Benim için ufak ama insanlık için büyük bir yalan!!!

0
parsifal
www.redzero.demon.co.uk/moonhoax adresinde Apollo 11'in hiç bir zaman Ay'a inmediği öne sürülüyor.
Tabi UFO'lar da var. Piramitleri'de uzaylılar inşaa etti. Bütün bunlar yıllardır bazı dünyalılar tarafından dile getirilen olaylar.
Bu sitede ise kanıtları ile "Neden Ay'a inilmediği" anlatılıyor. Hatta abartıp o meşhur sabit bayrağın bile nasıl yapıldığını bulabilirsiniz.
Bunların dışında tüm detaylar ele alınmış ve antitez olarak ortaya atılmış.
Bakmakta yarar var...

İlgili Yazılar

Uydular Einstein'ı haklı çıkardı

anonim

NASA bünyesinde bir araya gelen bir grup uluslararası bilim adamının, ünlü fizikçi Albert Einstein'ın Dünya'nın kendi ekseninde dönerken çevresindeki zaman ve uzayı büktüğü teorisini doğrulayan ilk doğrudan gözleme ulaştığı açıklandı.

Uluslararası Uzay İstasyonunu ve Diğer Uyduları Gözlemlemek İster misiniz?

RoR

Gökyüzüne bakıyorsunuz ve birden bir parıltı beliriyor, gittikçe parlaklığı artıyor artıyor sonra yavaş yavaş sönerek kayboluyor, bu uçak değil (yanan sönen ışıkları yok), göktaşı değil (yavaş hareket ediyor), süpermen değil (pelerini yok :), peki nedir bu?

Hubble Kör Oldu

conan

Hubble uzay teleskobunun ana kamerası geçen haftasonu devre dışı kaldı. 2002 yılında yerleştirilen ve 3 elektronik kamera, filtreler, ve morötesi, kızılötesi ayrıştırıcılardan oluşan Advanced Camera for Surveys (ACS) modülü Şubat 27'de girdiği güvenli moddan çıkamadı.

1967'den beri sesi çıkmayan uydu bir anda canlandı!

conan

Zombi uydu mu desek ne desek bilemedim, ama 1967'de Lincoln Laboratory tarafından tasarlanan LES1 uydusu bir anda tekrardan sinyal göndermeye başladı.

Amatör telsizciler tarafından yakalanan sinyaller ben de dahil olmak üzere bir çok kişiyi şaşırttı. 2800 x 15000 km yörüngesine oturtulması planlanan uydu, roket sistemlerinde oluşan bir hatadan dolayı 2800 km yörüngesinde kalmış ve...

Yeni Türk Uydusu: RASAT

FZ

Türkiye Bilimsel ve Teknik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK), teknoloji transferiyle ürettiği BİLSAT uydusunun ardından, büyük oranda Türkiye'de yapılacak 'RASAT' uydusu için çalışmalara başladı. TÜBİTAK Bilgi Teknolojileri ve Elektronik Araştırma Enstitüsü (BİLTEN) Müdür vekili Uğur Leloğlu, RASAT'ın yüzde 80 yerli üretim olacağını belirterek şöyle konuştu: "Üretim ODTÜ Kampüsü'ndeki BİLTEN laboratuvarlarında gerçekleştiriliyor. BİLSAT 12 metre ve 26 metre çözünürlükte dört bantlı kameralar taşıyor. RASAT ise daha yetenekli olacak. RASAT 5 ile 8 metre çözünürlükte görüntü toplayabilecek" dedi.

Yeni uydunun yurtdışından istenen modüllerinin gelmeye başladığını belirten Leloğlu, "Yerli modül üretimine de başlandı. Uydunun hızlı haberleşme sistemi, lityum pil modülü, gelişmiş kamera sistemi BİLTEN'de üretilecek. Modüller denendikten sonra isteyen ülkelere satabilecek" dedi. RASAT uydusunun 5 ila 8 milyon dolara mal olacağı hesaplandı. Leloğlu, yeni uyduda çözünürlüğün yüksek olmasıyla BİLSAT uydusu aracılığıyla görülemeyen pek çok ayrıntının artık görülebileceğini anlattı.

Kaynak: http://www.radikal.com.tr/veriler/2004/10/09/haber_130629.php