Duke nukem and backgrounds

What are you waiting for, Christmas?

5
parsifal

Duke Nukem'le yatıp kalktığımız dönemlerde ağzımızdan çıkamayan replikti.

DNF'nin çıkması 10+ yıl ertelenmişti. Sıra sinema filminin çekimine geldi. Duke için John Cena ile görüşülüyormuş. Bakalım filmi sinema perdesinde görmek için ne kadar bekleyeceğiz?

Görüşler

1
tongucyumruk

Uzun yıllar "çıkmaz ayın son çarşambası" demek yerine "Duke Nukem Forever çıkınca" demeye alışmıştık, bakalım filmi de bize aynı keyfi yaşatacak mı?

Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Enemy-Territory v2.60 kaynak kodu açıldı.

zentoo

Id Software in halen ücretsiz olarak dağıttığı asla PC'mden eksik olmayan ve de gördüğüm en kaliteli netcode kullanan Wolfenstein Enemy-Territory'nin 2.60 sürümünün SDK'sı indirmeye hazır. İnceleyin öğrenin, öğretin, dağıtın ve hatta oyun yapın. Söz veremesem de Linux a yaptığınız oyunun "Cinematic"leri benden ;-]

FTP Linki

Crytek, Oyun Motorunu İngiliz Üniversitelerine Bağışladı

Evil_Empire

1999 yılında Almanya'da doğup büyüyen Türk kardeşler Cevat Yerli, Avni Yerli ve Faruk Yerli tarafından kurulan Crytek firması; FarCry oyunuyla geliştirilmeye başladıkları CryEngine oyun motorunu, İngiliz üniversitelerinin kullanıma açtı...

Devamı burada...

Bir Satranç Ustasının Bilgisayarı

FZ

Büyük Usta (GM) John Nunn daha ciddi satranç çalışabilmek için eski sistemini yenilemeye karar veriyor ve çift 2.8 GHz Xeon mikroişlemcili, 1 GB ana hafızalı bir bilgisayar kurmaya karar veriyor.

Efsanevi Fritz satranç yazılımı üzerinden iki sistemi kıyaslayan Nunn yeni sistemin, beklediği performansın altında bir performans verdiğini belirtiyor ve bunu da yeni işlemcilerin satrançta çok kullanılan tamsayı hesaplamaları için yeterince optimize edilmemiş oluşlarına bağlıyor.

Pac-Craft: Starcraft 1.08`i bekleyenlere

sundance

Siz de bizler gibi Starcraft 1.08 patch`i beklemekten bıktınız mı ? Bir değişiklik mi istiyorsunuz ?

O zaman bir müjdemiz var. Starcraft konusunda en önde gelen sitelerden Infoceptor super bir oyun geliştirmiş; PacCraft

Klasik PacMan`in Starcraft yorumu olan bu oyunun bir başka güzelliği hemen browserdan oynanabilir olması... İyi eğlenceler

Lucas Arts´ın güzel bir adımı

conan

Eğer siz de benim gibi bir Lucas Arts manyağı iseniz, size güzel bir haberim var o zaman :) Lucas Arts, LFNetwork şirketiyle anlaşıp Lucas Arts oyunları ile ilgili dosyaların depolanıp indirilebildiği bir site açtı. Sitenin adı Lucas Files.