İzmir´de Linux Semineri

0
o_ozardic
İzmir Yüksek Teknoloji Ensititüsü Bilgisayar Topluluğu bugün (27 Mart Perşembe ) Gülbahçe Kampüsü'nde bir linux semineri düzenliyor. Seminerde Onur Küçük tarafından katılımcılara Linux İşletim Sistemi hakkında bilgi verilecek. Saat 13:15'te başlayacak seminere katılım ücretsiz, ayrıca katılımcılara Knoppix CD'si hediye olarak verilecek.

Ulaşım : Üçkuyular'daki garajdan yarım saatte bir kampüse araç bulunmaktadır.

Görüşler

0
anonim
Daha önce bahsetmiştiniz bu etkinlikten ama tarihi aklımda kalmamış, bu duyuruyu da geç okuyunca kaçırdım ne yazık ki. Etkinlikleri mail listesine (emo) postalarsanız daha da çok insana ulaşabilirsiniz. O listeyi karşılıklı iletişim için kullanmayı isterim...

/Mave(rick)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

TBD Bilişim Kongresi, Özgür Yazılım Seminerleri

hcg

Türkiye Bilişim Derneği'nin, 29-30-31 Mayıs günlerinde, Marmara Üniversitesi, Nişantaşı Kampüsü ‐ Erdal İnönü Bilim ve Kültür Merkezi'nde düzenleyeceği III. Bilişim Kongresi kapsamında:

31 Mayıs Pazar günü, 14.00 ile 15.20 arasında Ana Salon'da Özgür Yazılım Seminerleri yapılacak. Oturum başkanlığı'nı Görkem Çetin yaparken, seminerler Enver Altın, Hakan Uygun ve Cahit Cengizhan tarafından verilecek.

Etkinlik sitesi: http://www.istanbulbilisimkongresi.org.tr

Bilgi - IBM İleri Araştırmalar Merkezi / Kış 2007 Eğitim ve Seminerleri

anonim

İstanbul Bilgi Üniversitesi, Dolapdere Kampüsü'ndeki Bilgi - IBM İleri Araştırmalar Merkezi'nde kış eğitimleri/seminerleri başlıyor. LPI sertifikasyon dökümanları çerçevesinde yürütülecek olan GNU/Linux eğitimlerinin de yer aldığı program hakkında detaylı bilgiyi CAS web sitesinde bulabilirsiniz.

Bilgi Topluma Sıçrama Arayışları

anonim

Internet Teknolojileri Derneği (INETD), ITÜ Bilişim Ensititüsü ile birlikte " Bilgi Topluma Sıçrama Arayışları: Hindistan, Çin, İsral ve İrlanda Modelleri ve Türkiye için Yansımaları" başlıklı panel düzenleyecek.

15 Ocak'ta saat 14.00-17.00 arasi İTU Maslak kampüsünda yapılacak olan panele, Sabancı Üniversitesi'nden Prof. Dr. Kemal İnan, Hürriyet Gazetesi'nden Yurtsan Atakan, Tercüman Gazetesi'nden Şeref Oğuz, TUBISAD ve TBD'den temsilcilerin yanısıra AKP ve CHP'den Temsilcilerin de konuşmacı olarak katılması bekleniyor.

Kaynak: Haberanaliz

TBDGENC-GEEKZONE etkinligi CeBIT'de

brcktl

Türkiye Bilişim Derneği İstanbul TBDGENÇ Çalışma Grubu, bu yıl 07-12 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek olan CeBIT Bilişim Eurasia Fuarın'da yer alarak, bilişim gençlerini ortak bir platformda buluşturuyor.

Java`ya giriş semineri

adervis

Internet Teknolojileri Derneği tarafından Java'ya giriş semineri düzenleniyor.

Seminer 18 Ocak 2003 saat 15:00'da, Internet Teknolojileri Derneği genel merkezinde yapılacak. Katılım herkese açık ve ücretsiz. Önceden kayıt gerekmiyor.

Seminerin konu başlıkları:
- Java Nedir?
- Java Dilinin Özellikleri
- Java'nin Sürümleri
- Java ve Açık Kaynak Felsefesi

Adres : Kervangeçmez Sok. Keskin iş merkezi No:4 Kat: 3 Mecidiyeköy İstanbul

Kroki Inetd