DCP Portal 7 yayınlandı

0
deathline
Daha önce 7.0 Beta sürümünü duyurduğumuz DCP Portal 7 versiyonu yayınlandı. Detaylı bilgi ve kurulum dosyaları için aşağıdaki adresleri kullanabilirsiniz
Detaylı bilgi ve kurulum dosyaları için aşağıdaki adresleri kullanabilirsiniz.
Codeworx Technologies
Kurulum Dosyaları
PHP

Görüşler

0
bio
PHP ile yazilmis cok sayide CMS kullandim ama bunu hic duymamistim. Google'da arayinca da cok kullanani yok gorunuyor. Sozun ozu, cok bilinmeyen bir yazilimin alphasi, betasi, surumu, patch'leri neden haber oluyor diye merak ettim.

bulten.fazlamesai.net diye bir bolum vardi, orasi bu tur duyurular icin degil miydi?
0
vedat
4-5 yıl önceye gittim birden. İlk bakışta gelecek vaad eden bir CMS görünümü vardı DCP-Portal da. Sonraları ne olduysa uzunca bir süre kayıplara karıştı aniden. Ve bu aralar yine sıkça duymaya başladık kendilerini.

5.xx versiyonlarından birisini kullanmıştım uzunca yıllar önce. O sıralar PostNuke veya PHP-Nuke yerine DCP-Portal tercih etmek son derece sıradan birşeydi.

Kim bilir? Yine eski günlerine döner belki.

Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

PHP 5.0.0 Çıktı

WoLoLo

php.net 5.0.0 sürümünü çıkardığını duyurdu.
Yeni sürümü Zend Engine II ve komple bir XML desteği sağlıyor. Ayrıca yeni sürümde SQLite adı verilen oldukça kullanışlı bir SQL sürümü ile beraber geliyor.


Download : php 5.0.0
Changelog : Release Candidate 3 > php 5.0.0

Yeni içerik yönetimi programı DCP-Portal

anonim

PHP-Nuke türü içerik yönetimi programlarına bir yenisi daha eklendi. Bir siteyi baştan aşağı gereksiz ayrıntılarla uğraşmanıza gerek kalmadan kurmanıza ve güncellemenize olanak sağlayan bu tür programlar zaten çok az sayıda bulunuyor. dotcom-Projects sahibi Serhan D. Kıymaz tarafından geliştirilen DCP-Portal size bir içerik yönetimi programından beklediğiniz her şeyi sunuyor. Tamamen PHP ve mySQL tabanlı olan DCP-Portal'nin özelliklerinden bazıları şöyle:

Delphi For PHP ile Hızlıca Geliştirin

Tarık

Borland'ın son kullanıcı yazılım geliştirme araçları biriminin büyük bir kısmını CodeGear' a devretmesinin ardından Delphi gibi köklü geliştirme ortamları, masaüstü uygulamalarının dışında birçok iş için kullanılmaya başlandı.(mobil donanımlar, internet uygulamaları vs.)

Bu hızlı değişim rüzgarının son bombası ise Delphi4PHP adında PHP uygulaması geliştirme ortamı.

DCP Portal 7 BETA Yayınlandı

deathline

DCP Portal 7 Beta bir yıldan fazla süren geliştirme süresinden sonra yayınlandı. Sürüm 7 beta 15 Şubat 2007 tarihinden itibaren Codeworx Teknolojileri dosya indirme alanından erişilebilir durumdadır. Bu sürüm için bir güncelleme betiği mevcut olmayıp, gerekli kararlılık ve sağlamlık sınamalarından geçirilmeden kullanılmamalıdır.

PHP 5 Ciddi Geliyor

pulsar

Yeni çıkacak olan PHP sürümünde bir çok nesneye yönelik programlama özelliği mevcut. PHP 4.x.x sürümleri ile PHP 5'i C/C++ gibi görenler bile var. Web scripting dillerinin en iyi kullanıcı gurubuna sahip dili artık ikinci devrine girdi diyebiliriz.

Bilgi için: PHPBuilder