Yalancı Ofis tartışması

0
anonim
Microsoft bir süre önce Zoho'yu yalancı ofis olarak anons etti. Zoho'da bunun üzerine http://fakeoffice.org/ isimli yeni bir site açarak Microsoft'a yanıt verdi.
Zoho'nun Microsoft'a karşı verdiği cevap ise çok ilginç. Bir Hintli firma tabii ki yerel ögeleri kullanacaktı. :)

"First they ignore you, then they ridicule you, then they fight you, then you win..." -- Mahatma Gandhi

Görüşler

0
error
Ofisim, ofisin, ofis.. Ofisiz, ofissiniz, ofisler..
0
integra_tzr
şarkı süper :)
0
o_ozardic
iyi "sözde ofis" gibi bi ifade kullanmamışlar :)
hadi buyrun tartışmaya ...
0
Tarık
Ben google dökümanlarım yazı aracını çok yoğun kullanıyorum şahsen. Hani internette olması bazen güvensiz gelmiyor değil ama eşşek gibi open ofisi iki yazı yazmak için kurmaktan yeğdir diye düşünüyorum. (hemde bu geri kafalılıkla :D)
0
pichoscosama
Acaba bu Google'a rakip çıkarmak için bir taktik mi? Bildiğiniz gibi Google'ın da Web arabirimli Ofisi var. Microsoft bahsetmese kaçımızın Zoho'dan haberi olurdu?
0
Tarık
http://www.fazlamesai.net/index.php?a=article&sid=4181
0
erika
Türkiye'de bir iş ortağı Zoho'yu ana firma ile birlikte çalışarak yerelleştirmiş. Şu anda bütün Zoho hizmetlerine Türkçe olarak erişmek mümkün.

http://www.teknocube.com
0
erika
Ayrıca Alman yazılım firması SoftMaker'da full Türkçe desteği olan SoftMaker 2010 Office sürümünü yakında çıkarıyormuş. Online ve kurulabilir alternatif yazılımların sayısının artması yazılım endüstrisi için sevindirici bir gelişme.

http://www.softmaker.com/english/
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Yazılım Patentleri Protestosu Etkili Oldu

FZ

1 Eylül´de AB Parlamentosu'nda oylanması planlanmış olan Yazılım Patentleri yasa tasarısı dünya çapındaki protestolar yüzünden ertelendi.

FM sitesinin de destek verdiği protesto sonucunda dünya çapında pek çok büyük web sitesi belli bir süreliğine gönüllü olarak kendilerini kapattılar ve anasayfalarından patent yasasını protesto ettiklerini belirten duyurular yayınladılar.

Bu konuda hassasiyet gösteren herkese teşekkürler. Konu ile ilgili detaylı bilgiye bu adresten erişebilirsiniz.

Çin'de Bilgisayar Adaletin Temelidir!

noworriesci

Ne yargıç, ne de jüriler karışıyor. Çin'de resmen uygulamaya geçen yöntemle suçun ve suçlunun verileri bir sisteme giriliyor, cezaya bilgisayar karar veriyor.

En son Usenet Haberleri!

anonim

Bu gün Usenet'e bakarken aşağıdaki ilginç gelişmelere rastladım.

* İnterneti tehdit eden çok ciddi bir worm saldırısı var.

* IBM kişisel kullanım için yeni bir bilgisayar üretmiş.

* Bostan civarindan bir firma (galiba adı micro bişey) CP/M e benzer bir işletim sistemi yazmış.

*Bir de delinin biri GNU diye birşeyden bahsediyor. Unix mi yazacakmış neymiş :)

"Bir saniye ne oluyor yahu? Bunlar 20 öncenin haberleri" diyorsanız daha fazlası için Google'ın 1981 den beri Usenet'te yer alan önemli mesajları listelediği bu sayfa ilginizi çekebilir.

FreeBSD 4.6 Çıktı!

anonim

FreeBSD 4.6 sürümü duyuruldu. Konu ile ilgililere bu başlık zaten yeterli. Bunun dışında FreeBSD nedir, ne değildir gibi sorularınız için internet sayfasına bakabilirsiniz.
Ayrıntılı bilgi için www.freebsd.org ve freshmeat.net'deki ilgili başlık'a bakabilirsiniz.

Nasıl bir dünyaya gidiyoruz ?

sundance

Çok sevdiğim bir sitedir kuro5hin.org `Technology & Culture from trenches` (Barikatlardan Teknoloji ve Kültür) sloganı ile ahir zamanları anlamaya çalışan Fazlamesai.net ile paralellikler göstermektedirler. Bugünkü haberleri ise çok teknoloji ile alakalı değil;

`Virginia`da eşinden ayrılması sebebiyle bunalıma giren bir kadın eyaletler arası bir yolda arabasını kenara çekip intihar etmeye kalkıyor. Bir polis memuru kadını ikna etmeye çalışırken, trafik sıkışıklığından gözü dönmüş sürücülerden bir kısmı kadına atlaması için tezahürat yapıyorlar. Kadın da `özür dilerim bütün bu karmaşa için` diyerek, Polis tam elini yakalamak üzereyken kendini boşluğa bırakıyor`. Nedir bu ? Linç mi ? Tahrik sonucu ölüme sebep vermek mi ?