Zoho Görücüye Çıktı

0
Titus
Microsoft ile Google çekişip duruyor. Biri IM yazılımı geliştiriyor, diğeri hemen karşı atağa geçip cevabı yapıştırıyor. Biri e-posta servisi açıyor, diğeri ise hemen daha teferruatlısını sunuyor. Belki bu çekişme son kullanıcı olan bizlere yarıyor olabilir ama bu sefer bu çekişme başka birilerine de yaradı. Zoho bu ikilinin çekişmelerinin arasından sıyrılıp görücüye çıktı. Tam donanımlı özellikleri ile Goolge ve Microsoft'a kafa tutacakmış gibi duruyor.

İlgili Yazılar

Mor-Tel

anonim

Türk mühendisleri tarafından geliştirilen yeni teknolojileriyle MOR-TEL Telekom, hizmetleri ve başarılarıyla dünya devlerine meydan okuyor.

Kaynak: http://www.internethaber.com/mays/article_view.php?aid=266359

İnternet cafe mi ? oyun cafe mi?

mambo

Ülkemizde her şeyin olduğu gibi sonun da internet cafelerin de suyu çıktı. Zaten çoktan internet cafelerinde suyu çıkmıştı diyeceksiniz ama bu herhalde olayın son noktası. Artık hepimiz mahalle aralarında dahi açılan internet cafelere alıştık. Ama artık bu mahalle aralarında açılan internet cafeler gitgide kimliğini yitirip oyun cafelere yani ataricilere dönüşmeye başladı.

SuprNova tekrar yayında!

sundance

Torrent dünyasının önde gelen sitelerinden SuprNova, yıllar süren mücadelenin ardından tekrar ayakta.

Eski sahibi sloncek'in Pirate Bay'e devrettiği sitenin, başlangıç için işi birazdan alıp bir miktar beta halde kalması planlanıyor. Yine de Pirate Bay tayfasının, anlayana bir mesajı var...

MSN Türkiye Açıldı!

murat09

MSN Türkiye açıldı. Buna bağlı olarak eş zamanlı bir şekilde, Hotmail de artık Türkçe olarak hizmete başladı. Türkçe konuşan MSN kullanıcılarına yönelik geniş servis ağıyla Google ve Yahoo'ya ciddi rakip olacak gibi görünen MSN, şimdilik bazı hizmetlerini başka siteler aracılığıyla yürütüyor. Örneğin arkadaşlık servisi Siberalem, alışveriş ise Estore'ye bağlı. Yine de Türkçe sitelerde önemli bir yer alacağına inandığımız MSN e bir göz atabilirsiniz... Giriş için http://www.msn.com.tr
Kaynak: Videometre

Matematik Dosyası

FZ

Matematik Dosyası Türkçe içerikli ve genel amaçlı bir matematik sitesi.

Söz konusu sitedeki en önemli bölümleri saymak gerekirse: Cebir, Logaritma, Diferansiyel Denklemler gibi kategorilere ayrılmış bir matematik tarihi; Cahit Arf gibi önemli Türk matematikçilerini de içeren bir matematikçiler ve hayat hikayeleri bölümü; içinde asal sayı test programı gibi programların bulunduğu bir JAVA uygulamaları bölümü (yalnız asal sayı applet'inde problem var, bir noktadan sonra saçmalıyor, çok büyük sayıları denemeyin ;-); Altın Oran, Fibonacci Sayılar gibi konuların ele alındığı özel konular bölümü; Soru-Cevap bölümü ve üyelerden gelen çalışmaların sergilendiği bir bölüm.

Hantal çalışmakla birlikte genel görüntü ve kategorizasyon bakımından mantıklı, içerik olarak da emin adımlarla ilerleyen bir site. Dünya çapındaki matematik fobisine bir darbe daha indirmesini ümit ettiğim bu siteye ve işleten ekibe başarılar dilerim.