Ve firefox New York Times'da...

0
conan
Mozilla Firefox onbin kadar kişinin maddi desteği ile ABD'nin en çok okunan gazetelerinden olan New York Times'a (NYT) iki tam sayfa ilan verdi. Ilanda maddi destekte bulunan bu kişilerin hepsinin ismini bulmanız mumkun. İsterseniz ilanın poster şeklini bu adresten satın almanız mümkün. Ya da, Mozilla geliştiricilerinin daha önce söz verdiği sekilde, ilanın kendisini bu PDF dosyasindan da edinebilirsiniz.

Not: Ben de bugün bir NYT alip resmini çekip bir yerlerde yayınlarım sanırım.

Görüşler

0
e2e
MS IE'nin bu konudaki desteğini [it.slashdot.org] de unutmamak lazım. :)
0
aragorntheelessar
IE'nin bu piyasadaki tekeline karşılık herkes el ele vermiş durumda bu haberden bunu anladım.Yakında outlook'a karşı mozillanın yeni projesine karşı da aynı tutum izlenir.
0
sundance
Yarın ?
Bugüne ne oldu ki ;)

Şaka bir yana, ben şahsen sözkonusu firmanın tekeline karşı değilim. Eğer çok iyi bir program ortaya koyuyorlarsa ve tartışmasız bir numara oluyorlarsa buyursun olsunlar (bkz. Autocad).

Ama eğer program, çok kötü çalışıyorsa, tam anlamıyla bir bela yığınıysa, millet artık Windowsları şiştiğinden değil, sözkonusu Internet tarayıcısına bulaşan spywareler Internet'i pratikte kullanılmaz hale getirdi diye makinalarını formatlıyorsa, o zaman "salak mısınız ? hala bu programı kullanıyorsunuz" derim :)

Thunderbird'e gelince, bence Outlook'un çoktan fersah fersah ötesinde.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Mozilla Firefox 0.8

Soulblighter

"Ne zaman yeni sürüm çıkacak?" diye söyleniyordum kendime. Siz de benim gibi yeni sürüm manyağıysanız, hemen Mozilla Firebird'ünüzü güncelleyin ve yepyeni, çevik Mozilla FireFox´a kavuşun.

Android için Firefox Focus!

tongucyumruk

Siz de benim gibi Android cihazınızda Firefox kullanıp da "keşke biraz daha hafif, biraz daha göze hitap eden bir tarayıcı olsa" diyenlerden misiniz? O zaman tam yerine geldiniz. Mozilla'nın geçtiğimiz yıl iOS cihazlar için duyurduğu Firefox Focus web tarayıcısı artık Android için de var! Peki bildiğimiz Firefox dururken neden Firefox Focus?

Firefox Focus, baştan itibaren...

Mozilla Camino için Yardım Çağrısı

anonim

Mozilla Camino, diğer bir deyişle Mac altında kullanılan Mozilla, projesinin Türkçe çevirmenlere ihtiyacı var.

Eğer kullandığınız bir Apple makina varsa ve Camino projesine destek vermek istiyorsanız:

Mozilla 0.9.9 çıktı

anonim

Yeni sürümde MathML standart olarak eklenmiş durumda. Ayrıca Unix sürümlerinde True Type font ve font anti-aliasing desteği var. Mükemmel bir browser, mail-news reader, HTML editor ve IRC Client'dan oluşan bu paketi hala denemeyen varsa çok şey kaçırıyorlar demektir.
Release notes..
Download..

Mozilla Firebird (eski Phoenix)

roktas

Çıktı çıkacak derken, eski adı Phoenix olan Mozilla Firebird (0.6 ) resmen duyuruldu. Benim de büyük bir memnuniyetle kullandığım Phoenix'in bu isim değiştirmiş yeni sürümünde fazla bir değişiklik yok. Fakat ne de olsa bu bir resmi sürüm ve artık Phoenix (ve hatta Mozilla) yerine Firebird ismini kullanmamız gerekiyor. Bundan kısa bir süre önce Mozilla 1.3.1 ve 1.4 beta da sessiz sedasız duyurulmuştu. Mozilla 1.3.1 ile gelen bir yenilik olarak Mozilla Mail'in spam'e karşı etkin bir önlem olan Bayesian filtreleme özelliğine sahip olduğunu belirtelim. (Bu yenilik Mozilla'nın sadece browser tarafına dayanan Firebird için bir anlam taşımıyor.)