Symantec, Sygate’i Satın Aldı

0
anonim
Symantec büyük ölçekli kurumlara yönelik ağ erişim kontrol çözümleri pazarının lideri olan Sygate’in satınalma işlemlerinin tamamlandığını duyurdu.
Bu satınalma ile Sygate’in uç nokta uyumluluğu ve korumasındaki uzmanlığı, Symantec’in istemci güvenliğindeki liderliğiyle birleşerek, kurumlara yönetilen ya da yönetilemeyen araçlar için kapsamlı uç nokta koruması sağlıyor.

Sygate, kurumsal çözümleri ayrı ayrı da kullanılabilen, birlikte kullanıldığında ise bilgisayarlar, bu bilgisayarlar üzerindeki veriler ve ağ yapılarının yanlış kullanımlara, izinsiz kötü amaçlı erişimlere ve hatalı konfigürasyonlara karşı korunmasını sağlıyor.

Symantec, Sygate’in halihazırdaki ürünlerini Sygate markası ile satmaya devam edecek. Önümüzdeki altı ay içinde ise ürünlerin yeni versiyonlarında, yeni fonksiyonlarla birlikte markalama çalışması yapmayı ve böylelikle Sygate teknolojisinin Symantec kurumsal güvenlik ürünleri ile entegrasyonunu gerçekleştirmeyi planlıyor.

Symantec, Sygate’i satınalmaya yönelik anlaşma yaptığını Ağustos 2005 tarihinde duyurmuştu.

Görüşler

0
wasich
Umarım Sygate pro firewall'ın 6.0 final'ini görebiliriz en çok ona yanıyorum...
0
teddmcload
sygate ürünleri de symantec ürünleri gibi ağır ve useless olmasa bari
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

AmigaOS 4.0 Haber Turu

dcc

IntuitionBase.com sitesinde yayınlanan AmigaOS 4.0 ön sürüm tanıtım makalesini Türkçe'ye çevirdim. Makalede AmigaOS'un yeni sürümünün öne çıkan özellikleri tanıtılıyor.

Diğer bir haberse Picasso96 sürücüleriyle ilgili... P96, PPC olarak baştan yazıldı ve şimdi her zamankinden daha hızlı çalışıyor. OS4'ün hızını görmek isteyenler, videoları buradan (DivX olarak) veya buradan (Mpeg1 olarak) indirebilirler.

Almanya gerçeği ve düşündürdükleri

anonim

Almanya Saarland Eyaletinin Sulzbach kentinde geçen Cuma, 17.08.02 tarihinde 19 yaşındaki Ahmet Sarlak, 25 yaşındaki ırkçı Carlos N. tarafından aldığı bıçak yaraları ile hayatını yitirdi. Hafta sonu Sulzbach´ta 3000 kişinin katıldığı "Irkçıları kınama yürüyüşü" gerçekleştirildi. Yürüyüşe Saarland Eyaleti´nin CDU`lu İçişleri Bakanı Annegret Kramp-Karrenbauer´in yanı sıra çok sayıda siyasetçi ve Mainz Baskonsolosu Dr. Menter Sahinler de katıldı. Sulzbach Belediye Başkanı Hans-Werner Yimmer ise "Bu yürüyüş imdat çagrısı gibi" diye konuştu.

Turkecom freelance webmaster arıyor

pulsar

Aslında reklam gibi olacak ama olay fazlamesai topluluğunun ilgisini çekecek biçimde oluştuğundan yazma gereği duydum.
Turkecom FREELANCE (evet öyle freelance) webmaster arıyor.
Başvurular İşTürk.net'te

Asal Sayılarla İlgili Önemli Gelişme!

FZ

İki matematikçi, asal sayılarla ilgili çok önemli bir gelişmeye yol açabilecek teoremlerini ispatladılar.

Pek çok matematikçiye göre bu gelişme onyıllardır matematik alanında karşılaşılan en önemli haber.

Boğaziçi Üniversitesi'nden Cem Yıldırım ve San Jose Devlet Üniversitesi'nden Dan Golston bu önemli haberin kahramanları olma onurunu taşıyorlar. İkili, çalışmalarını kısa bir süre önce Almanya'da düzenlenen Algoritmik Sayılar Teorisi konulu konferansta kamuya sundu.

The Blues Brothers 2000 Türkiye Turnesi

lalapoo

Blues Brothers 2000 bir bira firmasının sponsorluğundaki turnesine 5 Eylül'de İzmir Gündoğdu meydanında süper bir konser ile başladı.Turne 17 Eylül'de İstanbul Fil Damı'nda yapılacak olan konserle sona erecek.