Musonya Translator

0
muratdicle
Geçtiğimiz günlerde Google'ın Türkçe çeviri hizmetinin devreye girmesiyle artık bizimde bu servisten sonuna kadar faydalanmamız gerektiğini düşündük. Ve "Musonya Translator" adında yeni ve ücretsiz bir ürün geliştirdik.
Musonya Translator, CTRL tuşu basarak bir metni fareniz ile seçtiğinizde hemen HEDEF dile tercüme edecektir. Oldukça kullanışlı ve kullanımı kolay bir üründür. Umuyoruz ki bu ürünümüzden oldukça faydalanacaksınız. Ürün tanıtım sayfası için lütfen tıklayınız.

Bunun dışında, Çocuk ve Bilgi Güvenliği Derneği adına geliştirdiğimiz bir internet filtresi var. Musonya JustFilter Standard 2.0 adındaki bu üründe tamamen ücretsizdir. 6 Farklı dilde çalışabilmektedir. Sadece filtreleme yapmaktadır. Hemen hergün otomatik Kara Liste güncellemesi almaktadır. Oldukça stabil ve sistemi yormayan bir yapıya sahiptir.

Her iki ürünümüz Windows XP ve Windows Vista'da sorunsuzca çalışmaktadır.

Umarız işinize yarar.
Musonya Yazılım
http://freeware.musonya.net

Görüşler

0
anilK
Musonya Translator için elinize sağlık iyi bir hizmet demeyeceğim. Fazlaca gereksiz bir çalışma içerisine girmişsiniz. Web sayfası çevirileri dışında diğer çevirilerde insanlar translate.google.com a girip aynı şeyler yapabiliyor. Zaten google bu sayfayı bunun için hazırlamıştır demi :) Bir şey yapmak için bir şey yapmayalım.
0
sadettinpolat2
herseyi translate.google.com adresinden yapabiliyorsak google neden Translation API denen bir zimbirti cikartsin ki ?
birsey soylemis olmak icin birsey soylemeyelim.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

ClusterKnoppix İle Kendi Süperbilgisayar Kümenizi Kolayca Kurun

FZ

Büyük bir okul ya da şirket ağınız var, ya da bir yerden ucuza düşük model bir sürü ikinci el bilgisayar buldunuz (40$'a Pentium 166 MMX, 32 MB ana hafıza falan) ve bunların atıl kalmasına gönlünüz el vermiyor. Sağda solda "clustering" diye de tabir edilen kümeleme diye bir kavram duyuyorsunuz ancak bir sürü bilgisayarı paralel olarak belli bir problem üzerinde çalıştırmanın uzmanlık derecesinde bilgi gerektirdiğini düşünüyorsunuz... ve... yanılıyorsunuz! Her derde deva ClusterKnoppix ile çok güçlü paralel bilgi işlem merkezi kurmanız işten bile değil ;-)

Hala tereddüt edenlerin iştahını kabartmak için şu ekran görüntülerine bakmalarını tavsiye ederim: 12 adet bilgisayarın merkezi kontrolü, openMosixview, 12 meşgul bilgisayarın gözetlenmesi, openMosixmigmon.

Editörün Notu: Bildiğim kadarı ile İzmir´li üyemiz decaf (aka realist) bu konu ile ilgileniyordu, kendisinden en kısa sürede konu ile ilgili lezzetli bir makale beklediğimizi belirtmeme gerek yok sanırım ;-)

StarLogo: The Next Generation

FZ

Dağıtık ve paralel modelleme, simulasyon ve benzeri işler için tam teşekküllü bir ortam sunan StarLogo sisteminin 3 boyutlu ortama yönelik geliştirme yapmayı sağlayan sürümü StarLogo The Next Generation çıktı. MIT tarafından desteklenen ve geliştirilen projenin programlamayı daha geniş ve genç bir kitleye yayması, karmaşık sistemlere dair düşünme ve modelleme yetilerini geliştirmesi hedefleniyor.

300 YTL Ödüllü Metin Seslendirme Programı Yarışması

anonim

www.delphiturk.com sitesinden alıntılanmıştır :

Merhaba,

Uzun süredir Delphi ile ilgilenen ve DelphiTurk' ün kıdemli bir üyesi olarak bir program yarışması başlatmak istiyorum. ( Bu fikrimi sitenin kurucusu sayın Tansu TÜRKOĞLU Bey’ le paylaştığımda oldukça sıcak karşıladı ve yarışma için -gerektiğinde- destek verebileceklerini bildirdi. )

Yeni ve eski birçok programlama meraklısının takip ettiği sitemizde böyle bir yarışmanın mütevazi ödülünün şimdilik 300 ytl. Ödül küçük ama duyuru yapılınca katkıda bulunmak isteyen arkadaşlar çıkabilir diye düşündüm. Belki güzel bir başlangıç olur.

Imposter v0.3

butch

Gürer Özen tarafından geliştirilen Imposter 0.3 sürümüne ulaştı. OpenOffice.org Impress sunumlarını OpenOffice.org olmaksızın görüntülemeyi sağlayan Imposter'i edinmek için buraya.

Olmazsa olmaz (Windows)

butch

Windows altında çalışmaya alışmış bir insansınız. Ama gereğinden fazla yer kaplayan ve işlevi olan (süslü) programları sevmiyorsunuz. Sizi daha çok programların hızı ve işlevi ilgilendiriyor. Ben böyle biriyim ve bir süredir bana bunları sağlayacak, mümkünse tek dosyadan oluşan, freeware(bedava)programların peşindeyim. Kendimce birşeyler toparladım ve bunu sizlerle paylaşmak istedim. Aşağıda listelenen programları şiddetle tavsiye ediyorum...