Bush Anti Virus

0
redogre

Görüşler

0
Titus
Yerinde kurulum özelliğini sevdim, ama merak ediyorum kurulum öncesi keşif için ücret talebi var mı acaba? :)
0
ecder
Asıl bunun tanıtımını görmek isterdim, özellikle de Bill Gates tarafından...
0
ecder
Ama yine de.. Billy Büyük Şirket kullanımı için olanı tanıtmaya kalkmasın... Mazallah Vista tanıtımda çökerse radyasyondan sürünmeyelim.
0
ecder
ahaha 50 megatonluk bombanın ground-zerosundan sağ çıktık ya radyasyonu düşünüyorum :-p
0
ripper
bir sysadmin ilkesi der ki; saldiri aldiginiz yere saldirmayin! Çünkü orda büyük ihtimalle sizin gibi ikinci bir kurban vardır.
Hacker saldırılarının büyük çoğunluğu ele geçirilmiş kurban sistemlerden yapılıyor, bu bir gerçek. Saldırana saldırma fikri herhalde IT bilmeyen birinden çıktı.
0
Zebani
Amerika (USA) için fark etmez, sanırım!?
0
ecder
"Shoot first ask questions later" (ya da Red Kit'in ölümsüz çevirisiyle "Önce asalım sonra yargılarız") aklıyla "adalet" dağıtan birileri için BT ile ilgisi olup olmaması fark etmez sanırım.

Önce bombalayalım sonra "demokrasi" gelir yaraları sarar nasıl olsa :p
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Reklam

redogre

Tatil Rehaveti

butch

Açık Kaynak Kod Camiası Programcı Profili

FZ

Boston Consulting Group (BCG) ve OSDN tarafından sonuçları yeni açıklanan bir araştırmaya göre Açık Kaynak Kodlu Yazılım Geliştiriciler (open source software developers) grubunu oluşturan insanların çoğu yaklaşık 10 yıllık programlama deneyimine sahip, halihazırda bir şirkette profesyonel yazılım uzmanı olarak çalışan kişiler.

\r\r \r\r Popüler medya organlarındaki "lise mezunu, matematik ya da teknoloji meraklısı, işsiz güçsüz 16-22 yaş arası gençler" kanısının aksine açık kaynak kod hareketi için harıl harıl yazılım geliştiren insanların profili 22-37 yaş arası bir görünüm arz ediyor.\r\r \r

Hi! How are you?

musshani

Son günlerde Internet üzerinde dolaşan ve hızla yayılan bir virüs tespit edilmiştir. Eğer içinde; " Hi! How are you? I send you this file in order to have your advice See you later. Thanks " metni geçen bir e-posta alırsanız, eklerini açmadan acilen silmenizi önemle tavsiye ederim.
Hızla yayılan ve W32.Sircam.Worm@mm olarak adlandırılan bu virus, gelen e-posta içinde bulunan ekli dosya açıldığında açan kişinin bilgisi dışında e-posta programının adres defterinde bulunan tüm e-posta adreslerine farklı konulu ekli dosyalar göndererek yayılmakta ve yayılırken de kullanıcının bilgisayarında bulunan şahsi dosyaları da 3. şahıslara göndermektedir.
Hergün , farklı yöntemlerle yayılan yeni ve farklı virusler ortaya çıktığından bilgisayarınızda anti-virüs / güvenlik programı kulllanmanızı eğer halihazırda kullanıyorsanız bu programı sürekli güncellemenizi ve internet üzerinden e-posta yolu ile yayılan virüslerden korunmak için tanımadığınız e-posta adreslerinden gelen mesajları açmamanızı ve e-postalar içerisinde gelen ekli dosyaları virus taramasından geçirmeden okumamanızı önemle tavsiye ederim.

Bir Çocuk Dünyayı Nasıl Değiştirdi?

FZ

Melih Yalçıneli'nin bir süre önce Yazılım İhracatı Yahoo! haberleşme grubuna yolladığı e-postayı paylaşmak ve FM camiası ile tartışmak istedim:

Can robotlara karsi buyuk bir ilgi duymaktadir. Can amcasi Mete ve dedesi Hasana yas gununde robot oyuncak almalarini soylemistir ve Can'in oyuncaklari arasinda zaten cok sayida robot vardir. Can gecenlerde tornavidayi alip bu robotlardan birkac tanesinin icini acip kurcalayarak bunlarin nasil calistigini merak ettigini gostermistir. Bu durum Can'in Annesi Zeynep Hanim'in gozunden kacmamistir ve annesi Can'in yaptigi resimlerde de bu ilgiyi uzun zamandir gozlemektedir. Bir gun Can televizyonda robotlarla ilgili bir bilimkurgu film seyreder. Can o gun aksam babasi Murat'a bir robot yapmak istedigini ve ilerde robotlar yapan bir muhendis olmak istedigini soyler.