Komik Pencereler

0
sametc
Artık GNU/Linux kullanıyorsunuz ama o eski mavi ekranlı anlamsız hatalarıyla dolu windows işletim sisteminizi de arada bir yad etmek istiyor, o günleri hatırlamak istiyorsunuz. İşte size çok güzel bir adres: http://www.deanliou.com/WinRG/winrg.htm

Fazla bir şey söylemeye gerek yok gidin görun. ;)

Görüşler

0
yalcink01
İnsan bu güzelliğin üzerine başka ne söyleyebilir ki?
0
WoLoLo
Windows gerçekleri biraz daha samimi bir dille anlatılmış :=)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Seks takıntılı bot ya da Yatay Zeka 2008

sundance

2003 yılında Bilgi Üniversitesi'nde kendisi ile tanışma şansı bulduğumuz Dr. Richard Wallace'ın yapay zeka üzerine araştırmaları ve meşhur botu A.L.I.C.E. birçok kişinin malumu. Kendisiyle uzun süre geçiren bazı arkadaşlarımız, birçok kişiyle olan sohbetlerinden daha doyurucu olduğunu bile itiraf etmişlerdir.

Peki ya Noel Baba rolü yapan bir botun şişkoluğu yüzüne vurulunca sinirlenip, konuyu oral sekse getirmesine ne demeli? Yapay zeka diyemeyeceğimiz kesin.
Sitedeki yorumlardan öğrendiğimiz kadarıyla firma hala botun niye sapıttığını araştırıyormuş :)

Microsoft´un Encarta´sı!

conan

Bilmiyorum kaçınıza bu link zaten mail ile ulaşmıştır ama, koskoca market leader M$'un, özellikle orta doğu dağitim merkezi seçtiği ülke konusunda bu kadar hassas konuları es geçmemesi lazım bence. Bu linki haber yaparken bulabildiğim tek başlık "Komik" çünkü ne yazık ki "Vahim" diye bir başlık yok...

Link yüksek ihtimalle kendi kendini açıklayacak, ama yine de ingilizce bilmeyenleri düşünürsek kısaca özetleyeyim. Microsoft`un Encarta`si Adıyaman, Batman, ve Diyarbakır`ı Türkiye içindeki Kurdistan şehirleri olarak gosteriyor. İşin politik yanı mı cahillik yani mi bilemeyecegim. Bu konudaki protestolarınızı ya da duzeltmelerinizi göndermek icin ise ben bir tek bu formu bulabildim. Encarta içindeki bilgiler axiom olarak alınıyor sanırım. Bir kac saate örnek bir protesto metni yazacagım haber altına yorum olarak eklerim.

WebCam O... Olma Kılavuzu!

sundance

Pek bir güzel ve/veya yakışıklısınız. Odama bir webcam koysam da kitlem bana tapınmak için fırsat bulsa diyorsanız, bir taraftan da dünyalığı doğrulturum bu zor zamanda gibi düşünceler geçiyorsa aklınızdan, sizin gibiler için hazırlanmış bu kılavuzu okuyun.

How to become an obnoxious internet cam whore in five easy steps

Not: Sitenin faviconuna dikkat ;)

Kutup noktasının doğusu bulundu!

gismo

ntvmsnbc'nin büyük keşfi. ntvmsnbc'de yer alan bu habere göre "Mars’ın coğrafi olarak güney kutup noktasında kar yağışı oluşmuyor. Buzullar coğrafi kutup noktasının 150 km doğusunda yer alıyor. Kutup bölgesindeki iki ayrı klimanın etkisiyle, buz kütlesi coğrafi kutup noktasından doğuya doğru kayıyor."

Şimdi ben de sormak istiyorum. Kutup noktası güney ya da kuzey farketmez, tek bir noktadır. Doğu, kutup noktasından farklı bir noktada güneşin doğduğu yöndür. Eğer kutup noktasındaysanız bir doğudan söz edilemez. Orada artık her yön güneydir.

Bilgisayar Güvenliğinde Son Nokta: `Firefox ve Netscape Kurmayın !`

anonim

New York'un Tompkins ilçesi yerel yönetiminin , Bilgi Teknolojileri Servisi'nin bilgisayarları virüsten ve diğer türlü pislikten korumak için çok orijinal bir önerisi var. `Firefox ve Netscape Kurmayın !`
Yorumsuz : http://static.flickr.com/24/50673037_734b4ec9cc_o.jpg
Kaynak : Opera Kullanıcı Günlükleri , Opera Watch