Schrödinger'in Kedisi

0
redogre

Görüşler

0
hcg
Fazlamesai'de kuvantum çığlıkları :) fazlamesai var mıdır yok mudur? Monitörden çıkan fotonların kuvantum özellikleri izlenebilir mi?

Kare güzel ama zor olmuş bu sefer :)
0
ZZombie
Yok bu böyle olmayacak.
Elimdeki işi güçü tamamlayıp olaya el atıcam sonunda.
Alem Kare görsün :P
0
E
Geek.
0
vistek
Artık bu "Kare" nin birinci yılını kutlarız yakında :)
0
czcrk
karikatürün birinci yılını kaçırdık bile :))
0
anonim
Bu karikatür ne zaman değişecek yaaa?
0
antiliebe
insanmısın sen penguen - http://www.ranros.com
0
Ono
R.I.P FM Kare
2006-2009
0
Zebani
Schrödinger'in kedisi değil malsef bu! Schrödinger'in kedisi olabilmesi için her iki durumun süperpozisyonu olması lazım. Bu olsa olsa zaten bir duruma çökmüş olanı :).
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Tablolama Yazılımları: Kötü Bir Alışkanlık Mı?

FZ

Henüz doğrudan kansere ya da vereme yol açtıkları söylenemez ama hemen her tür iş için aşırı şekilde kullanılan tablolama yazılımları belki de gerçekten kötü bir alışkanlıktır.

EXCEL ya da ona özenmeye çalışan OpenOffice.org Calc, vb. benzeri yazılımlar her derde deva mı? Kolayca işleri hallediyorlar mı? Hesap kitap işi onlardan mı sorulur? Çok güzel grafikler mi sunuyorlar? Olması gerektiği gibi şeyler mi?

Fazlamesai.net'e soralım: Hala mı Napoleon Bonaparte söylemleri?

cbc

Google. Günümüzün ya da asrımızın devi, big brother, herşeyi gören göz.

Google, maddi gücü yüksek olduğundan firmaların yetenekli çalışanlarını toplayıp duruyor. En kötü olasılık sözleşme şartlarında geçen maddi değeri ödemek olacağından, gerekirse onu da ödeyip, mesela 2 kat maaş ile bünyesine herkesi topluyor ya da toplayabilir. Peki ya sizin çalıştığınız yere tek bağınız para mı? Bildiğiniz ve sevdiğiniz bir ortamı bilmediğiniz ve sevmeme olasılığınız olacak bir ortam ve maddiyat için terketmek ne kadar doğru?

fazlamesai.net'e soralım: Büyük Firmalar, Websitesi Kıranlar ve Müşteriye Saygı

Ragnor

Büyük masaüstü frp oyun geliştiricilerinden WhiteWolf'un sitesi cracker'lar (Hayır hacker demeyeceğim işte :)) tarafından kırılmış. Ama bu haberi yazma nedenim bunu söylemek değil. Nedenim WhiteWolf'un örnek ve de beklenmedik davranışı.

Tcl´i Sevelim, Sevdirelim..

Necrodome

OSNews, yine bir güzellik yaparak Tcl ekibiyle yapılan röportajı yayınlamış.

Bu tür yazıları okuduktan sonra, şu adresi ziyaret etmek geliyor insanın içinden...

Türk Telekom Naapılsın?

larweda

Yaklaşık 3 haftadır yayında olan Türk Telekom anketimizi sonlandırdık. Bir süre önce herkes Türk Telekom hakkında heryerde atıp tutuyordu: Sizlerin sonuçları ise şöyle: Anketimize gelen 251 oyun %60,56'sı telekom'un satılmasından, %34,66'sı da satılmamasından yana. İşin en ilginç yanı ise bu kadar polemik yapılan bir konuda hakikaten bizlerin de düşüncelerimizin karmaşıklaştığı ve ortak bir konuda uzlaşamadığımız.
Anket sonuçları