Passage... Birkaç pixelde bir ömür

0
sundance
Gamma 256 etkinliğine bakınırken, çok ilginç bir sanat eseri/oyun ile karşılaştım.

Beş dakikalık bir zaman dilimi içinde doğumdan ölüme bir hayatın geçtiği Passage pixel grafikleri, ruh halinizi etkileyen müziği ile azdan çoku anlayanlar için gerçekten ilginç bir deneyim. Not:Ok tuşlarını kullanımınız gidişatı etkiliyor.

İlgili Yazılar

Go GNU Go: Hikarunix

sefalet

Hikarunix, GNU Genel Kamu Lisansı (GNU General Public License) ile sunulan CD'den çalışan bir Linux sürümüdür.Temel sistemi DamnSmallLinux (DSL) tasarısından almaktadır. DSL, bir usb belleğe sığacak (yaklaşık 50mb) GNU/linux sürümüdür. DSL'in temel bileşenleri de Knoppix dağıtımından elde edilmiştir.

Evde dolaşan böcek ister misiniz?

redogre

Belki de elektronik olursa istersiniz...
Valla ben çok beğendim, işte şurda. Tanesi 10$ gibi cüzzi bir miktara isterseniz uzaktan kumandayla yönlendirebileceğiniz, isterseniz de "öğrenmeye" bırakabileceğiniz 4 farklı böceğiniz oluyor. Biri saldırgan, biri meraklı, biri engel aşıyor vs vs. Tasarımları da şirin olmuş.

Tek sorun Amazon'un amerika sitesinde var sadece, UK'de yok, yani koli ücreti sağlam. Bence Amerikalı Fazlamesaiciler kesin alır, test eder, bize de haber eder :)

C-64 oyun çekimi!

sundance

C-64 oyun çekimi, isteyene kasette, isteyene diskette.

Not: Sözkonusu satışı yapan kişi, ya da şartlar hakkında bilgi sahibi değiliz. Gönlümüzdeki iflah olmaz Commodore'cu çocuğu ve fırsat olsa da 'yeldeğirmenleri ile savaşsak' romantizmini saymazsak...

Lucas Arts´ın güzel bir adımı

conan

Eğer siz de benim gibi bir Lucas Arts manyağı iseniz, size güzel bir haberim var o zaman :) Lucas Arts, LFNetwork şirketiyle anlaşıp Lucas Arts oyunları ile ilgili dosyaların depolanıp indirilebildiği bir site açtı. Sitenin adı Lucas Files.

Oh My GOD! Quake`in Text versiyonu!

conan

Aman tanrım dedim görür görmez. Tamamen rastlantı eseri karşılaştık onunla... Yoksa? Yoksa.... HIIIAAAA! Evek.... Linkinden anlamalıydım. önce 3DFX kartımda çalıştırmak için saatlerce uğraşmıştım, şimdi ise text modunda çalıştırmak için kasacağım.. :)