Bitirme Tezi ve Google Master Plan

0
meddah
Ozan Halıcı ve Jürgen Mayer'in yapımcılığını ve yönetmenliğini üstlendikleri, bitirme tezi için hazırlanmış kısa filmlerinde "what barry says" ve "the google story"den ilham aldıklarından söz ediyorlar.

Filmin resmi sitesine buradan erişebilirsiniz.

Görüşler

0
SHiBuMiGo
Çok başarılı, haber için teşekkürler
0
Tarık
Animasyon ve kurgu çok iyi. Tebrik edelim, motivasyona yardımcı olalım...
0
sansured
Filmin görselliği oldukça başarılı. Ayrıca bence parmak bastıkları noktada oldukça önemli.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Google Code Jam'05 Sonuçları Açıklandı!

Ragnor

Evet kazananlar belli oldu. Birinciye verilecek olan 10.000$'lık ödülü Polonya'dan, Varşova Üniversitesi'nden Mark Cygan kazandı. İkinci Hollanda'dan, Twente Üniversitesi'nden Erik-Jan Krijgsman, üçüncü ise Moskova Eyalet Üniversitesi'nden Pyotr Mitritchew.

İlgili habere ulaşmak için buraya ve Google Code Jam'05 hakkında daha fazla bilgi almak için ise buraya bakabilirsiniz.

Google Pack

Skeleton

Google amca artık bilgisayarımıza ücretsiz programları yüklememizde de yardımcı olcak :)

"What is the Google Pack?
Google Pack is a free collection of essential software from Google and other companies. The software in the Google Pack helps you browse the web faster, remove spyware and viruses, organize your photos, and more. Learn more about each of the programs in the Google Pack."

Daha fazla bilgi için tıklayın.

RSS'ler İçin Google Reklamları

butch

Yoğun içerik sağlayan ve bu hizmeti ufak da olsa bir gelire çevirmek isteyenler için önemli bir rol üstlenen Google Reklamları, uzun bir süredir çözüm bekleyen bir konuya daha el attı. RSS besleme(feed) için Google Reklamları deneme sürüşüne bir süre önce başladı.

Google Görüşme Üniversitesi: Web Geliştiricisinin Yazılım Mühendisliğine Yolculuğu

butch

John Washam, eğitimini ekonomi alanında tamamlamış ama kariyerini web programcısı olarak yapmış biri. Başarılı olan bir kaç iş de kurmuş. Hayatını bu alandan kazanıyor. Kariyerini, çocukluğunda hayal ettiği yazılım geliştiricilik üzerine kurduğunu, iyi bir yazılımcı olduğunu düşünürken bunun doğru olmadığı gerçeğiyle yüzleşmiş. Bundan birkaç yıl önce iş aramaya karar verdiğinde, aslında...

Dünyanın bütün webcamlerini getirin!

sundance

Küçük bir Google hack daha. Birisi çıkmış ve Google searchlerle bulabildiği bütün serbest erişim webcamleri bir harita üzerinde toplamış

Google, Geo-location, delicious gibi bir çok servisi biraraya getirmesi açısından ilginç. Sitede yazdığına göre bu kadar kamera arasında pr0n kameralar da süpriz yumurtaymış, ben görmedim, bilmiyorum.

İşyerinde bayık bir gün mü, canınız iş yapmak istemiyor mu? Buyrun takılın