fazlamesai'ye soralım: Site'de yenilik istiyor musunuz?

2
murat

Görüşler

2
HasSimois

Üretmeyen ülkenin üretmeyen paylaşım ortamı. İçerik yok siz wordpress mi, patagonya cms mi olsun tartışmasındasınız. Bende ümit etmiştim ki içerik ile ilgili birşeyler konuşuluyor. Yine boş, bomboş kalbim. Herkesde bir ne etlliye ne sütlüye enerjisi. FZ yine lisp demiş (hoşuma gitmedi değil :D) İçerik herşeydir. txt dosyasıyla yayınlasanız da farketmez.

Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

FM Karma

butch

Fazlamesai.net'e 6 yıl önce, "keşke şöyle bir site olsa da okusak" diyerek başladık. Bütün bu süre içinde en büyük önceliğimiz paylaşımı maksimum düzeyde tutmak oldu; uzun süre yorum yapmak için üyeliği zorunlu tutmadık, hiçbir kullanıcıyı siteden atmadık, hakaret içeren yorumları silerken bile tereddüt ettik "acaba bir ufak bilgi kırıntısı dahi olsun yok ediyor muyuz?" diye.

Fazlamesai'nin en genç üyesi!

sundance

Fazlamesai.net bugün saat altı civarlarında en genç üyesine kavuştu!
Deniz bebeğe hoş geldin derken, Boran(Butch) ve Aylin'e (Mayli) mutluluklar dileriz.

Fazlamesai Ailesi

Özgürlük hakkında...

pismikrop

Dün yaşadığım bir olay internet ve lisans özgürlükleri hakkında aklıma ciddi şüpheler getirdi. Dünyaca ünlü günlük yazılımı b2evolution'a birisi kürdistan bayrağı açıp, Türkiye'nin yarısından fazlasını içerisine alan Kürdistan haritası gösterdi.

Ben elimden geldiğince böyle bir ajitasyona kanmamaları gerektiğini söyledim. Ama nafile! Hesabımın kapatılacağını söylediler. Şimdi tüm fazlamesai.net okuyucularına soruyorum: Sizin yaptığınız özgür bir yazılıma birisi Türkiye'nin yarısını içerisine alan (?) Kürdistan yerelini koymasını isterse kabul eder misiniz?

Özgürlük bir terörist devletin eylemlerine yardım edecek kadar ileri gider mi?

17 Ağustos 2001: Deprem Rantı ve Depremzadeler

parsifal

Aradan iki yıl geçmiş. Hayatlarımızda pek çok şey değişti, değişmekte... 2 yıl sonra ilk defa 17 Ağustos gecesi evimdeyim. Koşturmacalar, yorgunluklar geride kalmış. Ama yaralar hala kapanmamış. İnsanlar hala evsiz, işsiz. Yaşam mücadelesi onlar için daha zor geçiyor. Bizler sadece onlara bir müddet yardım elimizi uzatabildik elimizden geldiğince...
Konutları hala bitmemiş, yardıma muhtaç binlerce insan varken biz birde kalkıp SOS 2001 diye fuar düzenliyoruz. Yüzlerce arama kurtarma ekibi kuruldu. Milyonlarca doları kurtarma malzemesine yatırıyorlar, yatırmaya devam edecekler... Fuarda gezip görecekler, siparişlerini verecekler. Tam teşekküllü ekipler olacaklar.

Dediği gibi: "Bana mı olacaklar???"

Espri Bulamadım

butch