platformunu tanıttı: Herkesin beklediğinin tersine "GPhone" adlı bir donanım üretilmeyeceği ortaya çıktı. Google bunun yerine (iPhone'a çok benzeyen!) bir işletim sistemi geliştirip, ücretsiz dağıtacakmış.

2GB+ : Gmail rakiplerine meydan okudu

xelon

Gmail halihazırda 1GB olan e-posta alanını ikiye katladı. Yahoo Inc. 'inde kısa zaman içinde 1GB'ye transfer olacağı düşünülürse e-posta şirketleri arasındaki rekabet iyice kızışacağa benziyor.

RSS'ler İçin Google Reklamları

butch

Yoğun içerik sağlayan ve bu hizmeti ufak da olsa bir gelire çevirmek isteyenler için önemli bir rol üstlenen Google Reklamları, uzun bir süredir çözüm bekleyen bir konuya daha el attı. RSS besleme(feed) için Google Reklamları deneme sürüşüne bir süre önce başladı.