Görmek İnanmaktır

0
anonim
Sykpe'nin 2.0 GNU/Linux sürümünde video çağrıları yapmak da mümkün. Özellikle Wi-Fi ağının her yere yayıldığı bu günlerde bu habere çok sevindim. GNU/Linux yüklü ASUS Eee PC'mi yanıma alıp, cep telefonu taşımadan çoğu noktadan arama yapabilip aynı zamanda da aranabileceğim. Böylece kabarık cep telefonu faturası ödemek zorunda da kalmayacağım. :)

Skype 2.0 for Linux--Seeing is Believing

Görüşler

0
zzveyz
valla süper bir icat acayip sevindim yani şimdi linuxda web camera kullanarak insanlar iletişime geçebilecek
0
anonim
eee artek bir "Eee PC" yorumu bekliyoruz :P yada en azindan izlenimlerinizi aktarirsaniz?
0
Betelgeuse
Ecet yaa, madem eee pc sahibisiniz izlenimlerinizi bir aktarın, bekle bekle bir hal olduk bu alet gelecek diye, biz beklerken yeni modeli çıkacak neredeyse...
0
erika
Satın almak isteyenler buradan alabilirler... http://www.ereyon.com.tr/store/Search.aspx?search=true&srchtxt=eeepc
0
Betelgeuse
20 Mayıs'ta stoklarımızda demişler ama zaten Asus ithalatçısı Ocak sonu stoklarda demişti sonra bu Şubat sonu daha sonra da Mart sonu olmuştu sonra Mayıs başı dendi hala haber yok. Bu kadar geciktikten ve yeni modeli çıktıktan sonra gelse ne olur. Demek ki Asus Türkiye pazarını eski modellerin stoklarını etireceği bir 3. dünya ülkesi olarak görüyor.
0
ersin2k
64 Bit (debian/ubuntu) Linux kullanıcıları şu şekilde kurabilir:

sudo apt-get install ia32-libs lib32asound2
sudo dpkg -i getlibs-all.deb
sudo dpkg -i --force-all sudo dpkg -i --force-all skype-debian_2.0.0.63-1_i386.deb
sudo getlibs /usr/bin/skype
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Byzantine OS: Belki de işletim sistemlerinin geleceği

tongucyumruk

Bundan yaklaşık bir yıl kadar önce sundance'e bir fikrimden bahsetmiştim... Bir işletim sistemi. Daha doğrusu bir gui. Tamamen Web browser tabanına dayanan tüm işlemlerin browser içinden yapıldığı bir sistem.

Birileri icq'yu dinlemeye almış olacakki bugün mozdev.org'da gezinirken iPilot diye bir linke denk geldim. Önce PDA ile Mozilla arasında bir bağlantı olabileceği aklıma geldi. Ama sayfa açılınca dumurdan dumura koştum diyebilirim.

'Yalnızca Eğlenmek İçin' Türkçe Çevirisi

anonim

Linus Torvalds'ın anı kitabı "Yalnızca Eğlenmek İçin" in (Just For Fun) Bilgi Yayınevi tarafından Türkçe çevrisi yayınladı. Temmuz 2005 yayınlanan kitap Torvalds'ın Linux'u yazarken yaşadıklarını anlatıyor.

Gebze Belediyesi GNU/Linux'u Tercih Etti

talat

Gebze de belediye kendi kullandığı masaüstü ve sunucu bilgisayar sistemlerinde Windows'tan Linux'a geçme kararı aldı. Sistem Debian kullanılacak.Linux dağıtımı web için Firefox, ofis uygulamaları için Open Office, masaüstü içinse GNOME arabirimini kullanıyor. Hayırlısı diğer belediyelere

Gelecek A.Ş.'den Her İhtiyaca Yönelik Kolay Linux

anonim

Gelecek Desktop Vision

Gelecek A.Ş.'nin son ürünü Gelecek Desktop Vision, son yıllarda hızla değişen ve gelişen donanımlara, buna bağlı olarak ortaya çıkan ürünlere büyük bir uyumlukla çalışan ve diğer yandan yazılımlarda meydana gelen değişikliklere ve farklılıklara uyum sağlamış ayrıca tüm bunları çok modern, çok gelişmiş bir arayüzle (2 ve 3 boyutlu) ve kolaylıkla son kullanıcıya desteğiyle birlikte ulaştırmaktadır.

Linux İçin Opera 6

sundance

Browserlar arasında bir kaç yıldır en hafif ve en hızlı olma ünvanını kimselere kaptırmayan Opera 13 Kasım`da Windows için çıkarttığı Opera 6 TP1`i, bu sefer de Linux için çıkarttı.

\r\r\r \r\r\r Her zaman bildiğimiz Opera, 486-DX2/66`da 16Mb ram ile bile oldukça iyi performans vermeye devam ediyor, dahası bu yeni sürümünde fonksionel gelişimlerin yanı sıra, görünüşünü de tamamen isteğinize uygun hale getirme imkanı sağlıyor. Şahsen bir yıldır başka browser kullanmıyorum, tavsiye ederim...