Windows Live (Beta)

0
GtG

Görüşler

0
cbc
google daha önce düşünmüş bunu söylemesi ayıp. google.com/ig adresindeki arabirimden esinlenmiş gibi duruyor bu live.
0
vst
Yıkıcı yenilikler... Microsoft teknolojiye yön veriyor... Yaratıcı fikirler... Dünya Microsoftu izlesin... http://ideas.live.com/ => "What is Windows Live? Your online world gets better when everything works simply and effortlessly together. That's the basic idea behind Windows Live. So the things you care about - your friends, the latest information, your e-mails, powerful search, your PC files, everything – comes together in one place. This is a brand new Internet experience designed to put you in control. And this is just the beginning – you'll see many more new services in the coming months." "This is a brand new internet experience..." demisler. Babam Google'in sahibi diye demiyorum ama bu kadari da ayip oluyor artik... Butch "alternatifler" demis. Biraz nazik kacmis...
0
butch
Butch'un dediği birşey yok. Diyen GtG.
0
vst
Pardon, dogru. Butch soylese farkli soylerdi :)
0
jfever
live.com adresine girdim, şoyle yaziyordu sayfanin bas tarafinda :

Firefox Users
Firefox support is coming soon. Please be patient :-)

0
jfever
live.com adresine girdim, şoyle yaziyordu sayfanin bas tarafinda :

Firefox Users
Firefox support is coming soon. Please be patient :-)

0
yilmaz
opera ile daldım siteye. bir jpeg bide textbox dan başka bişey çıkmadı.
Ne ajax bu şimdi.
ie ile de girdim gene bişey çıkmadı js error veriyor. bide repair etmiycem xp mi her repairde ie çakozluyo. direk format.
0
simor
Arkadaşlar size konu dışı gibi gelebilir ama. Windows ve diğer işletim sistemlerinin, kıtalar veya bölgeler bazında güvenilir (en az 5 tane) kullanım oranlarını içeren bir kaynak varmı? Ona göre yorum yapacağım da. Özellikle şu (Firefox support is coming soon. Please be patient :-) )amatörce yaklaşımla ilgili birşeyler söylemem gerekiyor.
0
anonim
Google ve Sun/Openoffice'in online office olayına da bir karşılık verecekmiş Microsoft(ya da vermeye çalışacak). Hotmail ve türlü M$ dalgasının da live.com'a taşınacağı rivayet edilmekte Ayrıca MS, Opera'yı hiç sevmedi, sevmeyecek. Bir aralar Opera kullanıcıları msn-hotmail sayfalarına bakyama çalıştıklarında çok absürd sayfalar çıkıyordu karşılarına. Live.com da ikinci bir güzellik. "Dünyanın en büyük yazılım devi" doğru dürüst bir Web yazılımı bile geliştiremiyor. Ben sana daha hiç birşey demiyorum Microsoft.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Microsoft, RPC açığı için Windows NT yaması çıkarmayacağını açıkladı

acemi_

Windows NT, Windows 2000 ve Windows XP'yi etkileyen ve saldırganların, DOS saldırısı yapmasına imkan sağlayan RPC Endpoint Mapper açığının ortaya çıkmasından sonra ilginç bir gelişme yaşandı. Microsoft, Windows 2000 ve Windows XP için gerekli yamaların hazır olduğunu ama Windows NT için bir yama çıkarmayacağını açıkladı.

Güvenlik açısından "önemli" olduğu belirtilen bu açık için neden yama çıkarmadığını Microsoft şu şekilde açıklıyor: "Windows NT mimarisi, daha sonra çıkan Windows 2000 mimarisi kadar sağlam değildir. Bu önemli mimari farklılıktan dolayı Windows NT için bu açığı etkili bir şekilde kapatacak bir yama çıkarmak mümkün değildir. RPC ile ilgili bileşenlerin değiştirilmesinden öte, Windows NT mimarisinde önemli ölçüde değişiklikler yapmayı gerektirmektedir."

Firewallsuz bir Windows XP'i Internet'e Çıkartırsanız Ne olur?

sundance

BBC'de yayınlanan bu haber firewallsuz olarak Internet'e çıkartılan bir Windows XP'e ne olabileceğini gösteren bir videoya sahip.

Şimdi kim video indirip seyredecek diye endişe etmeyin, sadece 8 saniye sürüyor ;)

Tabi bunun dışında, ne gibi bilgisayar suçlularının neler yaptığı hakkında da bir eski hacker ile yapılan sohbet var.

Bir Windows-2000 Pro deneyimi

cayfer

Paylaşmadan edemedim...

Açıkçası NT serisi işletim sistemleriyle pek deneyimim olduğunu söyleyemem ama bugün başıma gelenler bana "İyiki de yokmuş" dedirtti.

Bir Win2K makinaya Azeri font ve klavye yayılım programı yüklemem gerekti. Dosyaları Azerbaycan'dan bir yerlerden indirdim. Güzelce yükledim ve doğal olarak (aslında doğal değil; "geleneksel" demek daha doğru olur) "reboot" istedi....

Şeytanın aklına gelir mi ? -ya da- GPL ölüyor mu ?

sundance

Newsforge`un Newsweek`e dayanarak verdiği habere göre Microsoft`un yeni açıkladığı Palladium DRM/PKI güvenlik sistemine göre GPL ve benzeri uygulamalar tehdit altında.

\r \r Sözkonusu sistem, aynı SSL gibi bir yapı ile ve hardware destekli olarak bir bilgisayar üzerinde çalışacak programların aynı SSL sertifikalar gibi legal sertifikalara sahip olmasını gerektiriyor. Böylelikle güvenli uygulamalar, güvenli ağ yapısı üstünden çalışabilecek (bazı çok kötü yazılmış e-mail programları yüzünden Internet virüs kaynamaycak yani) Dahası GPL bir kaynak kodunu compile edip çalıştırmaya kalktığınızda boardunuz/CPU`nuz bunun çalışmasını reddedebilecek. Detaylar için Newsforge

MsFreePc.com

sundance

Suavi'nin şarkısındaki gibi, şimdi California'da olmak vardı anasını satayım, Bill Gates'in hesabından bedava bir PC sahibi olmak...

Nasıl derseniz MsFreePc.com sitesi Micros~1'un kaybettiği 1.1 Milyar dolarlık anti-tekel davasındaki tazminatın, California eyaleti yasalarına dayanarck, kullanıcıların Lindows kurulu PC'leri bedavaya (ve özgürce :) almalarında kullanılmasının yolunu bulmuş

Dahası, alabilecekleriniz bu kadarla da sınırlı değil Tabi eğer California'daki başvuran ilk 10,000 kişiden biriyseniz.