Ubuntu Sunucu Rehberi

0
anonim
Türkçe Ubuntu Sunucu Rehberi Özgür Karataş tarafından duyuruldu. Bu rehber sayesinde Ubuntu GNU/Linux'un server sürümünü kullanmak isteyen, daha çok sistem yöneticisi seviyesinde herkes faydalanabilir ve zenginleştirme çalışmalarına katkı sağlayabilir.
Bu rehberde evrensel bir GNU/Linux dağıtımı olan Debian GNU/Linux tabanlı Ubuntu GNU/Linux'un sunucu sürümünün kurulumu ve ayarları anlatılmıştır. Rehberin amacı ubuntu-server dağıtımı kullanıcılarının etkin bir şekilde sunucu servislerini kullanmalarını sağlamaktır.

Rehberin içeriğine ve PDF formatında kendisine aşağıdaki adresten ulaşabilir ve bilgisayarınıza indirerek e-book tadında zevkle okuyabilirsiniz.

http://www.iucoders.com/article_detail.jsp?nid=57

Görüşler

0
blacksea
Teşekkürler.Özellikle benim gibi sıfırdan ubuntu web server kurup yayına verenler için.
0
Guardian
Malesef

http://www.iucoders.com/attachments/Ubuntu_Sunucu_Rehberi.pdf

dosyasında şimdilik bir sorun var, zorla KGet ile indirdim oda 5KB gösterdi ve dosya açılmadı :( , fakat linkteki içerik güzel gözüküyor, illa bir sorun olur zaten bu tip güzel paylaşımlarda, daha sonra unuturum ben bunu indirmeyi :)
0
xlsau
son uc gunumu harcadigim bir konuyu burada gorunce cok sevinmeme ragmen linkin sorunlu calismasi karsisinda yikilmis vaziyetteyim....lutfen linki aktif hale getirin...
0
blacksea
Linke farklı kaydet deyin...
0
kernelhacker
http://www.ozgurkaratas.com/doc/Ubuntu_Sunucu_Rehberi.pdf

bu adresten ulasilabiliyor.
0
kernelhacker
Merhaba,
dilerseniz belgeye asagidaki adresten de ulasabilirsiniz.

http://www.ozgurkaratas.com/doc/Ubuntu_Sunucu_Rehberi.pdf
0
kernelhacker
Dilerseniz asagidaki adresten de rehbere ulasabilirsiniz.

http://www.ozgurkaratas.com/doc/Ubuntu_Sunucu_Rehberi.pdf
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Ubuntu 7.04 Feisty Fawn Duyuruldu!

some_plus

Ubuntu'nun son sürümü olan Ubuntu 7.04 Feisty Fawn nihayet duyurdular. Kubuntu gibi türevleri de 7.04 sürümü ile indirmeye hazır. İnternet sitesi çok yoğun olmasından dolayı zor zeval açılsada Ubuntu 7.04 Feisty Fawn herkese hayırlı olsun.

Xbox 360'a Ubuntu

Chriseba

Sony Playstation 3'e Fedora kurulumundan sonra, şimdi de Microsoft Xbox 360'a Ubuntu kurulumu.

Ubuntu Kernel update hatası...

Betelgeuse

Ubuntu kullananlar bugün otomatik güncellemelerde yeni kernel güncellemesi görmüş ama yüklerken hata ile karşılaşmış olabilirler...

Ubuntu Anasayfa Fotoğrafındaki DELL Logosu

Betelgeuse

Ubuntu GNU/Linux kullananlar ya da konuyla ilgili olanlar duymuştur, DELL firması bazı model PC'lerine Ubuntu yükü satma kararı almıştı.

Ubuntu -> İstanbul <- Futbol

talat

Ubuntunun görücüye çıktığını duyunca ilgilendiğim alt projesi edubuntunun sitesine girdim. Edubuntu ile gelen paketlere baktığımda birkaç yerde istanbul adının gectiğini fark ettim. E ne var bunda diyebilirsiniz, devamını okuyun.