Video Oyyla Açıldı!

0
anonim

Görüşler

0
crematorium
Burada yapılmışı vardı: Tubeorg.net :)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

FreeWiFi - Özgür Network

anonim

Uzun zamandır niyetim vardı ve stallman.org'da yapılan çağrıyı da görmem üzerine freewifi.sometwo.net 'i açtım. Kısa sürenin çalışması olduğu için yanlışları olabilir (olacaktır). Desteğinizi ve mevcut hatalar için düzeltmelerinizi bekliyor.

.tr Paylaşılamıyor

mrtksn

15 yıldır ODTÜ'den dağıtılan .tr uzantılı alan adlarının tescil hakkını Telekomünikasyon Kurumu devralmak istiyormuş.

Gerekçe olarak ise internet servis sağlayıcılarıyla ilgili yetkilendirmeler, denetlemeler ve numara tahsisiyle ilgili işlemlerin Kurum tarafından yapıldığını, internet alan adları konusunun da kıt kaynaklardan bir tanesi olduğunu, dolayısıyla bu konudaki yetkilendirmenin Telekomünikasyon Kurumu tarafından yapılması gerektiği gösterilmiş. Ancak asıl mesele 1 milyon doları geçen yıllık kar gibi görünüyor.

Haberin tamamını buradan okuyabilirsiniz.

SuperOnline 100.000 Adet ADSL Satışına Başladı

FZ

Son haberlere göre, Superonline, Türk Telekom ile 100,000 adete kadar ADSL port satışı konusunda sözleşme imzaladı. ADSL erişimi 256 Kbps ve 512 Kbps hızlarında limitsiz ve limitli kullanım ile 1024 Kbps ve 2048 Kbps hızlarında limitsiz kullanım olmak üzere toplam 6 değişik modelde satışa sunuldu.

Ayrıca Superonline, Airties Wireless Networks ile yaptığı işbirliği sonucunda, Superonline ADSL kullanıcıları için özel olarak geliştirilmiş, tamamiyle Türkçe kurulum ve bağlantı ayarlarına sahip ve bir kaç dakika içerisinde ADSL bağlantısı için hazır duruma getirilebilen, ADSL2+ destekli Airties Modemleri de uygun fiyatlar ve taksit avantajı ile kullanıcılarına sağlıyor.

farukcubukcu.com

BatoR

farukcubukcu.com ; Bence bakılası. Elliye yakın bilgisayar kursunu Internet üzerinden kendi kendinize, kendi hızınızda ve ücretsiz olarak takip edebileceğiniz bir site... Sadece üye olmanız yeterli... Fazla yeni bir haber olmamakla birlikte arayüz ve hizmet değişikliği tanıtımı hakediyor. (Bence)

Cahilliğin Böylesi: MySQL Tescilli Microsoft Ürünüdür Diyen Hosting Firması!

redogre

Bu haber Hafif.org dan alıntıdır aman gözden kaçmasın diye buraya yazmak istedim.

Hürriyet'e haber olmuş arkadaşlar ama sayfalarında MySQL Microsoft ürünüdür diyecek kadar cahiller: "Gri Hosting database olarak ASP ve PHP'yi sorunsuz destekleyen, Microsoft Corporation Tescilli Markası MySQL database ile MSSQL teknolojisini kullanmaktadır."