ESA Web Sitesi ve Lisanslı Yazılımın Cilveleri

0
RoR

Görüşler

0
towsonu2003
blog adresi 404 veriyor
0
ecder
404? yok öyle bir sayfa... ESA da yok. Birazdan burayı da kapatmayı düşünüyoruz zaten... Arkadaşlar adres ve telefonlarınızı indirmeyi tamamlasın. Bu kadar dillenmemesi gerekiyordu bunun.

:p
0
cartz
http://www.esa.int/
Avrupa Uzay Ajansı

The Ecological Society of America {ESA}
www.esa.org/

kaynak: google
0
bm
"Lisansli Yazilim"in karsiti FSF agzi ile "Ozgur Yazilim" veya OSI agziyla "Acik Kaynak" degil, "Miri Mal Yazilim" (Public Domain). GPL deki L "leylek" filan yerine geciyor diye dusunen varsa, hatirlatayim dedim.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Eurovision´ı Kazandık!

SHiBuMi

Bu gece tarihi bir gece oldu. Yıllardır katılıp 3.lük dışında hep sonlarda kaldığımız Eurovision yarışmasını kazandık. Şarkı iyidir/kötüdür, ingilizcedir/türkçe olmalıdır vs. bir yana, bu işin lansmanını yapan, ekip ruhunu yarışmanın sonuna dek taşıyan, kabuğundan çıkıp kendini yenileme cesaretini göstermiş olan herkese emekleri için teşekkür etmek gerekiyor.

Yeni Digg ve Wikipedia Özgürlük Kısıtlaması

anonim

Internet kullanıcıların hayatına son zamanlarda en fazla giren sitelerden biri olan digg.com'un yeni ürünü digg spy göz atılmaya değer. Artık zamanımızın uzun bir kısmını alan digg, reddit, damn interesting, 180n gibi siteler (şahsen ben bu siteleri incelerken inanılmaz keyif alıyorum) böyle güzel yenilikler yaparak zamanımızın daha çoğunu çalmaya niyetliler galiba.

Bir haber'de wikipedia camiasından; wikipedia adminleri bugünden itibaren semi-protection diye bir koruma yöntemini devreye soktular, George W. Bush, Hitler, and Jesus Christ semi-protection kapsamına ilk giren wikipedia sayfaları. Semi-protection detaylı açıklaması için buraya bakabilirsiniz.

Tabii burdan çıkan soru şu, bu kısıtlama wikipedia gibi özgür bir platformun sonuna geldiğine mi işaret ediyor?

Türkiye'de Site Kapatmalarının Hukuki Altyapısı

FZ

Az önce bize önce telefon ile ulaşan ve ardından e-posta yazan bir Türk Telekom haberleşme mühendisi FM okurunun mesajını olduğu gibi paylaşıyoruz.

"Türkiye’de Site Kapatmalarının Hukuki Altyapısı

SUSE Linux Enterprise Server 10 Eğitimleri

anonim

Yeni dönem SUSE Linux Enterprise Server 10 eğitimleri, 10 Aralık 2007 tarihinde İstanbul Bilgi Üniversitesi Dolapdere Kampüsünde başlıyor.

Eğitim programı hakkında detaylı bilgiye bu adresten , eğitim takvime ise bu adresten ulaşabilirsiniz.

LAMP'in M'si Satıldı: Sun Microsystems MySQL'i Satın Aldı

ali_deren

Geçen yıl Oracle MySql'in vazgeçemeyeceği InnoDB ve BerkeleyDB'yi aldı. Kısa süre önce Sun OracleDB çözümleri sunacağını, Oracle Solaris'i destekleyeceğiniaçıkladı. Oracle'ın Java kullanımı ve desteği zaten yıllardır artarak sürüyor.