Özgür Yazılım ve Açık Kaynak Günleri 2007 - Haberler

0
butch
Türkiye özgür yazılım aleminin önemli buluşma noktalarından biri olan Özgür Yazılım ve Açık Kaynak Günleri'nin başlamasıiçin artık günleri değil saatleri sayıyoruz. Başta LKD, Pardus olmak üzere ülkemizden önemli kurumların, projelerin destek verdiği etkinliğin programını daha önce açıklamıştık. Şimdi, cumartesi sabah görüşmek üzere diyor ve etkinlikle ilgili önemli bir habere ve bazı hatırlatmalara geçiyoruz.
  • Ubuntu topluluk yöneticisi Jono Bacon bir sağlık problemi sebebiyle etkiliğe katılamayacağı bildirdi. Onu aratmayacak bir sunum için çalışmalarımız sürüyor.
  • Kayıt masası Cumartesi günü 9:00 itibariyle görev başına olacak ve etkinlik 10:00'da açılış konuşması ile resmen başlayacak.
  • Sunumları izlemek için başlangıç saatini kaçırmamak önemli. Özellikle simultane tercüme yapılacak sunumlar için önceden büyük salonlarda yerini almanızı öneririz.
  • Görüşler

    0
    towsonu2003
    youtube'a filan video atarsiniz dimi? ben biraz uzaktayim da
    0
    Ono
    Evet birileri bu tur etkinlikleri videoya alsa, herkes icin cok faydali olur. Ozellikle de benim gibi Ist'a 1200km uzak olanlar icin :(

    Debconf'u izlerken aldigimiz heyecani bizim etkinliklerden de alalim :)
    0
    mehmeterten
    LKD'nin Ankara'da yapılan şenliğinde seminerler kameraya alınıyor, tabi bu bilgi üniversitesindeki Özgür Yazılım ve Açık Kaynak Günleri'ndede yapılsa güzel olur bence.
    0
    butch
    Bazı sunumlar bu adreste bulunuyor.
    0
    Ono
    Link icin tesekkurler.
    0
    misafir
    FM zirvesi yok mu bu sene?
    0
    Challenger
    Her yıl kayıt yaptırıyorum ve her yıl bir sorunla karşılaşıyorum. Birinde apar topar askere aldılar, birinde şirket izin vermedi, şimdi de hastalık. Seneye kayıt yaptırmayacağım :)
    Görüş belirtmek için giriş yapın...

    İlgili Yazılar

    Linux Semineri : İleri Düzey Ağ Yönlendirme

    dfisek

    Linux Kullanıcıları Derneği, Çarşamba günü Ankara'da linux semineri düzenliyor. Bant genişliği şekillendirme, QoS, Voice over IP, VPN, GRE Tünelleri ve ileri düzey ağ yönlendirme tekniklerinin linux ve özgür yazılımlarla uygulanmasının anlatılacağı seminer saat 18.30'da başlıyor. -Ayrıntılı bilgi-

    Microsoft Türkiye'nin Üniversite Gezileri

    Tigris07

    Microsoft Türkiye Üniversite gezileri için öğrenciler adına görüşlerimiz fikirlerimiz:

    Ben Selçuk Üniversitesi 'nde Bilgisayar Mühendisliği bölümünde okuyan 3.sınıf öğrencisiyim. Bilişim topluluğumuzun düzenlediği konferansa gelen Microsoft Türkiye genel müdür yardımcısı (pek fazla tanımıyorum) bizlere tarihten, bilgisayar teknolojilerinin nasıl geliştiğinden bahsetti. Her şey iyi giderken arkadaşların soruları üzerine Microsoft'un gerçek yüzünü öğrenmiş olduk.

    Eskişehir'de Java Günü

    anonim

    Türkiye Bilişim Derneği Eskişehir Şubesi, Sun Microsystems, Java Teknolojileri Derneği, Osmangazi Üniversitesi Bilgisayar ve Bilişim Teknolojileri Kulübü işbirliğiyle Sun Microsystems ve Java Teknolojileri Derneği'nin düzenlemiş olduğu üniversite turlarının bu seferki durağı Eskişehir Osmangazi Üniversitesi. 8 Aralık 2005 günü Prof. Dr. Suat Mirza Konferans Salonunda düzenlenecek etkinliğe katılım Ücretsizdir !!!

    Detaylar icin eskisehir.tbd.org.tr

    Kocaeli Üniversitesi Bilişim Günleri, Linux Seminerleri, 14 Mayıs

    hcg

    Kocaeli Üniversitesi'nde 13-14-15 Mayıs tarihlerinde "Bilişim Günleri" adında bir organizasyon düzenleniyor. Etkinlikte; 14 Mayıs günü, ilki 9.30, ikincisi 11.00'da olmak üzere iki Linux semineri olacak. Seminerleri Enver Altın veriyor.

    Organizasyon Kocaeli Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Konferans Salonunda olacak. Umuttepe Yerleşkesi, Eski İstanbul Yolu 10 km.

    ilgilenen herkes davetlidir.

    Düzenli Linux seminerleri yaz dönemi takvimi açıklandı

    dfisek

    Linux Kullanıcıları Derneği'nin Ankara ve İstanbul'da düzenlediği Linux seminerlerinin yaz dönemi seminer programı duyuruldu. Haziran ayı ile beraber seminerler artık Ankara için her ayın ilk Çarşamba'sı, İstanbul için her ayın ilk Cumartesi'si düzenleniyor. Multimedya uygulamalarından kütüphane otomasyonuna, php-mysql programlamadan saldırı tespitine birçok konuda seminer yaz aylarında linux severleri bekliyor. -Ayrıntılı Bilgi-