Programlama Nasıl ÖğretilMEmeli

0
FZ
İstanbul Bilgi Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri Bölüm Başkanı Chris Stephenson, kısa süre önce Kütahya'daki Akademik Bilişim etkinliğinde gerçekleştirdiği "Programlama Nasıl Öğretilmemeli" sunumunun genişletilmiş halini İstanbul'da, 8 Şubat Perşembe günü 11:00'da gerçekleştirecek.
Öğretim personeline verilecek bu seminer öğrencilere de açıktır ve seminer Türkçe verilecektir.

Stephenson'ın Bilgi Üniversitesi'nde verdiği Comp 111 ve Comp 112 derslerinin pedagojik mantığını anlamak isteyenler için aydınlatıcı olabilir.

Dolapdere kampüsünde, yeni binadaki mütevelli heyeti odasında, 8 Şubat Perşembe günü gerçekleştirilecek seminer herkese açıktır.

Görüşler

0
selam
Bu seminer ile ilgili video ve sunum notlarına internetten erişme imkanımız olabilecek mi acaba?
0
FZ
Bildiğim kadarı ile bugün video kaydı yapıldı. En kısa sürede bilgisayara geçirilip kamuya açılacağını tahmin ediyorum.
0
simor
"Öğretim personeline verilecek bu seminer öğrencilere de açıktır ve seminer Türkçe verilecektir. "
............
....
"Dolapdere kampüsünde, yeni binadaki mütevelli heyeti odasında, 8 Şubat Perşembe günü gerçekleştirilecek seminer herkese açıktır."


Gelelim mi, gelmeyelim mi? :)
0
fkoksal
Seminerin çok eğlenceli olacağının garantisini şimdiden verebilirim. En azından kütahyada biz çok eğlendik. Hele de chris hoca piyasadaki kitapları yerden yere vurduktan sonra söz alan öğretmen arkadaşın:
"İyi de hocam, bizim 'bible' olarak nitelendirdiğimiz kitaplardı bunlar. Her birine bir kulp taktınız. Biz şimdi ne yapacağız?" derken ki çaresizliğini görmeniz lazımdı :)
0
alyG
Bilgi Üniversitesi öğrencisi değilim, hatta bu sitede bile yeni sayılırım. Acaba bu seminere katılmam mümkün mü? Bunun için kayıt v.s gibi bir işlem yaptırmam gerekiyor mu? Seminer ücretsiz değil mi? Programlama ya yeni başlayan biri olarak katılmak istiyorum.
0
fkoksal
Tabii katılabilirsiniz. Herhangi bir kayıt yapmanıza da gerek yok. Aslına bakarsanız chris hoca yolladığı mailde "Öğretim personele verilecek bu seminer öğrencilere de açık." demiş sadece. Ama dışarıdan gelmek isteyenleri de geri çevirmeyecektir.
0
lale
ben de bu seminerin yazılı dökümanlarının da yayınlanmasını istiyorum. bir de bir isteğim olacak. bu tür seminerler münkünse Türkçe verilmeli.
0
bio
Seminer Turkce zaten.
0
lale
üniversitelerde verilen seminerler, genelde İngilizce veriliyor. daha önce de başka bir seminer için de benzer bir serzenişte bulunulmuştu.
0
fkoksal
SON DURUM!
Arkadaşlar, daha önceden mütevelli heyet odasında yapılacaktır diye duyurduğumuz seminer, mütevelli heyetinin acil toplanma kararı nedeniyle, hazırlık binası birinci kattaki 'Atölye Çizgi'de yapılacaktır.
İlgilenenlere duyurulur.
0
FZ
Bu adresten sunuma ve kaynak koda erişilebilir, video da yakında gelecek.
0
bm
video da yakında gelecek.

Hani, nerede?

0
cbc
bir suredir burada:
http://video.google.com/videoplay?docid=4419044199927357487&hl=en
0
FZ
Çok teşekkürler adres için :)
0
bm
FZ'nin linkledigi PDF'e baktim. Bu sene yegenime o bahsedilen kitaplardan biriyle eziyet edilmesine sahit oldugum icin biraz da 'taze' tecrubeli olarak yazilanlara katiliyorum. Acaba okuyan veya sunuma giden arkadaslar dusuncelerini aciklayabilirler mi? Makul geldi mi herkese?
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

MMO İstanbul'da Özgür Yazılımlar semineri

coskung

Makine Mühendisleri Odası ve Linux Kullanıcıları Derneği işbirliğiyle, 22 Ekim Çarşamba akşamı 19.00'da, Enver Altın tarafından "Özgür Yazılımlar" başlıklı bir seminer verilecek. Yer, Beyoğlu'ndaki MMO İstanbul Şube. Seminer ücretsiz ve herkese açık.

Berk Demir'le StumbleUpon, Girişimcilik, Kültür ve Yazılım Geliştirme Üstüne

FZ

Berk Demir - StumbleUpon.com / 29 Ocak 2011 Etohum Girişimcilik Zirvesi from Burak Buyukdemir on Vimeo.

29 Ocak 2011 Cumartesi günü Bahçeşehir Üniversitesi Fazıl Say Konferans Salonunda yapılan Etohum Girişimclik Zirvesinde StumbleUpon.com'dan konuşma yapan Berk D. Demir'in konuşması.

E-posta Güvenliği Semineri

FZ

İstanbul Bilgi Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri Bölümü tarafından kamuya açık olarak düzenlenen seminer dizisinin bu haftaki konuğu Sabancı Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünden Albert Levi ve seminerin konusu E-posta Güvenliği

Söz konusu seminer 8 Aralık 2005 Perşembe günü 17:00'da, Bilgi Üniversitesi Dolapdere Kampüsü Mahkeme Salonu'nda başlayacaktır.

Seminer: Açık Kaynaktan Faydalanmak

gokhanozbulak

Hakia çalışanı, Read/WriteWeb analisti,Grou.ps'nun kurucusu Emre Sokullu 'Açık Kaynaktan Faydalanmak' konulu bir seminer vermek üzere 23 Kasım Cuma günü saat 18:00'da Dokuz Eylül Üniversitesi Alsancak DESEM'de olacak.

Kolmogorov Karmaşıklığı Semineri

FZ

İstanbul Bilgi Üniversitesi, Bilgisayar Bilimleri bölümü tarafından kamuya açık olarak düzenlenen haftalık seminerlerin bu haftaki konusu Kolmogorov Karmaşıklığı, Coşkun Gündüz tarafından sunulacak. 18 Mayıs 2006 Perşembe günü, Dolapdere Kampüsündeki Mahkeme Salonunda saat 17:00'da gerçekleştirilecek konuşmaya ilgilenen herkes davetlidir.