Google Dünya Linux'da

0
embryo_cs
Uzun zamandır Google'ın "Dünya"'sına Mac OS X veya ms~ ile bakmak zorunda kalanlar artık kendi linux masaüstlerinde Google'ın Beta (Version 4) "Dünya"'sını görebilecekler.
Tabi Sketchup 'ın linux sürümünün çıkması uzun surebilir.

Görüşler

0
sleytr
biraz konu dışı olacak ama dikkatimi çekti.
download sayfasından google dışı verilen tek bağ x.org. sizce neden sadece x.org'un sitesine bag vermisler?
0
ecder
blender'a ihraç olanağı olan bir formatla beraber sketchup'ı da çıkardıkları gün windoze'a tümüyle veda ettiğim gündür (hoş okul dışında win makine görmyorum ama...) :)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Google Summer of Code 2006

SHiBuMi

2006 yılının Google Summer of Code etkinliği hazırlıkları başladı. 2005 yılında 8744 başvurunun olduğu ve 419'unun kabul edildiği, başarı oranının %80'in üstünde olduğu etkinlikte başarılı olan kişilere 4500$ ve bir adet t-shirt verilmişti.

Henüz koçluk yapacak organizasyonların katılımının devam ettiği etkinliğe 1 Mayıs'tan itibaren öğrenciler başvurabiliyor olacak.

Etkinlik sitesini ziyaret etmek ve gelişmeleri takip etmek için web adresi: http://code.google.com/soc/

Not: Henüz listede yok ancak Zend ve PHP de listede yer alıyor olacak, PHP geliştiricilerine duyurulur.

Şirket Portalleri İçin Yeni Alternatif

anonim

Google geçen yıl JotSpot'u satın almıştı. Şu anda bunu ürün olarak portföyüne ekledi. Ürünün adı ise "Google Sites". Amaç Microsoft Sharepoint, Lotus Collaboration Suite, SAP Portal, Oracle Portal gibi kurumsal portal yazılımlarına alternatif olmak. Google her konuda iddialı olduğunu bu konuda şampiyonluğa oynamak istiyor.

Google'dan Zihin Kontrol Hesapları

ae

Gerçi ne kadar doğrudur değildir tartışılır ama Register'da şöyle bir haber var : "Google plans orbital mind control" .

Google Kampusunde, Area 51 modundaki 43.binadaki bir fikir fırtınasının ekran görüntüsünü vermişler. Görünenler ilginç : GOOGLE OS ,Spy Satellite , Orbital Mind Control.

Ana fikir ise : "İndexlenmiyorsa yokedilmeli" imiş.

Sanal Kitaplık Yayında

ozhan

Google en son servisi sanal kütaphane yayına başladı. Yayınevleri ve Google arasında geçen uzun tartışmalar sonuca vardı ve telif hakları sorunu beli kısıtlamalarla aşıldı.

Google Online Uygulama Paketi

parsifal

Web Worker Daily'daki habere göre Web 2.0 Expo fuarında konuşan Google CEO'su Eric Schmidt powerpoint tipi sunum uygulamasının bu yaz aramızda olacağı müjdesini verdi. Google'ın online uygulama paketinde neler olacağı konusunda WWD, Phil Sim'in blog'unuda dikkate alarak 8 tahminde bulunmuş.