Pardus 1.1 Alpha Çıkar

0
butch

Görüşler

0
yilmaz
süper :)))
0
FZ
Delicesine! :)
0
ttk
:) :)
0
alperfm
Okadar da abartmayın canım :P
0
FZ
Okadar değil "O kadar" yazılır. Bi de karikatüriz olcen, peh! :-p
0
realist
Abartmıyorum, çok güzel.
0
yilmaz
"Şimdiye kadarki en komik karikatür." desem abarmış olur muyum?
0
banger
HAHA :D Cok guzel
0
DemensMagnet
Kesinlikle şimdiye kadarki en iyisi :) Bayıldım!
0
Challenger
Bence de şu ana kadarki en iyisi. Güzel olmuş ;)
0
eselioglu
Bence den şimdiye kadar ki en iisi. Çok güzel bir taş atmış. Pardon konuya değinmiş. :D
0
o_ozardic
güzel, pek güzel :) çizmeye ve gülümsetmeye devam.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Yılbaşı Hediyesi

redogre

fazlamesai.net'e soralım: Blog yayıncılığı ama nasıl?

FK

Aslında uzun süredir FM'yi takip ediyordum.Fakat birşeyler sormak bu güne kısmetmiş. Kişilerin sitemiz üzerinden kendi bloglarını yayınlayabilecekleri bir web sitesi projesi dahilinde hangi script'i kullanmamız gerektiği konusunda bir arayış içerisine girdik.

Astala Vista 2

redogre

Yazılım mühendisliği mühendislik midir? Hacker mantalitesi nerede patlar?

FZ

Geçenlerde (en altta linkini verdiğim) bir sunum izledim. Tanıdığım pek çok yazılımcıyı ve yöneticiyi sandalyeye zincirleyip o sunumdaki her sayfayı, her sözcüğü onlara tane tane okutturmak, birkaç kez yüksek sesle tekrar ettirmek istiyorum.

Yazılım mühendisliği mühendislik midir?

Yazılım, çok akıllı bir ya da birkaç adamın odaya kapanıp harala gürele kod yazıp sonra da “bakın süper program çıktı ortaya, acayip sofistike işler yapıyor” dediği türden sanat, zanaat ve teknik bilgi karışımı gizemli bir üretim alanı mıdır? (Olası tepki: E ama DOOM öyle yazılmadı mı? Bak süper oyun yaptı o zeki ve bilgili adam. Yalan mı? Bak filanca da kapandı odaya süper derleyici, işletim sistemi filan yaptı. Efendim? Her şeyi tek başına yapmadı mı? Yaptı yaptı. Kapandı odaya. Tek başına. Canım birkaç kişi destek vermiştir. Onlar da odaya kapanıp yazan çok zeki ve çalışkan adamlardı. Keşke herkes böyle olsa. Hem tek bir kişinin ya da iki kafadarın geliştirdiği ürünler peşinden fanatiklerini yaratmadı mı ve sevilmedi mi?)

Online Seçim

cryptoNIX

Slashdot'daki habere göre Kuzey Amerikada bugün gerçekleşecek belediye başkanlığı seçimlerine, oy verenler telefon ve internet aracılığı ile katılabilecekler.

CanVote ismindeki bir şirketin alt yapsını ayarladığı sisteme şu ana kadar 100 bin kişi online oy kullanmak için başvurmuş durumda. Şirket kendilerine başvuranlar bir PIN numarası veriyor ve bu numara ile birden fazla oy kullanılmasını engelliyor, gerçi slashdot'ta yapılan yorumlarda çok ilginç komplo teorileri üretilmiş ama bakalım bir ilk olan bu online oy verme işlemi nasil sonuçlanacak.
Detaylli bilgi için ...