Tatil Rehaveti

0
butch

Görüşler

0
Djan
Patron güneş gibi doğmuş karikatüre ilginç bir hava vermiş... Son karede de Dilbert hüznü hissettim - harbiden bitmeseler ne hoş olurdu ama her güzel şeyin bir sonu oluyor malum...
Bir de "herkes hakettiği gibi yaşıyor" diyen bi yengemiz var ortamlarda; kendisinin nasıl yaşadığını merak ediyorum...
Gece gece neden karikatürün üzerinden deşarj olduysam... Neyse, tatil olsun hep - işten sonra bilgisayarı açar gibi tatilde açalım işte...
0
muratdicle
Tatile tatil demem, tatilde ben olmadıktan sonra..
0
mst
yaz çabuk bitiyo...
0
yaz_gulu
bana uzak kelime "TATİL" 3 BUÇUK AYDIR HASRETİMM
0
yaz_gulu
ulaşamadığım tek şey tatil :(
0
ttk
Ne oldu halen gidemediniz mi ? :)
Ben de her sene tatilde memlekete giderim, deniz yok bir şey yok, memleket havası soluyup geliyoruz işte :)
0
Tarık
N'apcan denizi yahu. 1-2 hafta toz dumandan strees ten uzak olup kafa boşaltmak dururken. :)
0
dfix
artık değiştirsek şu tatil karikatürünü insan çalışmaya yeni yeni alışmaya başlamışken kötü etkiliyor her fm ye girişinde. Bir önerim var şu eski "espiri bulamadın" karikatürünü tekrar koysak olmazmı yada "yinemi espiri bulamadın" adında eski bir klasiğin yeniden uyarlanması şeklindede bir manipilasyonda olabilir :)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Terminatör ve Apple

butch

FM'e öner: Twitter bağlantısı

auselen

FM'in bir twitter hesabı olsa ve yayınlanan yazılar başlık, meta, özet vs olarak oradan duyurulsa. Ben kendim twitter kullanmıyorum ama görülebilirlik için daha kolay olabilir.

Belki fm.net'de bahisler geçebilir.

Bir de FM'in bir meta kısmı olsa da böyle konular konuşulup tartışılsa sevinirim.

KDE 3.2 ``Stable´´ Sürüm Hazır

kaankaisen

Uzun süredir beklenen, üzerinde oldukça fazla çalışılan ve beta sürümleri çeşitli dağıtımları süsleyen KDE 3.2 stabil sürüm sonunda indirilmeye hazır: http://www.kde.org

Bir Çocuk Dünyayı Nasıl Değiştirdi?

FZ

Melih Yalçıneli'nin bir süre önce Yazılım İhracatı Yahoo! haberleşme grubuna yolladığı e-postayı paylaşmak ve FM camiası ile tartışmak istedim:

Can robotlara karsi buyuk bir ilgi duymaktadir. Can amcasi Mete ve dedesi Hasana yas gununde robot oyuncak almalarini soylemistir ve Can'in oyuncaklari arasinda zaten cok sayida robot vardir. Can gecenlerde tornavidayi alip bu robotlardan birkac tanesinin icini acip kurcalayarak bunlarin nasil calistigini merak ettigini gostermistir. Bu durum Can'in Annesi Zeynep Hanim'in gozunden kacmamistir ve annesi Can'in yaptigi resimlerde de bu ilgiyi uzun zamandir gozlemektedir. Bir gun Can televizyonda robotlarla ilgili bir bilimkurgu film seyreder. Can o gun aksam babasi Murat'a bir robot yapmak istedigini ve ilerde robotlar yapan bir muhendis olmak istedigini soyler.

Tamam sigarayı da bıraktık, acaba susuzlukla ne kadar başa çıkabiliriz...

butch

Oh dedik herşey pek güzel, memleket bu krizi atlatır elbet. Bu gerçekleştiğinde biz de ayakta ve buralarda olursak artık bizi ve yapabileceklerimizi hiçbirşey engelleyemez. Ama bugün bütün umutlarım tamamen yıkıldı. Bazılarımızın temel besin kaynağı sigaraya gelen yeni zamdan dolayı. Birileri bizi buralarda istemiyor. Gidin buralardan diyor, buralarda çalışanı, birşeyler yapmak isteyenleri sevmezler. Mümkün olan ne kadar alakasız detay varsa tepenize yıkarlar ve sizi iyice nefessiz bırakırlar.
Sadece bunlarda değil. Duyduğuma göre Eylül ayında elektrik de zamlanıyormuş hem %50 düzeylerinde. Anlaşılan artık kısa zamanda bir B planına ihtiyacımız var.