TTnet Yurtdışı Çıkışları

0
ebola
Bildiğiniz Cezayir depremi sonrasında büyük bir internet kesintisi yaşamıştık.

Daha sonrasında bakanımız bizlere yurtdışı çıkışlarını iki katına çıkarttıkları müjedisini verdiler. Oysa biz http://web3.ttnet.net.tr/uplink.html adresinden çıkışları takip ettiğimizde hiç de böyle olmadığını görüyorduk.
Denizde salınan bir gemi gibi bir inip bir çıkıyordu. Herhalde bunu görmemizden çok rahatsız olmuşlar. Artık bu sayfaya giremiyorsunuz. Girmeye kalkınca "sadece yetkili pesonele açıktır" diye bir uyarı ve parola isteği geliyor. Ayıplarından utanıp gizlemeye kalkıyorlar.

Ben Türk Telekom'un cevap vermeyeceğini bile bile niçin böyle bir uygulamaya gerek duyduklarını soran bir mail attım.

Görüşler

0
murat09
TTKom idarecileri ve bunlara uyan aklıevvel "teknik"(!!!) personeli üstüne para vererek Singapur Telekoma "devredersek" (özelleştirme değil devretmek) ancak belki kurtuluruz. Ha, birde AB uyum paketi yasaları birer birer geçiyor, acaba bu AB uyum paketi içine hiç AB hızında Internet Standardı konamazmıydı...
Hukuksuzluk, kokuşmuşluk.. Artık bu şirketin(?) düzeleceğine hiç mi hiç inanmıyorum. Hele ki resmi bir yazıyla kurum olarak sorduğumuz bir soruya hakaret eder gibi müsvedde kağıtla karalama "yanıt" gönderdiklerini gözlerimle gördükten sonra...Haram olsun yedikleri içtikleri. Burnundan gelsin.
FMcilerden flame için özür dilerim ama.. sinir katsayım TTKom u duyunca çok artıyor. Saygılarımla.
0
Ra
Depremden sonra pek bakmamishtim o sayfaya tekrar , bu yazidan sonra bir daha deneyim dedim oda ne gulermisin, aglarmisin erisimleri sifreye tabi etmishler , yani gorulmesini istemedikleri birseylermi var yoksa bandgenishlik:)? lerimi sorun ..

Bilginin saklanmasinami kizacagiz yoksa göz göre göre yapilan bu sabotajami..


saygilar

ayrica sabirlar
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

JavaScript: Quo Vadis?

FZ

jQuery'nin yaratıcısı ve aynı zamanda Mozilla 'hacker'larından John Resig'in Ars Technica'daki 'Extreme JavaScript Performance' başlıklı yazısını gördükten sonra "JavaScript, nereye?" diye sormamak mümkün değil. Buna bir de Mozilla'nın CTO'su ve JavaScript'in yaratıcısı Brendan Eich'ın "JavaScript Gets Faster" röportajı eklenince sorunun vurgusu daha da güçleniyor. Peki ama neden?

Bu Sitede Tıklamak Yasak: dontclick.it

FZ

Hiç fareye tıklamadan bir siteyi güzel güzel gezebilir ve işaret parmağınızı dinlendirebilir misiniz? Başlangıçta saçma ve zormuş gibi geliyor ancak bazılar böyle düşünmüyor: http://dontclick.it/

Çok kısa süren bir alışma süresinden sonra tüm siteyi çok daha sükunet içinde, sürekli bir fare çıtırtı sesi olmadan gezebileceğinizi fark ettiğinizde epey şaşıracaksınız.

fazlamesai.net'e soralım: İçerik - Her şeye rağmen mi?

anonim

Sundance'in Wikipedia ile ilgili haberde yapmış olduğu Wikipedia Şövalyeleri yorumu :) ile ilgili yorumu temel alırsak, Internet'te içeriğin (bilginin) insanlara ulaştırılırken bu içeriğin sunumu ile ilgili içeriği sunanın sorumlulukları nelerdir sizce?

Örneğin bir PHP sitesindeki Php ile Programlama felsefesi ve Planlama başlıklı yazıda olduğu gibi, imla hataları ve cümle düşüklükleriyle dolu, içeriğin sunumu ile ilgili hiçbir iyileştirme yapılmamış bir belge ilgili o sitenin yönetimi ve o içeriği hazırlayan kişinin sorumlulukları nelerdir?

YouTube Videoları Artık Cepte

melitical

Verizon Wireless firmasıyla youtube arasında yapılan anlaşmaya göre artık Verizon Wireless kullanıcıları youtube videolarını cep telefonlarından izleyebilecekler.

ShiftDelete.Net Yayında

berkin

Uzun bir süredir küçük bir arkadaş grubuyla üzerinde çalıştığımız ShiftDelete.Net bir kaç gün önce yayına girdi. Yayına girene kadarki çalışma yoğunluğumuz devam ettiği için bu vakte kadar uzun süredir üyesi olduğum FazlaMesai'yi bu gelişmeden haberdar edemedim.