Google Kitap Servisi Yayında

0
ComArge

Görüşler

0
anonim
Vay be bir zamanlar basit vardı değil mi :)
0
myavuzselim
1800'lerden kalma ilginc kitaplar var. Ayrica 150 sene once yazilmis kitaplarin diliyle bugunkilerinki arasinda pek fark olmamasi da ilginc geldi.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Google Chart API ile Tek Harekette Grafik Basın

FZ

Google Chart API ile artık sadece tek bir HTML satırı ile, herhangi bir sunucu tarafı kod yazmadan (veya istemci tarafında gelişmiş bir JS kütüphanesi kullanmadan) kaliteli grafikler üretmeniz mümkün.

Söz gelimi aşağıdaki görüntü (ya da çubuk, çizgi, vs. türden grafikler) için tek yapmanız gereken:

Google Summer of Code 2008 başladı!

anonim

Geçtiğimiz üç yıl boyunca açık kaynak dünyasında ağırlığı artan ve 90 ülkeden 2000 kadar programcının gözetiminde 1500 öğrencinin yarattığı ürünleri yazılım dünyasına bağışlayan Google Summer of Code 2008 başladı!

RSS'ler İçin Google Reklamları

butch

Yoğun içerik sağlayan ve bu hizmeti ufak da olsa bir gelire çevirmek isteyenler için önemli bir rol üstlenen Google Reklamları, uzun bir süredir çözüm bekleyen bir konuya daha el attı. RSS besleme(feed) için Google Reklamları deneme sürüşüne bir süre önce başladı.

Gmail Mobile

fkoksal

Google yine is başında...

Artık gmail hesabınıza Gmail Mobile sayesinde cep telefonunuzdan da ulaşabilirsiniz.
Tatil modu sayesinde, size mail atanlara otomatik olarak "şu anda şezlongta güneşleniyorum" diyebilir, kişi listelerini kullanarak birden fazla kişiye mail atabilirsiniz.

Ve Google Chromium OS huzurlarınızda

anonim

Google merakla beklenen işletim sistemi Chromium OS'un geliştirme sürümünü duyurdu. Geliştirme sürümü sitesinden indirilip derlenebilir.