Yarışmayı kazan, oyun kahramanı ol

0
sametc
Bilgisayar oyunu şirketi Eidos Interactive tarafından düzenlenen bir yarışma, internet kullanıcılarına yeni bir oyunun karakteri olma şansı veriyor. Yarışmayı kazanan 20 kişi, hayali bir ülke olan Novistrana'da geçen strateji oyunu "Republic: The Revolution'un (Cumhuriyet:Devrim)" karakterlerinden biri olacak. Yarışmaya katılmak için "Novistrana" sitesine kayıt yaptırmak yeterli...
Republic: The Revolution adlı oyun, Sovyetler Birliği'nin yıkılması sonucu ortaya çıkan devletlerden biri olan Novastrana'da geçiyor. Tamamen hayal ürünü olan ülkede Karasov adlı bir siyasi liderin ülkeye hakim olma, rüşvet ve karışıklığa son verme çabası işleniyor. Oyuncular, önce yönlendirecekleri 6 kişilik bir grup yaratıyor ve grup için bir "ideoloji" seçiyor. Bu grup oyun içinde seçtiği ideolojiye göre hareket ederek çeşitli eylemler gerçekleştiriyor.
Tamamen strateji üzerine kurulan bu oyunun karakterlerinden biri olmak istiyorsanız 15 Nisan'a kadar siteye girip kayıt olmanız gerekiyor. Kayıt olanlardan kurayla belirlenecek 20 kişi hem oyunun kahramanlarından biri olacak, hem de Nostrana Cumhuriyeti'nin kentlerinden birinde bir adres kazanacak. Ayrıca 100 kişinin adı da oyundaki kişilere verilecek.
Kazananların 15 Nisan'da sitede ilan edilecek oyuna katılmak için: www.novistrana.com/immigration/index.html
kaynak:hurriyetim

İlgili Yazılar

Science Museum - Launchpad Online

Tarık

Launchpad Online bu adresten erişebileceğiniz gerçek fizik etkilerine sahip düşündürürken eğlendiren ilgi çekici bir oyun.

Céidot Studios Teknoloji Demosu Bugün Yayınlanıyor

Tarık

Uzun süre bekleyip bir türlü dişe dokunur oyunlarını göremediğimiz Türk Oyun yapımcı gruplarının (birkaç istisna dışında) belkide en iddialısı ve gerçekçisi Cèidot Studios, Ageia firmasının fizik motoru PhysX' i kullanan ilk teknoloji demosunu bugün yeni site tasarımıyla birlikte indirmeye açacak. Bu demonun firmanın Hükümran Senfoni isimli oyunu hakkındaki teknolojik beklentileri karşılayacağı düşünülüyor.

Linux oyunları listesi açıldı

anonim

Linux Kullanıcıları Derneği listeleri arasına oyun@linux.org.tr da eklendi. Üye olmak için http://liste.linux.org.tr adresini kullanabilirsiniz.

Hafif.org DopeWars Server

sundance

Ben de ben ve kuzen`den başka Dopewars oynayan yok sanıyordum :)

Meğer Hafif.org tayfası serverını kurmuş bile. Hem de high-score tablosu da devamlı hafif.org'da yayınlanmakta.

Bilmeyenler için tekrar hatırlatalım DopeWars basitçe uyuşturu ticareti yaparak bir aylık süre içinde en çok parayı elde etmeye çalıştığınız bir oyun. Kulağa çok basit gelse de şimdiye kadar oynadığım en alışkanlık yapıcı oyunlardan biri. Dopewars'ı indirin ve server kısmına hafif.org yazın. Şu anda top score kime ait söylememe gerek yok sanırım :)

Oh My GOD! Quake`in Text versiyonu!

conan

Aman tanrım dedim görür görmez. Tamamen rastlantı eseri karşılaştık onunla... Yoksa? Yoksa.... HIIIAAAA! Evek.... Linkinden anlamalıydım. önce 3DFX kartımda çalıştırmak için saatlerce uğraşmıştım, şimdi ise text modunda çalıştırmak için kasacağım.. :)