Bill Gates yeniden Türkiye'ye geliyor

0
o_ozardic
Geçtiğimiz yıl iki kez ülkemizi ziyaret eden Bill Gates, yıllık olarak yapılan ve bu yıl Ocak ayında İstanbul’da toplanacak Microsoft Executive Summit’e ev sahipliği yapmak için üçüncü kez Türkiye’ye gelecek.
Geçtiğimiz yıl iki kez ülkemizi ziyaret eden Bill Gates, yıllık olarak yapılan ve bu yıl Ocak ayında İstanbul’da toplanacak Microsoft Executive Summit’e ev sahipliği yapmak için üçüncü kez Türkiye’ye gelecek. Konuyla ilgili haber kaynakları:
tele.com.tr dergisi
NTVMSNBC haberi

Görüşler

0
bahadirkandemir

Kimde penguen kıyafeti var?

0
darkhunter
Executive Summit'in Government zirvesiyle bağlantısı var ya; biraz zor olur protesto etmek: En iyi ihtimalle cop manyağı yaparlar, terörist zannedip :)
0
Challenger
Smokin? :)
0
feran
Bu tip toplantılarda "No Smokin' " dir genelde:)
0
zekeriya_akyildiz
"elinizdeki avucunuzdaki paraya dikkat edin onu almaya geldim." "Hepinizi microsoft office,XP manyağı yapacağım" "Siz hala annenizin lisansınımı kullanıyorsunuz?" gibi sloganlarla gelicek galiba
0
hakamaka
Arkadaşlar bu ne kin böyle anlayamıyorum. ,

Bakın bu adam bizim aldığımız windowslar sayesinde bu halde değilmi? O zaman niye kendimize kızacağımıza (Tabi herkesin düşüncesi farklı olabilir)Bir şirketin sahibine kızıyorsunuz.

Kaçınız elinde fırsat olsa böyle bir şirketin başında olmak istemezsiniz?

Ben kendimi bildim bileli ticaret böyle işliyor. Yani ne kadar para kazanıyorsan o kadar başarılısın. Ama Microsoft'un görmediği birşey varki bu linux'a destek veren şirketler aslında ileriye yönelik yatırım yapıyorlar. Yani Microsoft'un geri dönemeyeceği bir yola girdiği zaman için. O gün Bill Gates Linux'a destek verenlerin ticari zekasının daha iyi olduğunu anlayacaktır(Tabi asıl amacı amerikanın istihbaratına katkı değil idiyse).

Ama iş işten geçmiş olacak zira o gün hiçbir kurum onun işletim sistemini kullanmayacaktır. Kim tek amacı para kazanmak olan bir tüccarın ürenine güvenebilirki?
0
simor
Aslında kin değil. Burdaki birçok insan, hem mikisoftu hemde "alternatif" ?? teknolojileri kullanan insanlar..
Bu sebeple de buna kin değil, idealde mutluluğu bulmuş olmak veya daha da ileri giderek, doğruyu arayan insanların hayat görüşlerini ifade etmeleri diyebilirim.

Çok konuşulan bir konu ise bu teknolojilerin hayatınızı nasıl etkilediği veya daha doğrusu bu konuların profesyonel yaşamınızı nasıl yönlendirdiğidir.

Profesyonel anlamda;
sorun seçim yapma sorunu değildir. Daha çok, seçim yapma gücü verebilmektir. Bu bağlamda ise zaten anlamışsınızdır ki seçim yaptırabilmek, seçeneklerin büyük bölümüne etkin biçimde hakim olabilmekten geçer.

Kullanıcı sınıfı ise;
problemi,
önlerine konulan sistemde, fiziksel yaşamdaki gibi onları en iyi uyuşturan seçeneği seçerek çözerler.
Bana göre hayatın diğer dilimlerinde de bu böyledir.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Microsoft .NET isminden vazgeçiyor

tongucyumruk

Microsoft ismi .NET Server olması beklenen yeni sunucu işletim sisteminin adını Windows Server 2003 olarak değiştirdi. Buna paralel olarak Exchange Server .NET gibi ürünlerin de adının benzer şekilde değiştirileceği ve .NET isminin ürünlerin adlarında kullanılmayacağı açıklandı. Buna karşılık ürünlerin tamamı üzerlerinde "Microsoft .NET Connected" logosu taşıyacaklar. Mirosoft'tan yapılan açıklama .NET isminin kullanıcıların aklında soru işaretlerine yol açabileceği bu nedenle isim değişikliğine gidildiği yönünde. Konuyla ilgili haberleri C|net ve ENT News'ten okuyabilirsiniz

Not: Konuyla ilgili Slashdot'ta girilen haberde yazarın yorumu ilginçti: Belki de .NET'in ne olduklarını anlayan kullanıcıların bundan kaçınacağını düşündüler

Microsoft ve Mavi Şapkalılar

o_ozardic

Fazlamesai tartışmalarımızın vazgeçilmez aktörü Microsoft, hacker'lara dair düşüncelerini değiştirmişe benziyor.

Microsoft, bir süre önce aldığı karar ile Blue Hat adını verdiği güvenlik birfingleri etkinliğine ev sahipliği yapmakta. Bunların üçüncü ve en sonuncusu geçtiğimiz haftalarda yapılmış: Third 'Blue Hat' hacker event at Microsoft

Windows Media Player 8 de Spyware Çıktı

polat

The Associated Press`in haberine göre Microsoft Windows XP ile beraber gelen Windows Media Player 8 kullanıcının büyük firmaların işine yarayacak bilgilerini bir listeye kaydediyor.

Microsoft, Windows media player`ın sadece download edilmiş DVD ve CD bilgilerini kaydettiğini , bununda kullanıcı için herhangi bir güvenlik sorunu teşkil etmeyeceğini açıkladı.Ayrıca Microsoft bu bilgileri satmayacaklarınıda ekledi.

Halbuki AP`nin bulduğu bu log dosyasında DVD ve CD infoları dışında büyük firmaların işine yarayacak birçok bilgi bulunyor.

İlgili haber. /Kaynak:www.inethaber.com

Microsoft Kaderini Yeni İşletim Sistemine Bağladı

FZ

Yazılım Başmimarı Bill Gates´e göre, Microsoft, şirketin geleceğini MS Longhorn isimli yeni işletim sistemine bağlamış durumda. Londra´daki ``Future Microsoft Platform´´ etkinliğinde bağımsız yazılım geliştiricilerle konuşan Bill Gates, Microsoft´un yeni işletim sistemi için 6.8 milyar $ araştırma ve geliştirme bütçesi ayırdıklarını açıkladı.

Bill Gates, Longhorn işletim sisteminin .NET ve ortak web servisi standartları üzerine inşa edileceğini belirtti.

Kaynak: http://www.vnunet.com/News/1152439

Bill Gates´i Destekleyelim !

redogre

Önemli not: Bu yazıda geçen tüm fikirler sadece birer varsayımdır. Her cümleyi "ya ...... olsaydı" diye okuyabilirsiniz.

Bu siteye yazı yazan veya yorum yapan çoğu kişiye göre Bill Gates bilgisayar dünyasını tekeline almaya çalışan bir canavar. Şirket politikaları, açık sistemler ve özellikle Linux için şirketi tarafından yapılan yanıltıcı yayınlar, milyonlarca bug, kullanıcıyı kendine bağlayan canlı güncelleme sistemleri vs vs....

Peki ne oldu da 20 yaşındayken bu sitenin takipçilerinden farkı olmayan bir geek bu hale geldi?