Hollywood - Bittorrent el ele!

0
larweda
Sürekli tüm P2P kullanıcılarını korsan olarak etiketleyen ve internet paylaşımına savaş açan hollywood, Warner Bros ile bittorrent dünyası ile barış yapmaya hazırlanıyor.
Önümüzdeki yaz sunulacak yeni servisi ile Warner Home Video, DVD olarak piyasaya sürdüğü filmleri aynı zamanda da bittorrent üzerinden yaklaşık olarak DVD fiyatına satışa sunacağı duyuruldu.
Büyük medya devleri fikrini değiştirip akıntıya karşı yüzmekten vazgeçiyor olabilirler mi? Kaynaklar: Forbes news.com news.com slyck.com techdirt

Görüşler

0
SHiBuMi
"vazgeçiyor olabilirler" olmasın o?
0
sleytr
Paketleme, sergileme, kargo, bantgenişliği vb. masrafları olmamasına rağmen aynı paraya satacak, satın alınan ürün sadece bilgisayarda izlenebilecek, dvdye çevrilemeyecek(miş ;)
Böyle elbirliği olmasın daha iyi!
0
ebola
Bunlar en son kopyalanamayan medya, DVD diye bir icat üretmişlerdi. Bugün DVD kopyalamak çoluk çocuğun oyuncağı oldu. Microsoft Xbox'a kendisinden izinsiz program kurulamayacağını iddia etti. Sonucu bilioyruz. Tüm bu deneyimlere rağmen neye dayanarak bu dosyanın tekrar kullanilamayacagini iddia ediyorlar anlamıyorum.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

ICQ´ya bağlanılamıyor!

sundance

Yaklaşık bir haftadır, ICQ´ya doğru düzgün bağlantı yapılamamakta. Bu konuda Superonline ve İxir problemlerin çözüldüğünü belirtirken TTNet ve onun üzerinden hizmet veren Kablonet ve UltraTV´den ses yok. TurkInternet

Temel olarak AOL´un bazı IP bloklarından ICQ´ya erişiminin kapanması şeklinde gerçekleşen olayda bazı çözümler şimdiden üretilmiş durumda. Bunların ilk akla geleni 443 numaralı port üstünden herhangibir https proxy kullanımı. Fakat UIN listeleriniz gelemeyebiliyor. Anonim proxyler konusunda stayinvisible.com işinize yarayacaktır.

Bunun dışında bir yöntem, iste Gaim üzerinden TOC protokolü kullanarak bağlanmak (bu yöntem Fazlamesai icadı :) Gaim'in yarattıkları dışında bir problem yaşamıyorsunuz + listeleriniz geliyor. Gelişmeleri takip ediyoruz...

Menü Kafası

arikan

Zamanındaki teknolojik limitlere göre önemli icatlar olan liste menüler, çoktan seçmeli düğmeler, yazılabilir metin alanları, kaydırma çubuğu gibi öğeler HTML ile web sitelerinde yaygın olarak kullanılarak tüm dünyada hakim bilgi erişim arayüzü oldu. Ancak erişilmek istenen bilgi miktarı giderek arttı ve karmaşıklaştı, ve bugün bir listedeki kırkdokuz öğeden birini seçmek oldukça zorlaştı. Bilgisayarlı ortama hakim bu menü kafası üslubu alışkanlık haline geldiğinden degişmekte zorlanıyor, ve bir tipoloji olarak her türlü tasarım eylemine yerleşiyor. Dünyada giderek büyüyen ve karmaşıklaşan dijital bilgi birikimini hazmetmek için yeni icatlara ihtiyaç var.

Türkiye'de Bir İlk

wime77

Türkiye nin ilk Cerrahi yayın sitesi www.canlicerrahi.com Türk ve dünya doktorlarının hizmetine sunuldu.

Web 2.0 budur, pardon biziz

sundance

İki gün önce bir güvenlik konferansında, Web'in (özellikle de 2.0'ın) düşünce tarzımızda, kendimizi ifade edişimizde ne gibi değişikliklere sebep olduğuna dair bir video seyrettim.

Kansas State Üniversitesi'nden Michael Wesch tarafından hazırlanan video hem sunum tekniği hem anlattıkları açısından oldukça takdire şayan.

CSS Bahçesi ve CSS Based

musaulker

CSSBahcesi.com web tasarımcılar için iyi tasarlanmış CSS tabanlı sayfalardan oluşan bir veritabanı oluşturmayı hedefleyen bir proje. Beta aşamasında olan proje, aynı zamanda ingilizce olarak da CSSBased.com üzerinden de yürütülüyor.